365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 341|回復: 8

[隆鼻] 有人去台湾隆鼻嘅经验咩?

pearl 發表於 2015-8-26 12:24:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知版上有冇人
3 e$ t/ s( f7 a0 G# u有关于去台湾隆鼻嘅经验3 E5 U; n+ e% ?* [! o( l
早先有喺网路上睇过好多资讯9 e( R6 q& ~- r: v( D3 k' \
都讲台湾嘅整容技术好好
8 {: e7 ?$ g7 ~8 o1 S$ F也有人到嗰边去做丰胸
5 T* h/ _) F# L/ f我系从小鼻型就唔好睇
: \6 w8 I$ x( t* t8 a3 \算塌鼻 山根也唔高
9 X' q# t5 T  Z2 ?. A2 w/ |也因为咁就常被人笑
4 Q% S. ~/ t1 K/ `: O7 c$ M朋友讲要做嘅话可以先上网线上问
( [4 Y& E# B# m睇了台湾嘅一些相片
1 R) l- P$ w5 z都讲隆鼻嘅技术好好也做得好睇
8 {7 f+ v( K! G  U. H我也很心动想要去做睇睇: I; K/ Q  B# m+ j9 F
可呢应该也要发相片过去畀医生?' ?; F! {, ^$ v3 z
有冇做过嘅sis可以分享下阿~
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
Meredith 發表於 2015-8-26 13:13:09 | 顯示全部樓層
我有朋友系从香港到台湾去做# ~/ b& g$ I: s1 |% I" g
嗰边整鼻嘅技术很好阿, T$ ^. k' }( x( T8 H, m
可以先上网去睇睇诊所嘅相片
) I' t3 r6 \: x" E7 S9 V都会有做好嘅术后相片喺网站
  D0 k' [2 z6 J: m- R, ]4 M然后依照你嘅需要
5 k' o4 q2 M2 _先线上咨询问清楚你要做嘅方法6 l- N  a5 c( N1 l, R0 T5 @
诊所会喺信件中回覆你喔
colog 發表於 2015-8-26 14:32:11 | 顯示全部樓層
朋友佢曾经有去緻美诊所做过
: b" `' p7 a' r佢系畀洪至正医生做隆鼻手术嘅
9 W! b  m8 E! A/ G5 L呢个洪医生喺台湾也很有名气$ j( d( _2 ~( T3 \. ?! d1 K1 [7 p
之前有在线上先咨询过$ U/ A5 }. v8 n2 ?0 c
然后依照佢嘅情况诊所有线上先回覆
( A. C; s9 p6 }. V+ G0 T9 i8 ~后面佢就直接飞台湾去做- H# b2 Y7 h  t4 ~- D2 [* K; h
喺术前也有先过去一次先做术前检查* a/ U+ z' \# Q: |. m' Z  s1 y
呢些检查也可以先喺hk做
6 t2 s+ q$ o+ W, l% P2 _( k但佢比较想去台湾先了解7 Q% k4 s2 c- E. B  J. ^
去到嗰边诊所嘅环境跟设备都唔错$ @) D" d  {0 A0 z# W- \. R
洪医生也依照佢嘅脸型
4 ~) Q: E5 F0 o% U& ]告诉佢做嘅方法要点做比较适合
, W2 b( t/ B$ q0 l, }每个人适合嘅鼻型比例都唔太一样
2 C- Q2 I& l3 {7 \& z( {1 T要符合每个人嘅脸型做才会自然好睇- I9 @: D3 T$ F& ]. F
呢再去咨询阵洪医生也讲明嘅好详细
3 H: D0 F$ |+ F术后回香港也恢复嘅好好# f, G# t- r+ u2 T" F: \
依家佢嘅鼻型真嘅好挺好好睇呢!!
Dalton0314 發表於 2015-8-26 15:39:59 | 顯示全部樓層
喺hk也有很多家可以做阿
: b/ C0 @( D1 r/ f& ~$ _4 l  a跑到台湾去要花更多时间更多钱- h+ ^6 ^/ M1 q+ }8 U% m
也唔一定做嘅好
) o' A" m- x$ B) V万一有问题还要飞过去
- B4 n8 T! @0 G好论尽阿
; n6 |" l' G8 u+ g+ V
 樓主| pearl 發表於 2015-8-26 16:20:25 | 顯示全部樓層
可能就仲系多睇阿
' S/ K, C8 j- n1 F因为有睇到觉得台湾嘅技术也好: d. R* p% |$ c3 w. m0 r9 j' _
价平也好多医生都做得唔错7 N; o: Z; E- v  A3 l6 O! A
才会想先问阿: q& ^, O3 _  e8 R3 z
hk呢边我都睇嘅唔知要去边做了
7 K- F: a4 r- j8 X7 A好难决定阿
Meredith 發表於 2015-8-26 17:21:28 | 顯示全部樓層
我有听过呢位医生耶6 e2 z3 P6 Z2 U6 ~2 u
可系佢系唔系丰胸更有名阿
' ^" g: M; C6 x; n3 f之前有睇到有蛮多人讲佢叫波神9 `* Z" w5 i/ E; C7 g- E* h+ f1 b
佢隆鼻嘅技术也很好啊?
/ M7 m: D& y* V4 s$ {
Kiki 發表於 2018-3-26 23:20:19 | 顯示全部樓層
推薦日式鼻雕,內開手術,外觀無疤痕也無需拆線,術後的腫是一定有的!但是10-14天,不認識你的人,完全看不出來喔!人工軟骨加耳軟骨,依照個人需要條件雕塑和調整,超級自然喔!完全看不出來,也不會假假的喔!可以諮詢看看
雞蛋糕 發表於 2018-3-29 19:50:15 | 顯示全部樓層
朋友做隆鼻手術是放二代矽膠,然後鼻頭的部分是利用自己的耳軟骨,做起來作用很自然,不但他去的那家有終身保固,鼻子對一個人真的很重要,朋友本來是沒有什麼山根然後又朝天鼻,結論手術後整個變挺,不但是自然的那種。
Liliy 發表於 2019-6-9 20:37:18 | 顯示全部樓層
到台灣做整形美容手術的外國人越來越多了,所以台灣的整形技術已經和日韓幾乎同步醫療技術,但是還是有很多人會所以貪小便宜而造成整型後無法復原的後果,有的時機還會跟著一輩子無法修復,現在例如隆鼻手術都已經可以做到無疤痕也不用拆線,作用好自然不但也復原很快的隆鼻手術,這種手術在台灣已經技術超級成熟,所以不來台灣做整形美容要去哪裡做呢!?