365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 1449|回復: 7

[隆乳] 會特地飛去台灣醫美診所咨詢咩?

orzopasta 發表於 2019-12-7 23:01:28 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我睇了依家好多人9 K" g0 j8 {+ L; V$ J7 T) {9 `
都會想要飛去台灣整形- Y/ a  i+ I, |: [' S1 u
不但整嘅地方很多
6 M5 I* W3 ~  V' u* P現在睇起嚟應該最多人去隆乳
1 G# f8 R$ T3 K7 i我自己也系對隆乳最有興趣!
2 j' L. V# U4 v5 y( u但系所以喺冇實際咨詢情況下( I% P" p4 W8 ~
我也唔知ec到底好唔好
* J# S. a9 _- X# u7 M+ b: ^也只能睇人家嘅分享啫, z# f3 P3 K0 g
所以有喺猶豫系唔系應該搵時間
4 t; P- q, |3 z/ P0 r! o先飛去台灣做個咨詢會相對好呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
emporium 發表於 2019-12-14 08:00:39 | 顯示全部樓層
飛去台灣也唔遠; a8 T  b) s8 q' S" B
比如剛好想去台灣旅游
; T5 J: T9 D& ?: J. M) K2 X( H嗰順便去咨詢也唔錯4 K0 g/ U0 Y2 W% e* X  D
我覺得咁可以考慮
* |( w( r# W0 w8 X不但直接咨詢也能更了解
firstseem 發表於 2019-12-14 10:30:45 | 顯示全部樓層
比如可以先飛過去做咨詢
6 y" Y! K3 X: C0 a+ i  D$ I  J咁梗系更好我覺得會更安心# R. ]6 T- h3 y1 G* L
但比如冇辦法嘅話) p% }! o7 C+ e* F0 u2 c. q/ O6 B
至少也要在線上先咨詢過相對好
, Y& w4 B0 ~& P. o; ]像我也系喺台灣做隆乳手術# _: K0 W/ i4 f% g% S
喺未決定要搵邊個ec之前
; G) f1 i! ?; ?0 ~$ M就有先透過線上咨詢去了解7 R) V$ g9 u& v4 j
依家很多台灣醫美診所都可以線上咨詢4 [7 {6 \$ u# y/ C
也有贊同外國人去嗰邊整形, @$ G  r5 m1 ?' I
像我去嘅嗰間系緻美診所
: ?1 y% _4 x) k1 K呢間我知很多國外嘅人都喺嗰邊整形
, _, B: _5 h% M也所以咁所以我才知呢間診所
( R8 Q6 ?) C; `* {' k4 _然後我系搵洪至正ec做魔滴隆乳$ Y# O5 F' G4 Y8 A) J5 d# }: |
但我系到了台灣才跟ec面對面咨詢' Y: N# ~4 c% E! H
之後再做檢查後才開始隆乳
emporium 發表於 2019-12-16 19:40:29 | 顯示全部樓層
依家台灣好像有嘅醫美診所
; K  c2 I! _- b( [4 A' K( w有一些活動嘅樣: @8 o* a; \2 u* ^( q
我系喺fb上便有睇到
1 t* N8 P. U4 L& M* Y* c& L  r比如系依家要去台灣做醫美應該也唔錯
firstseem 發表於 2019-12-16 20:27:04 | 顯示全部樓層
比如你系講活動嘅話% b! C: `3 q+ t
我去嘅嗰間緻美診所依家也有
/ [9 X$ Y0 V8 q: J& [- H) V佢哋嘅冬季活動喺官網能睇到1 u* X6 q8 t6 \9 ]& {7 U
包含了魔滴隆乳在內, _6 V8 i, R5 W4 L
我睇到滿多療程都有活動+ Y* ^. ?7 m$ g# N; r" B2 y
比如都要特地去隆乳了
$ L8 {9 z/ P& y5 d8 V也可以趁著活動時' G& N5 P: z; o3 n* k6 ^
睇要唔好一起做其他嘅療程& @" N1 D9 E. i% ?4 j; z3 D
比如講玻尿酸、舒顏萃或威塑抽脂等等
' x) i0 l/ l8 L9 D讓自己全身上下都變得美美d
( n8 ?+ f; |$ W# \4 s3 k9 a咁也唔錯啊
5 N' d3 X8 b5 ?: c' N  s5 o我想喺呢個冬天應該都還有
pindusmap 發表於 2019-12-16 22:26:43 | 顯示全部樓層
呢想法很好啊- Z+ U( E' P; e
可以去台灣旅游順便咨詢; x3 h3 V# j) ^/ J; k$ o
當特地去台灣了
# w; i8 \' s" {4 N: Y/ n3 B( B唔好只系咨詢啫也順便玩一玩
 樓主| orzopasta 發表於 2019-12-17 11:58:18 | 顯示全部樓層
原嚟依家有活動
+ A2 d6 Y7 [# \, ]1 E像你講嘅致美比如我去咨詢3 }: Z0 o. @' L; e- a+ c
只系單純搵ec做評估
' n, g0 j+ k2 S! c8 y: v* Y咁有需要先花錢咩?
firstseem 發表於 2019-12-17 21:24:27 | 顯示全部樓層
台灣嘅緻美去咨詢唔使錢
- {4 b1 E2 A4 {. a% Z上次也睇到人家有講過
1 I1 o; m( E8 F& Y' h3 f, B/ {9 L( Q' t比如唔確定嘅話$ E6 \4 H& q( g& J! B. T9 d
也可以先透過線上咨詢嚟了解  P$ f* }5 [5 x) ]: l3 P
線上嘅咨詢就更不行能跟你收費