365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 1627|回復: 6

[隆乳] 請問台灣有喺做魔滴隆乳嘅ec?

pindusmap 發表於 2019-11-18 22:07:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
之前都冇特咪去注意! W. f; a6 }* c0 w# `  V% o" y; }
聽到了我sis跟我講才知
: U) k) b1 k# D原嚟依家台灣也有做魔滴隆乳
; |% U2 o: o; A: s8 p之前只有喺注意韓國啫- c' a) [" R0 p9 Y" \8 F
比如台灣也有做嘅話) Y0 G; \7 k# @
嗰我更想要去台灣隆乳
- W' S6 L. I+ B6 Z; L所以更近講中文更方便
& E: t: Z. ]9 _' n但系喺台灣隆乳d話1 A: E; y( x( B) ]2 k# `! \. P  x1 _
我唔系很了解嗰邊嘅隆乳ec
$ M! y1 m* q5 L3 h* j5 m特別系做魔滴隆乳邊個好?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
meditsea 發表於 2019-11-29 10:58:42 | 顯示全部樓層
台灣有做魔滴嘅ec唔少吧
" S. N  V1 y  ]6 r: A# M我知相對多人討論
  Y6 s% e6 s0 e) ?有洪至正、郭菁松和張松源
* C9 Z  }1 y* l$ G0 m& Q呢幾個ec相對常聽到
2 i/ W, h% Z* |# f) w" b可以先去睇佢哋嘅評價
firstseem 發表於 2019-11-29 15:17:43 | 顯示全部樓層
台灣魔滴隆乳做得好嘅ec+ x: b' W! q. f. {( Y
我會相對推薦你去搵洪至正' |% x% h: q1 `( \9 J5 a$ R$ R9 G
你可以先喺網路上搜尋台灣緻美診所8 j& M' E/ j8 L
喺上便就會有很多資訊了1 ]8 }  M' X+ W2 B( l6 F
不但喺緻美嘅官網上
% ~' I$ a4 Q- t" I- ?6 z也有可以直接線上咨詢嘅管道* P, ~' r! {6 f" b
我一開始睇到人家去台灣隆乳
9 j* U# y+ ]" }5 q( p都系去搵洪至正陣就讓我感興趣2 ]) K' X+ }) w# s
也系自己去搵到緻美官網跟佢聯絡
. S/ S; V5 s* v5 A0 @( F  Y4 c呢其實都唔難很easy- d: H0 v1 Y# W0 N9 o
不但推薦洪至正系所以呢ec6 z" h- C& {5 y9 [- f
系台灣做內視鏡隆乳最好嘅ec
emporium 發表於 2019-11-30 18:40:28 | 顯示全部樓層
我也系相對多人講到洪至正! q/ u. }! a" V6 ^2 F
台灣嗰邊嘅隆乳可能呢個ec相對強1 @' o& T8 s3 O% `# g$ K& O
我之前也有問過類似疑問; r5 c9 z5 Z8 B$ Z8 A) p7 n' E
嗰時機還想知系唔系依家有活動6 v1 Y9 O$ E* [9 E3 Z" y7 r
想知台灣嘅隆乳活動價
 樓主| pindusmap 發表於 2019-11-30 22:05:17 | 顯示全部樓層
請問嗰去線上咨詢陣9 k7 I1 d9 q* r3 F
系ec會跟你做咨詢咩?' ]. ]- B, B- q% u4 R
仲系就只有咨詢師啫( t. M5 z7 ^2 q
所以比如只系咨詢師
" M5 Y( ^; y7 n  {) k2 P系唔系咨詢嘅作用唔大
firstseem 發表於 2019-12-1 18:57:26 | 顯示全部樓層
就我所知依家嘅話8 ?; X1 T' @+ t
緻美診所有喺做冬季活動, }6 H0 N& e/ P3 L8 K; s* @
你可以去睇官網就知2 i- z) d' X# U# y# t
活動里面就有包含魔滴隆乳3 @: T. K) R2 Y' J/ w8 Q  U
但我唔確定活動價系多少
7 @6 E$ F- Y# j& ?所以仲系要去咨詢才知
+ H  m; f7 s! n6 \比如可以最好系面對面咨詢會更清楚; M. h/ R0 {' f* z; ?
可以搵時間去台灣旅游順便咨詢阿
5 m# d1 `/ k5 M' m" x+ s5 u9 l: T我睇很多人也都系去台灣觀光順便做醫美8 h6 a% G% Z1 ^% V
而我講嘅洪至正呢個ec
* r9 U4 ]; D8 u3 u喺台灣隆乳也很有名
. `$ d; H. k/ x: U! X去之前最好要先預約好時間
% b2 k) M; w$ I6 g& n# G6 s去陣ec會幫你評估和檢查
 樓主| pindusmap 發表於 2019-12-1 21:09:20 | 顯示全部樓層
咁也唔錯: e/ s) r9 I( I' D* x. Y& X- g
去台灣先咨詢過會更了解, a. w& h! I4 V5 J2 L7 N4 ~! a
也可以順便玩一玩
7 u0 {7 V* {$ v2 b我覺得可以考慮
; c6 ~" q; r$ V) t  n1 m不但我也想知更詳細嘅花費