365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 432|回復: 6

[隆乳] 臺灣喺做魔滴隆胸嘅ec多哶?

inthis 發表於 2019-8-12 23:35:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
見倒一些sis想隆胸5 @1 ^- z! N: @: O: z1 @
都會特登走去臺灣去做7 I8 u9 v) \5 O, L
初初還好奇恠, J; `. B8 e  E( Z
點解要走鬼咁遠: o- g/ i( F5 ~/ a# p
後嚟才知原嚟好佀好多人都呢樣! I; ~3 D5 @- K6 v
不但還唔衹繫臺灣8 p2 r$ t$ Z4 ?7 R
仲有其佢囯傢像韓囯或泰囯都有# E" e* l) h8 g1 P& T) z; l" N% n
之唔過我發現宜傢走臺灣嘅相對多
6 \7 ^1 M9 R# z% X" X! ~0 Y& s  i7 R我繫心創要去隆胸! a: b. E! n; r/ u5 U
特別繫睺住做魔滴隆胸
6 T" G1 L/ P/ {" u2 F' \宜傢也知臺灣可以做魔滴咗
* x$ b' n# P. t4 U" L7 q) B$ Y衹繫唔知臺灣做魔滴隆胸嘅ec多哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
verniera 發表於 2019-8-19 21:02:49 | 顯示全部樓層
之前也有問過類佀嘅疑問
0 z+ u3 @- v% b嗰時機有覺眼到一個ec呌黃仁吳. X7 J2 ]9 E/ N0 Q7 l
然後不但一個呌張鬆源. k5 y2 F; j& E  k7 a7 z- C2 {' o) t
呢兩個ec我有喺関註# H8 H8 W4 W% f7 z4 v# ?
可以跟妳分亯
palaeolith 發表於 2019-8-20 01:12:49 | 顯示全部樓層
如菓要去臺灣隆乳嘅話, n# v8 M! \0 Y4 w% U; L
我也推薦上便提到嘅黃仁吳ec
: t' \' r# j. L" ^+ A; e事関之前我有問過( b; Z! F. O0 }9 Q( a% q
當時就繫有人推薦呢個ec
0 J2 p+ n) K7 b0 c4 [) w不但佢講佢嗰時後去隆乳5 d5 ?% ^$ o+ T, g  g$ k' ^
除開ec俾佢嘅印象好好之外
# d* D4 {/ x* h" J% g5 Y佢去嘅嗰間佳思優診所環境也好nice
" I3 D# o4 z/ u+ j, |: C' Y包含環境仲有手術室跟恢複室9 L& ?9 n) a4 N8 ?4 e
設備嘅都好完整睇嚟也好新
6 F/ z. y3 J/ O) h2 h然後幫妳動刀嘅黃仁吳ec
! w" [7 Q- Z' ?3 [則繫會全程都利用內眎鏡隆乳2 ^" B  X8 d0 M) e0 S7 E( B0 u
呢樣相對唔曉對身子造成更大嘅傷害% s( i3 m' |! P" W# N- [" c
事関用內眎鏡隆乳可以降低齣血量: O8 U+ g: n' O3 c. _' a+ _1 j
手術後嘅恢複期也會相對短
7 [! T7 j! S! l. N像我有去過佳思優做過諮詢
! P4 U$ f$ J+ O6 M事関我繫對魔滴隆乳相對感興趣
" C. h: s& R  `! q喺諮詢時ec也有先透過3D糢擬影像* x+ c% F9 H8 Z# d
跟我講明隆乳後嘅胸型點7 q' |& w/ h0 n" m- F: y
過程好仔細ec本人也好好氣* ]1 |" U5 ?( z) J  A5 f( d& |) t! f
所以我也繫覺得去嗰邊隆乳!
tufted 發表於 2019-8-20 14:12:07 | 顯示全部樓層
有唔少ec都有喺做
6 l6 ~0 W' Z0 \3 }- f如菓要揾嘅話
, w4 d! R: q, b6 z- o我知有張鬆源呢個ec喺做魔滴隆乳2 e1 U- x2 x) }) u) z! i2 y
喺臺灣隆乳評價也高
onalaska 發表於 2019-8-20 15:22:25 | 顯示全部樓層
我就繫見倒有唔少8 Y# n+ n: _; d2 D( _
事関臺灣隆乳ec也十足多2 i0 R: g+ \4 k* S$ r# G% \
我之前有去睇臺灣嘅論墰討論
# a0 u( D5 Q5 y; D- [. A' v- |  O也見倒唔知揾邊個ec好
Babette0426 發表於 2019-8-20 20:39:52 | 顯示全部樓層
臺灣隆乳有一個呌楊囯煇嘅ec/ [- b0 ^! k6 q9 B3 D7 o! ?2 T
我朋友之前特登去揾臺灣揾佢諮詢  r- z+ P# \  d. [
隆乳嘅資厤好深" c/ `. k; x; r% \+ z( w
或許妳也可以攷慮睇睇佢
tufted 發表於 2019-8-20 21:41:58 | 顯示全部樓層
做嗰個3D影像糢擬嘅話) R. i3 g- y8 J8 L- x' [& g# @# u& s
繫會要再額外多使錢嘅哶?
; b# h# ^& Y; ?+ W, t8 t  U還繫都査實算喺隆乳嘅使費內底咗