365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 311|回復: 8

[隆鼻] 台湾技术好嘅隆鼻医生?

onaliz 發表於 2015-6-28 18:38:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我嘅鼻哥从小就扁扁嘅
- P; S5 E1 ~- c. u4 R我老母都讲家里人嘅鼻哥就我最扁
1 u! L! i5 ^! c我都唔想我也想要有高鼻哥
$ z8 d- l, a4 r" I: Y身边有个好朋友佢嘅鼻哥就好亮麗
4 n: |3 K& q3 r9 g又挺形状也都好美
& O1 m. y' z( \8 I+ `我自己出嚟工作也都好几年
9 s( R* O" _1 k  d% Z/ ^* U都有想过想要去隆鼻
" R7 j1 S0 h/ Z8 V; L. m同我老母咪讲佢都讲好
" o  O3 F: n. }/ m- ?我自己有钱想去就去
8 K- |% W& r! ~都唔知系唔系佢也觉得我嘅鼻哥太扁了
: E( ~8 ~  X5 w+ B  t4 }所以才应成嘅咁爽快
! Z2 v! q0 O+ j. c! L. B: |9 |想去隆鼻但想要去台湾做9 c0 o9 _8 `! e1 g
听讲台湾嘅技术比较好
+ i* `: o* p( x# C4 [) W想问下有冇推荐嘅医生啊?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
may6 發表於 2015-6-28 19:25:55 | 顯示全部樓層
你上网打台湾隆鼻医生就会睇到很多
( M4 l) O+ J  c- B1 _0 H) b不但都可以去FG睇睇info
) Y/ D+ n3 c3 d+ p* R& e我自己都会去嗰边睇大家讨论3 R4 o3 A+ w' o2 b7 k$ z/ `
咁我要去台湾微整阵6 o/ F3 K; }  b- B$ O
也才会知要去边一间
2 y; C% k9 H- n- [, m/ l( |事先多做功课好重要
wakerv 發表於 2015-6-29 20:55:38 | 顯示全部樓層
. }1 a: Z/ ^8 Y
9 o  T" o- a2 s8 a6 ~, N. {睇你要唔好去緻美诊所先线上咨询了解
( S: J. e. [  ^$ ?我嘅鼻哥系喺呢边做嘅& W/ ^8 ?& U+ q  q, \7 d; E
洪至正医生嘅技术好好5 }5 l! a5 E. Z1 o
把我嘅鼻哥做得好好睇
1 Q4 y+ `1 y3 C6 ~4 Z  F$ S2 ]洪医生嘅风格系自然嘅鼻哥风格
- }0 h  l% ^( k7 H6 s做完之后鼻哥会睇起嚟系天生嘅挺鼻哥
7 T% o" P0 V* M! w唔会假假嘅~也唔会有嗰种白鼻心怪怪嘅感觉1 D9 w+ N5 x' M  `" Q3 l8 i
用边种材质要睇你自身嘅鼻型决定
" `0 h$ U- b: ^呢个医生喺睇过你嘅相片之后都会同你讲1 g+ Y9 p  t7 ^2 E% E6 s( _
先喺香港咨询好确定之后再过去台湾做隆鼻手术
; e# g5 b0 B) v5 b( V. ?8 ~诊所呢边服务都好好
) T) N  r& u  B需要乜都可以同佢哋讲
5 W5 K$ p& f( |  a* Z  E1 \) H4 B可以做取得都会尽量帮忙& n* K! |" ^4 r+ {$ J5 [
我嗰时候去住了一个多禮拜5 h- n- G  o; y6 _# _4 V
术后唞然后再畀医生复诊. d$ a  @+ d  }3 R
依家鼻哥都复原了好好睇
: ]7 |& Z5 s3 v成个鼻哥睇起嚟挺又自然6 }1 w1 Q; n: l
我自己都好满意
Geomd 發表於 2015-6-30 05:16:45 | 顯示全部樓層
唔系听讲台湾都有个鼻王?; @! c& {6 E6 Z1 T! `
有点忘记佢叫乜名字. Z2 V' f6 ~9 a3 C5 X2 H# [- r& ^
呢个医生好有名技术又好好
2 v- X9 G0 o! s/ h0 m但系都要等好耐8 X6 j2 W7 M6 s
之不过都要做梗系要揾最好嘅
: W! {( \0 ^: Y) L6 F0 a: K% |都去问下先
 樓主| onaliz 發表於 2015-6-30 06:23:12 | 顯示全部樓層
多谢 嗰我喺去问下先; x# c9 m5 g) P9 a7 Z9 q
都唔知洪医生嘅网站有冇多点相片可以睇
# {1 a+ I* j1 R9 W! M% z网站嘅相片好少咁唔知做好嘅样: P( o1 R8 M/ C) H' T% e
还有医师线上咨询时
% ^& l. e! G1 j5 {7 J- n# F% w会有模拟图畀我睇咩?
wakerv 發表於 2015-6-30 06:49:27 | 顯示全部樓層
台湾有名嘅医生其实都好多8 s& c4 _7 \6 ?9 i3 q
洪医生也都系我自己去问过觉得唔错做嘅0 F$ b9 b7 c* H* P( D' s
家上台湾都有好几个唔错嘅医美论坛
3 V2 C) N1 ^, _$ s* _8 L自己多做功课去睇睇info吧
8 I( K3 n8 ^, z5 {# E$ \咁也都会比较认识医生
ugg 發表於 2018-7-30 00:06:19 | 顯示全部樓層
考慮做終身保固隆鼻手術,第一個他手術後外觀沒有隨時疤痕,不但有終身的保障,作用很自然,我朋友說他手術後鼻子變得很立體又有型
雞蛋糕 發表於 2019-2-16 13:09:05 | 顯示全部樓層
台灣的整形手術很厲害喔!推薦有終身保固服務的日式鼻雕,鼻子高挺秀氣又自然,不但外觀不留痕跡,鼻子高挺起來之後,五官跟著立體起來也精緻很多喔!
Liliy 發表於 2019-5-1 21:05:16 | 顯示全部樓層
鼻子真的很重要,單單整型隆鼻其實就可以讓一個人視覺上的五官完全不相同,變得較有立體感,也相對集中。當然在選項隆鼻手術真的超級重要,不做外切手術等於不留疤痕在臉上,復原期也快。日式隆鼻手術就可做到這點,用耳軟骨加人工軟骨,不簡單穿出,也很自然喔!