365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 380|回復: 8

[隆鼻] 有人去台湾隆鼻嘅经验咩?

pearl 發表於 2015-8-26 12:24:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知版上有冇人
! I8 W) `$ W- w; d9 o" d2 u有关于去台湾隆鼻嘅经验
0 E( J9 s0 r" z; K/ W早先有喺网路上睇过好多资讯0 O5 f5 o  b4 {0 E7 ?2 [8 f
都讲台湾嘅整容技术好好
4 a7 |4 l, x! l& Z) x/ I3 {  R  I也有人到嗰边去做丰胸
0 `" a. J8 b/ I) Y. Y. G+ Y( d我系从小鼻型就唔好睇0 Q. D  d6 W, w# I( y5 {' Y. ]" G
算塌鼻 山根也唔高 2 x! y- U; o- h7 ~
也因为咁就常被人笑
' ^/ a; Q" l* }0 l) t朋友讲要做嘅话可以先上网线上问* J  M5 G2 {+ v: O5 @: e* ^
睇了台湾嘅一些相片/ f2 u' {6 {$ F  X6 _
都讲隆鼻嘅技术好好也做得好睇
* Y, s+ A. r+ I  U) H/ f我也很心动想要去做睇睇8 z' b" T5 R) z3 l* K. l9 o) ?
可呢应该也要发相片过去畀医生?, s, H' h( f8 b' t
有冇做过嘅sis可以分享下阿~
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
Meredith 發表於 2015-8-26 13:13:09 | 顯示全部樓層
我有朋友系从香港到台湾去做8 s/ K; p0 f4 N' |2 q( z/ J" _
嗰边整鼻嘅技术很好阿
  B7 ^; s' S) B+ [# Z可以先上网去睇睇诊所嘅相片! D/ ~3 U( a% K0 p* H
都会有做好嘅术后相片喺网站
# ]3 I. b1 e; n然后依照你嘅需要
' }. \/ U6 ]9 `! i5 ]% X先线上咨询问清楚你要做嘅方法( j+ M* ]9 W' A# a
诊所会喺信件中回覆你喔
colog 發表於 2015-8-26 14:32:11 | 顯示全部樓層
朋友佢曾经有去緻美诊所做过
0 f( k: I# c1 m4 G  l3 a佢系畀洪至正医生做隆鼻手术嘅
% f6 r1 q+ d* A+ t4 t$ L! w呢个洪医生喺台湾也很有名气+ M. s( o3 ~$ R8 ~6 l
之前有在线上先咨询过
- p+ N' L" `6 W. e& T然后依照佢嘅情况诊所有线上先回覆
0 D4 r4 t$ `9 Q3 t% \9 O% @后面佢就直接飞台湾去做( j( h7 z) {1 D$ b; W* Q
喺术前也有先过去一次先做术前检查( u7 z! |2 I; B: ]7 H% R
呢些检查也可以先喺hk做
& R* \  W. L% v3 \* O) h但佢比较想去台湾先了解& I5 u; ~% ?0 y5 _7 d2 |% [
去到嗰边诊所嘅环境跟设备都唔错0 \& L1 G( v9 u0 U
洪医生也依照佢嘅脸型. @- `6 U# c: ?. ?0 V; l
告诉佢做嘅方法要点做比较适合: u1 N2 k7 o, s1 m7 E7 \$ q
每个人适合嘅鼻型比例都唔太一样
) r- {5 Q: K/ T2 n要符合每个人嘅脸型做才会自然好睇
% F, G8 }' |( A! j  k& [3 ~" Q呢再去咨询阵洪医生也讲明嘅好详细
- [& [2 ^6 ^: o0 ?0 }0 s术后回香港也恢复嘅好好/ q9 ^, G) ]. \/ |, h1 m9 R; B
依家佢嘅鼻型真嘅好挺好好睇呢!!
Dalton0314 發表於 2015-8-26 15:39:59 | 顯示全部樓層
喺hk也有很多家可以做阿
5 Z4 a$ l5 ?) R3 }7 S跑到台湾去要花更多时间更多钱2 ?$ [: V! B, i7 t- L0 n1 W' Q! C+ g, \
也唔一定做嘅好' m! f" w$ C4 Y4 M
万一有问题还要飞过去5 c1 b+ H- L, s- o
好论尽阿
5 w3 ~6 d0 U4 u$ M# [
 樓主| pearl 發表於 2015-8-26 16:20:25 | 顯示全部樓層
可能就仲系多睇阿% c- I- L( S) Y1 O7 x8 J
因为有睇到觉得台湾嘅技术也好
# s7 z( ?% K+ O8 g: f价平也好多医生都做得唔错  E' B" V& q- Y# h0 X1 t/ D* R
才会想先问阿
) O) g- C5 t/ h& Whk呢边我都睇嘅唔知要去边做了; L& W) W. S4 Y; u: C
好难决定阿
Meredith 發表於 2015-8-26 17:21:28 | 顯示全部樓層
我有听过呢位医生耶
; @8 q! I8 q" k' R$ `可系佢系唔系丰胸更有名阿
, S, ~8 F' I) ^- u之前有睇到有蛮多人讲佢叫波神9 Z) B; I5 b5 o7 z
佢隆鼻嘅技术也很好啊?7 R1 e. F9 ?" \- a4 f
Kiki 發表於 2018-3-26 23:20:19 | 顯示全部樓層
推薦日式鼻雕,內開手術,外觀無疤痕也無需拆線,術後的腫是一定有的!但是10-14天,不認識你的人,完全看不出來喔!人工軟骨加耳軟骨,依照個人需要條件雕塑和調整,超級自然喔!完全看不出來,也不會假假的喔!可以諮詢看看
雞蛋糕 發表於 2018-3-29 19:50:15 | 顯示全部樓層
朋友做隆鼻手術是放二代矽膠,然後鼻頭的部分是利用自己的耳軟骨,做起來作用很自然,不但他去的那家有終身保固,鼻子對一個人真的很重要,朋友本來是沒有什麼山根然後又朝天鼻,結論手術後整個變挺,不但是自然的那種。
Liliy 發表於 2019-6-9 20:37:18 | 顯示全部樓層
到台灣做整形美容手術的外國人越來越多了,所以台灣的整形技術已經和日韓幾乎同步醫療技術,但是還是有很多人會所以貪小便宜而造成整型後無法復原的後果,有的時機還會跟著一輩子無法修復,現在例如隆鼻手術都已經可以做到無疤痕也不用拆線,作用好自然不但也復原很快的隆鼻手術,這種手術在台灣已經技術超級成熟,所以不來台灣做整形美容要去哪裡做呢!?