365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 389|回復: 8

[隆鼻] 台湾技术好嘅隆鼻医生?

onaliz 發表於 2015-6-28 18:38:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我嘅鼻哥从小就扁扁嘅
/ G( O6 k/ x+ Y我老母都讲家里人嘅鼻哥就我最扁
. Z6 [- f0 L, L  k& c  {% x; O我都唔想我也想要有高鼻哥# m9 |/ A0 ~7 ^3 P4 a# X7 i# R. ?
身边有个好朋友佢嘅鼻哥就好亮麗4 b  i0 M; o: E$ j
又挺形状也都好美" d+ t' K% b% G  w
我自己出嚟工作也都好几年
, B4 U/ o; O. v  Z都有想过想要去隆鼻8 B) F& w1 P: y8 n0 E( F) g
同我老母咪讲佢都讲好
7 m8 K0 C+ o, z我自己有钱想去就去
4 p3 S) ?" H4 N2 [. ~7 `" K都唔知系唔系佢也觉得我嘅鼻哥太扁了) y- f+ F7 E6 g& T6 t$ b
所以才应成嘅咁爽快
4 C. H" K4 q! U4 G/ P想去隆鼻但想要去台湾做& X8 {0 G5 Z9 t4 _# c) P- x! e
听讲台湾嘅技术比较好) B  o1 B% P) v3 j1 R& a! H
想问下有冇推荐嘅医生啊?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
may6 發表於 2015-6-28 19:25:55 | 顯示全部樓層
你上网打台湾隆鼻医生就会睇到很多
. S% c8 [. I% e/ V2 u7 M( p$ M4 Q不但都可以去FG睇睇info
/ l- R# f! w3 ?# ?5 a  @我自己都会去嗰边睇大家讨论( M( y7 Y1 [7 ~/ N" E. P
咁我要去台湾微整阵
$ ^0 l! z% X6 v6 Y% j. f也才会知要去边一间
* @8 k6 L& \* @2 R6 R3 C  _2 K. l事先多做功课好重要
wakerv 發表於 2015-6-29 20:55:38 | 顯示全部樓層
本帖最後由 wakerv 於 2015-6-29 20:56 編輯 5 T0 D* Z6 b( ^9 L& o5 S) Z% V6 \
  w4 P  z! ]! Q5 p
睇你要唔好去緻美诊所先线上咨询了解/ t8 A) ^. H) i1 u  E) r
我嘅鼻哥系喺呢边做嘅
8 }. S' X# s. e7 F5 a洪至正医生嘅技术好好7 C$ q- ~* n$ \6 n+ L0 J
把我嘅鼻哥做得好好睇7 @  L+ E) z, p, w, _5 y/ A+ ^! M
洪医生嘅风格系自然嘅鼻哥风格/ [2 ~2 s4 h0 E
做完之后鼻哥会睇起嚟系天生嘅挺鼻哥
" C: {) b0 u0 z7 F6 m* s4 _, a; o唔会假假嘅~也唔会有嗰种白鼻心怪怪嘅感觉
% l3 I  [% l- D$ |2 C6 d; i6 r用边种材质要睇你自身嘅鼻型决定/ d' u' X- K2 e# q1 r* S
呢个医生喺睇过你嘅相片之后都会同你讲9 p* S+ t2 p, B( T; Y  t; o
先喺香港咨询好确定之后再过去台湾做隆鼻手术* s5 w% x  K! F
诊所呢边服务都好好9 T6 h2 g: n  X- Y
需要乜都可以同佢哋讲
7 B% M8 W4 K1 I可以做取得都会尽量帮忙6 S9 `& _7 K! {. l+ p- \) ~& `
我嗰时候去住了一个多禮拜
% u+ S. z5 x. s术后唞然后再畀医生复诊
% Q: b  c% t$ K9 z依家鼻哥都复原了好好睇
; u0 P  j& K  g成个鼻哥睇起嚟挺又自然
. C. f8 t2 p$ R/ N& ?9 @1 c0 }$ o' l我自己都好满意
Geomd 發表於 2015-6-30 05:16:45 | 顯示全部樓層
唔系听讲台湾都有个鼻王?
) d- d7 I  X* d有点忘记佢叫乜名字
5 ?; J1 C6 l: I/ f4 ~呢个医生好有名技术又好好
  z) j5 b. h* ~- g% A但系都要等好耐2 e" j5 B2 V4 d7 z  J. v* C
之不过都要做梗系要揾最好嘅
! p+ ~0 @, e. e& q" a. s" ^' E都去问下先
 樓主| onaliz 發表於 2015-6-30 06:23:12 | 顯示全部樓層
多谢 嗰我喺去问下先, j  R0 r4 h2 I) A6 y
都唔知洪医生嘅网站有冇多点相片可以睇
" T" l& |5 K1 r- t2 V网站嘅相片好少咁唔知做好嘅样
1 }$ i6 c, c3 W; Z* E% \6 ^# y还有医师线上咨询时9 {7 A# o6 {3 D; A
会有模拟图畀我睇咩?
wakerv 發表於 2015-6-30 06:49:27 | 顯示全部樓層
台湾有名嘅医生其实都好多$ ^' Y4 {2 x$ H% L
洪医生也都系我自己去问过觉得唔错做嘅+ t2 _2 K4 @4 }! B# y# ]
家上台湾都有好几个唔错嘅医美论坛
& a* l% I5 v( t8 X" G自己多做功课去睇睇info吧: @4 Q: t! o8 p/ v% g! u8 X
咁也都会比较认识医生
ugg 發表於 2018-7-30 00:06:19 | 顯示全部樓層
考慮做終身保固隆鼻手術,第一個他手術後外觀沒有隨時疤痕,不但有終身的保障,作用很自然,我朋友說他手術後鼻子變得很立體又有型
雞蛋糕 發表於 2019-2-16 13:09:05 | 顯示全部樓層
台灣的整形手術很厲害喔!推薦有終身保固服務的日式鼻雕,鼻子高挺秀氣又自然,不但外觀不留痕跡,鼻子高挺起來之後,五官跟著立體起來也精緻很多喔!
Liliy 發表於 2019-5-1 21:05:16 | 顯示全部樓層
鼻子真的很重要,單單整型隆鼻其實就可以讓一個人視覺上的五官完全不相同,變得較有立體感,也相對集中。當然在選項隆鼻手術真的超級重要,不做外切手術等於不留疤痕在臉上,復原期也快。日式隆鼻手術就可做到這點,用耳軟骨加人工軟骨,不簡單穿出,也很自然喔!