365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 399|回復: 7

[隆乳] 胸小有点自卑想要去隆乳!

Geomd 發表於 2015-3-13 22:56:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
本來咁嘅想法我一直都隐藏嘅满好嘅
5 A! q% h; }, x9 V) Q. x就连感情跟我很好嘅朋友- F9 K3 c4 o& D7 H/ L
也冇发现到我有想要去隆胸嘅念头5 ^- @  _+ H; P$ s+ @% i! v
毕竟我嘴巴上一直都讲我并在乎胸部嘅大小2 p2 H2 d; b: p# h/ K
但其实嗰都只系表面啫
9 p7 }( d- M, i/ H事实上我系真嘅满在乎嘅
  t5 |3 W2 k% i甚至到了因为觉得自己胸部太小嘅关系+ L7 n! t0 a' V
而内心有啲点得自卑
# V0 ]5 A: ~0 T8 k3 Q4 O$ G梗系呢件事到依家也未跟其他人讲过. J! {/ D4 I4 {! K# J* c
有想过做隆胸也系想要偷偷嘅去做就好了" o  P$ l1 z9 A' |( F/ T3 K& Q
因为对台湾隆胸还满有兴趣嘅( t8 Q8 {! |5 v0 ]  l
唔知去嗰边做手术会唔会比较好阿?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
Mamik 發表於 2015-3-15 12:51:54 | 顯示全部樓層
偷偷做仲系会发现吧0 |) c% {1 M& o& _5 I
毕竟做完嘅唞复诊呢些都要些时间8 A0 O3 n: q% F# V
比如有家人陪感觉会好些8 ^: q% i- a" ~
喺边边作都唔系问题
5 V) H4 S, ^& r$ r1 x  K) n仲系要做得好才重要!
BOOAW 發表於 2015-3-17 22:27:58 | 顯示全部樓層
其实真嘅可以考虑睇睇阿
  H2 Y5 T7 j5 \台湾嘅隆乳水平真嘅系满好嘅
8 n1 E% ]: S: r6 \& ]. h我身边有满多姊妹们也都系还满有兴趣嘅唷9 g: S6 r' _- }' O! w
像我就一个跟我很好嘅同事+ E) a6 B6 a9 i: s% C9 I7 V
之前还特地请了长假飞过去嗰边嘅一间緻美诊所
. s' i. ?: d# t  C, C9 h去做了矽胶隆乳嘅手术阿6 y& ~7 k" b6 w8 f. D& H( Y1 ^
其实听佢讲了之后我觉得呢还满簡單嘅耶
5 d" o2 A7 ?& M! n, ^: m3 c像佢一开始系先到了佢哋官网上去留言
+ y( E' z9 b$ u5 V( r然后也加了line了解一些相关咨询也顺便让洪至正医师
8 o8 h7 T1 r2 O( g+ r  R7 x; g先帮佢做了一些简单嘅咨询了解
- q6 {$ G8 A- X8 ]' R6 g- T9 B其中有睇了相片讲明了一些隆乳上嘅问题
2 X6 t1 X, e" @& x6 U% M之后确定要做了就先付了一成嘅订金
; f: _# T4 [! Y然后喺当地做完了佢哋要求嘅体检项目再飞过去8 W8 q* q+ }( b& j2 M
咁其实就能喺减少一些时间了~8 ]2 n7 R1 g# k8 ^5 O# H
像佢系觉得嗰边嘅服务态度跟费用都满可以贊同嘅
0 F3 F3 U' ~% ~) T/ Z2 v特別做完之后还有喺赠送免费嘅按摩喔
$ G% s0 A# m' U* T特別洪医师喺台湾也系隆乳方面相当有名嘅人物
; c4 I$ Q' ]& T. x之前别人还叫佢系亚洲波神( `0 @6 q$ P  Q) K0 M. ~
比如真嘅要去我觉得可以考虑睇睇喔
RUBIX 發表於 2015-3-18 01:44:48 | 顯示全部樓層
隆乳到唔觉得有甚么! j8 a0 @* z" n4 ~9 y0 n8 m6 W
只系唔太明想去台湾做嘅原因
0 q% `/ C( k% X& t喺呢边比如仔细揾也系有很好嘅医师吧9 m$ @" Z7 _! C. K+ a" Q
可能费用上系高了点
" o6 P0 ]0 {" X( G) W但相对嘅喺过程中也会嚟嘅简单多阿
 樓主| Geomd 發表於 2015-3-18 09:29:46 | 顯示全部樓層
亚洲波神!!!! A3 `$ S7 j2 {& E0 o  I
系唔系真有咁犀利阿
" D5 R. M! b$ ]+ K1 W/ T+ p有嘅医师称呼都满大嘅呢我知* I* n0 c! i) Q' A% x
可能也系要用嚟吸引人吧* J! e" E$ R7 }* H: A
系希望技术跟称号成正比囉
BOOAW 發表於 2015-3-18 10:55:11 | 顯示全部樓層
应该系真嘅挺唔赖嘅; `% C$ }7 t3 k$ n
比如唔系很肯定/ `5 E8 K" P8 B$ H& _# }
也能多去揾睇睇呢医师嘅讨论呗7 U3 u. H4 \7 {: d9 ]4 O
反正有了名子想多了解些也唔系难事阿
哇嗚嗚 發表於 2016-5-26 18:45:55 | 顯示全部樓層
我姐姐前陣子 有在
7 h! S1 u# \, o9 u, V
# S  W5 Y, u8 X4 F7 ]6 @: ?( Z! ^新北三重區 重安街的 立新美學診所 張光正醫生 做過
: O! L/ k. L% k+ I* s- S
' h: K7 r# N4 M% u) e  i9 l人很親切技術又好 真的蠻值得您參考看看 真心推薦
哇嗚嗚 發表於 2016-5-30 19:34:36 | 顯示全部樓層
我姐姐前陣子 有在
  K+ f* M% P7 n6 N) O
$ n0 J3 ^2 _/ T新北三重區 重安街的 立新美學診所 張光正醫生 做過" M; [/ r) J1 O) B

$ k4 v0 m( }0 \人很親切技術又好 真的蠻值得您參考看看 真心推薦$ E" X' ~/ L* B' y9 s2 L& @