365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 622|回復: 7

[綜合整形] TW做平胸手術嘅ec多咩?

oligocolor 發表於 2020-1-7 22:12:47 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
能唔得請問一下你哋' V6 Y4 H' s' q& K  ^- H& f
唔管系邊度人都好
1 h! w  L( S, x' ~& S# y只要系對於TW嘅平胸手術有所了解1 R; a  m5 H* ?, |$ V
我都會很開心6 q' {+ {2 ?; y6 {
所以我想要問嘅系+ j" x4 I7 F9 }5 b
TW做平胸手術嘅ec多咩?3 h# }8 M: B5 E6 n& p  L
比如想要去動手術嘅話# E' a% O6 T6 w/ y. L; {7 I6 K0 z. V
又會相對推薦要搵邊個ec呢?
* t; z& |3 h  ~& Q8 }所以我不行能人到了TW才開始搵
- J4 j; r$ l! q* s; p: B& b一定要先知邊個ec好才會過去
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
emporium 發表於 2020-1-11 18:18:47 | 顯示全部樓層
睇要跟乜比5 m9 c4 G$ ^: d+ l+ F
比如系跟隆乳嚟比
$ M$ r/ G  R0 N0 Q0 H8 `一定系隆乳嘅ec相對多% @5 |! ~2 X. X2 m; [% b/ m( h" p
但我相信一定也有做平胸5 m- r2 h+ E/ l! b, f8 X
可能要花些時間多睇睇
northpole 發表於 2020-1-12 14:23:50 | 顯示全部樓層
0 w6 n' c  o4 m8 z% W& S
我當時有注意台灣嘅整型手術  `9 s* F! ]3 F2 N6 u
其中最通常嘅也就系你講嘅平胸手術  e3 e4 l# P6 P% b- r2 S8 Q
嗰時機睇到嘅ec只有兩三個人選啫2 F8 a, {3 B! _0 ?5 z6 L; B! t7 l
你講很多我認為系還好
; k6 y! v' Z! e* v+ U: [* f% {% a但系其中有個緻美診所嘅洪至正ec
. u4 D& u8 _0 x5 X. {& J佢系我睇到很多人從HK跑去台灣整形* s% ]: B1 z4 Y; u9 f# I
都系去搵呢個ec做平胸手術; T6 b9 v+ ?% m, m) |
不但手術完後嘅成果也很好2 ~0 @' x0 h2 o) ]
我認為搵嘅ec人選唔使太多
7 b/ u( G& o3 N9 V+ r0 f只要呢個ec技術好最重要!8 F9 P) }8 }# u. a/ Q6 {
像我就很在意做完手術後
/ D; x/ v7 C4 W8 [' I2 Q我嘅乳頭地點會唔會變嘅很奇怪
" j, L4 I& A% M4 X' R睇到了人家去搵洪ec做完手術
6 h& x0 h, Z8 H) X1 L0 ~. n都認為呢方面做得很好/ R( J% M3 k7 _' L+ z* K% M
才讓我開始認真考慮去台灣搵佢手術
singasong 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
要搵一定有
7 l; X4 K, s# @  G雖然台灣手術花費平
/ g8 [" K: S; d可系仲系要小心* A0 s" F# m( h9 C& Z
畢竟仲系會有風險5 w+ t0 ~. U5 h$ J9 q
比如有時間一定要多做更多嘅功課和相對% ]9 O1 x7 m1 c/ ?' I+ `
就算系去TW也可以喺多搵幾個ec
 樓主| oligocolor 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
像你講嘅洪至正呢個ec
* v7 ?, `) M: y, X0 E) I系台灣做平胸手術做得最好嘅咩?
  d( w* w  v& }4 S4 M4 \所以都去台灣整形了
+ E. G) ~; t( d2 V9 ~我想要搵嘅ec系可以做嘅最好嘅果個
northpole 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
我覺得像我講嘅洪至正ec
' Z) a: @5 p9 Y' P/ P佢就系台灣依家做平胸手術3 h& Y1 _# F/ b
做得最好嘅果個ec. T* r9 W7 z# y. U$ a
不但呢唔系我講d
$ F1 q2 s' j3 W& p6 [9 S# e我也系睇到很多台灣人做手術7 d) k+ r2 W. |8 S3 }
都系去搵呢個ec* s9 B' e  a0 Q
不但你喺緻美嘅官網上便/ c$ n& B! Z* ?" ?
也可以搵嘅到ec做平胸手術嘅分享
3 H1 T* U% k) ~$ y比如有疑問也可以先進行線上咨詢# A' D% w# u0 m) V/ n- _
透過詢問也能了解嘅更清楚! \* c3 |; W+ M9 _" m# r2 V+ }' R
到時機才會知) l3 g1 R! r$ r2 J6 R  A- `- Q
系唔系真嘅要搵呢個ec
 樓主| oligocolor 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
嗰我大概知了2 s3 r( h$ y3 Z, P& V% }) U
可能會像你所講d咁
: E0 B! P& ~" o3 @0 j先去致美網頁上便睇一睇
. _* E/ Y& \2 l' o8 p然後喺搵去跟佢哋喺網路上咨詢
csaten 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
要搵嘅話梗系都有" [, {# a: Q; v0 ?. M& i7 G, K
嘉仕美整形的外科手術診所
1 r) [/ }6 t5 G9 l平胸手術做嘅唔錯也有蠻多人去嗰做嘅4 N, M3 E" L- X' N  P* l8 p
可以先去問問睇