365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 957|回復: 6

[隆乳] 台湾边个ec做魔滴隆乳做最好?

meditsea 發表於 2019-9-17 19:42:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
自从知台湾嘅隆乳也做得很好7 n  l% T5 D/ f' u
我就开始有喺关注睇台湾嘅隆乳讨论1 i3 u/ T# I. I5 q
我才知依家也有做魔滴隆乳3 a) w: ~3 Z, ]$ I
因为我本嚟就系想要做魔滴
) N* k8 E! p/ L% j% u除咗魔滴之外
* G& H) \8 r' C  L6 ^/ H" m其他隆乳嘅材质我就先唔考虑
1 Q' Z8 Z* ?/ c但系要去台湾隆乳
" b: @4 }0 L0 @$ {1 X$ K, U我現在还唔确定要揾边个ec
' Y3 {, ]' n4 O1 R因为我认为都跑去台湾整形了$ r% c3 S$ ~$ s$ b- d
要揾梗系系揾最好嘅ec* [6 N2 t2 k) o1 b4 y4 l$ m$ E
咁我才放心去台湾隆乳
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
rubberband 發表於 2019-9-19 15:17:34 | 顯示全部樓層
台湾嘅整型ec真嘅多* t# F  `' |( x2 r& p% Q& ~
特別隆乳又通常
# O1 L3 b6 b5 E! ~3 z我想一定很多ec都会做d
' o, J4 l3 n- C0 B比如有时间嘅话1 s" e# E* n1 m2 s1 n" A1 n* S6 @
唔妨直接去台湾跟ec咨询2 \* _4 o% Q# ^. f( ^6 b
咁会更清楚知边个ec好
firstseem 發表於 2019-9-20 12:40:16 | 顯示全部樓層
我自己嘅经验嚟讲
: d* B- K& W3 r* k比如要去台湾隆乳嘅话
) ]' ~3 U; ]* r9 M6 w, ^) T6 N嗰你可以考虑去揾洪至正ec1 \- |; f0 w9 q4 x3 f2 `
佢系喺台湾嘅一间緻美整形的外科手術诊所: N8 l1 k0 m; p$ x% d
专门系喺做很多嘅胸部手术  s" \9 t' q7 c2 S
除咗之前常听到嘅隆乳外
5 p+ a% F2 r( D' D+ O! V像系sis想要做嘅魔滴隆乳
/ \$ u/ S$ j% @洪ec也都有喺做
! y( U* R5 k4 d! T8 D, R0 v不但我自己实际去咨询后
- F" ?# Q3 D. |/ ^9 ^9 [才知原嚟致美系有取得魔滴原厂认证8 V& I' y0 e6 O: s- ^
至少唔使担心魔滴材质嘅问题. E+ r/ J) [+ n" l
不但緻美也系专业嘅整形的外科手術诊所9 c; b4 Y  v" J6 I3 d
里面嘅设备还有ec包含麻醉师都很专业! l5 v2 k0 a. s! J& S% N. p
整体嚟讲我认为系可以考虑d
blooming 發表於 2019-9-23 13:26:39 | 顯示全部樓層
比如系隆乳嘅话1 D6 V- W. W3 `
真嘅系很常听到洪至正% h  y7 I" F+ O% u  R
但也不行能只有呢个ec会隆乳
1 a4 I/ O: q. Y) z( `; P: d  c不但依家也都几乎做内视镜隆乳
2 E7 u! B6 v# p; u7 @你喺咨询时也能顺便问
firstseem 發表於 2019-9-23 14:21:49 | 顯示全部樓層

( a) [6 Z' I4 V6 e/ q比如系咁嘅话$ R  p5 k, a4 Z& b
嗰我更推荐你去揾; i: Y! F* n+ i$ g+ N
緻美整形的外科手術诊所嘅洪至正
8 a* g9 J) `7 u* e/ Z" k因为讲到内视镜隆乳0 V& C: l) J$ p9 N" k' J0 B
就我睇到嘅讨论唔管系大家
9 l: Q, W" f' s) b& D去台湾揾洪ec隆乳" f5 r- Q) H5 \( f/ U
仲系台湾人自己去揾呢ec隆乳; ^. @' G* X& r% n! k
都觉得隆乳做得很好: A: b. s% Q, c* y
特別系内视镜方面我也睇到有人讲
* g* Y. e+ D$ I, a0 H# `洪ec系現在台湾做内视镜隆乳最好嘅ec
  F! h' R6 S6 E* P. q7 N我自己也系有呢种感觉
% J* N0 H9 q1 C. b% _因为伤口小出血少对身体复原也快
( [) V; ^/ A3 B& x. a; ]喺咨询时睇ec做嘅案例也都做得很好
 樓主| meditsea 發表於 2019-9-23 15:36:01 | 顯示全部樓層
呢我知系咁; n- j0 H; j) A4 J" Z* Q+ u. n
比如系要隆乳嘅话
' l3 ^0 R4 B5 A6 A% v1 k我也会要求用内视镜隆乳
1 ~+ b/ p0 V5 ]" l! D4 T你讲嘅洪至正比如很会做内视镜) h! _- v9 |; z7 O% f8 l
嗰我梗系会考虑
mellen 發表於 2019-9-23 16:26:37 | 顯示全部樓層
很多ec都可以揾( X# X5 C  `+ G4 S6 b4 k
像我知嘅还有郭菁松ec, _; X8 M0 X/ }, f0 s
佢隆乳也很好
2 _8 b# f1 t* O; Z$ X! ?$ r, m  Y抑或系另一个张松源ec
  L! z: M6 g/ E9 x+ C也有喺做魔滴隆乳