365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 368|回復: 6

[隆乳] 有sis到台湾做过内视镜隆胸嘅咩?

holyt 發表於 2015-10-20 13:15:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
大家对内视镜隆胸够了解咩
1 e  Z. x! y/ [' ?% ^因为我胸部唔大又比较外扩一些5 P/ a+ l6 W) e" E/ R* j) ~
想要做隆胸手术改善胸部
- c8 d8 \( J: z" H' W可网路上睇好多人提到
( D* @9 f9 O8 D: S2 X0 I3 S8 J讲要揾内视镜隆胸嘅方法才更好) @3 q  b, q( n( P
因为可以让伤口变得更小- q" @% V* A1 g# {( s) l
也可以术后恢复得更好些& _; j9 q2 s. F* `
但我想要到台湾去做( f* J9 v6 p) D/ f
听讲价平 医生也都亲自做0 J" K9 j4 V6 J: l3 I1 b
想问问呢边有冇sis去台湾做过1 Y: \6 N  x( D
可以分享一下咩?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
msttr 發表於 2015-10-20 14:48:26 | 顯示全部樓層
台湾嘅整型EC好多阿
. k2 w7 ~2 I9 H4 X( n; H你想要做嘅隆胸手术也好多医生喺做/ t0 Y8 p' n9 K) L: k0 z! r
可以先睇你要做边一种
$ J7 k% @  d. [* a/ |喺依照你嘅情况线上咨询下
* I6 {7 J( p& S& m: w睇睇诊所点回应你阿
atrium 發表於 2015-10-20 16:55:31 | 顯示全部樓層
有!!我系本年2月左右才去做过手术7 t: t) y; @: ^$ H- c
可喺做之前也有花好多时间睇网路信息
( _+ F/ u6 Q  g还有线上先发信问过几家诊所/ Q+ r$ ^4 L/ x: `0 u& A1 n3 D& L
睇边家回覆我嘅比较详细
; z. Q, x4 E0 l' u/ K* g像呢种隆胸手术! a9 N2 M8 u/ U1 b# o2 w7 @
实际要做一定要揾经验够嘅医生
- M% X+ p) ^3 |" V因为全程内视镜隆胸要经验很足够- z, {2 L* ?- b% Q/ h( ~
医生嘅技术也会对术后影响很大. t4 w. R, l2 P
我系揾了老医生帮我做手术嘅2 H! C& T/ f: X, M) }& l3 W1 @# r
依家胸型好睇也自然^^
Lauretta1009 發表於 2015-10-20 22:29:15 | 顯示全部樓層
台湾有位洪医生也好有名气阿
" c$ ]4 L, v3 L+ H1 |1 r" V系有名嘅波神
5 J5 d" `: N3 F, i2 |2 a  ]- X早先就有听过呢位
% G; v8 I+ [. v" ~: u7 l$ A% C/ ?技术也好
. q6 h. s1 Z( a! {做嘅也系内视镜嘅阿
atrium 發表於 2015-10-20 23:15:18 | 顯示全部樓層
我系畀晶华诊所嘅徐典雄医生做手术嘅
$ [9 X. ^9 ~/ B5 c1 ]喺做之前也系先发信去问阿
8 d& d7 h  m9 b: T好多SIS都会喺网路上讨论隆胸医生0 X- x1 y, Y! B
我都上TW嘅版上去睇过
! G+ ~5 M& e$ U8 x% I睇睇边位有做嘅比较好嘅/ }( Y! d7 f. H1 r
先把要做嘅方法搞清楚后
( |0 K1 K/ H0 R. D* O/ ]3 R" g! D/ v发信问诊所,我发现晶华诊所回覆嘅好详细" n6 @; D, q  ^4 _( m% u+ R
才预约去现场再问一回( @  D0 ~; R$ l; p4 _. J; h. a9 o
到台湾去咨询也系徐医生亲自面对面睇* ^2 J! t; Y* G+ `
然后安排女性嘅服务人员帮我检查
! A, _# b! ]3 w0 a7 M4 L手术费用包含术前术后嘅健康检查
( s) q% @, K8 u1 s5 K0 O呢种手术伤口小恢复期也蛮快嘅$ I+ A7 d9 m# v  v1 U8 P- R
我嘅伤口藏喺腋下睇唔太出嚟1 u8 J1 X* q/ d$ c) `& `0 G5 H
回到香港也好多人都讲我身材变好了
6 R$ [+ E4 y" I  ^8 g徐医生做嘅系希望自然些
4 e/ O; X2 n- H7 j( @% k: ^就冇让我做嘅很大,但胸型跟大小我很满意呢
 樓主| holyt 發表於 2015-10-21 00:39:08 | 顯示全部樓層
嗰我该系问问呢两位医生先
9 ?4 o5 _: B6 B! `- b6 y; A% W貌似都能够线上问到
( D7 ?9 X9 p/ \  O有嘅诊所还有包套嘅
- @5 |( J; }) E  w: Y5 L2 y$ T听讲能连机票酒店都帮我订嘅" h, q8 r. x6 G- r
我再问一问好了
+ r" `8 o+ ?& I详细些喺决定
msttr 發表於 2015-10-21 01:24:31 | 顯示全部樓層
台湾嘅EC真嘅好多. s4 V) l/ k' h
可系要揾经验够嘅医生做4 W9 U3 c6 l' {- N; W5 _, t
徐医生网路上也蛮多人讨论. @; m) j8 ~0 d! w; F+ U
也都讲佢整型嘅技术好
( e, O' `- H- G; S连咨询都系亲自面对面很好阿