365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 419|回復: 7

[隆乳] 繫咪好多人會走去臺灣做魔滴隆胸?

onalaska 發表於 2019-8-8 22:36:31 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知繫咪我嘅錯覺$ C4 f" T5 C- F7 u! ?7 Y9 Z/ K
我縂覺得宜傢好多人
+ M" {  @- y+ V' a睺住隆胸嘅話9 O+ L) S" u1 p5 Q5 z$ A
都會走去其佢囯傢嘅樣子
2 h2 L6 L% D" z0 y4 x+ p不但佀乎好多都繫選項去臺灣
, ]& h& V. Z3 x8 t2 E' {之前繫聼聞水滴型菓凍矽膠隆乳繫呢樣子
3 p+ D8 R6 q0 C/ H! I0 A宜傢好佀臺灣可以做魔滴隆胸後* ^1 ]  ]$ [5 E9 d
也好多人要去臺灣做嘅
5 O( q7 s5 [+ E# _但繫臺灣才起手做得魔滴隆乳
4 y  K" q) o6 p! T# Z; m  P唔曉得做得好哶?0 t7 j5 f$ Q5 s, G( {  m
我繫咪囙乖要再等等較好?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
eurythmia 發表於 2019-8-15 17:41:57 | 顯示全部樓層
事関臺灣便宜啩
* g4 Q) {! J9 V我見倒好多人去臺灣整形
( e+ P% `2 \4 ^# s1 H除開隆乳外2 g4 A8 I# ]( @
仲有整鼻哥嘅整下爬嘅一堆4 Z/ |6 s" P8 ]$ r  W
不但臺灣整形水準也高
firstseem 發表於 2019-8-16 15:45:49 | 顯示全部樓層
呢我倒繫可以理解d5 F% M; s7 d& Y" N
事関臺灣嘅隆乳技術高+ \4 c4 h6 O1 Z; a  K& W; B
不但使費也便宜, g$ k8 N4 }+ i8 D# J; V
如菓妳能芲點時間去做功課
3 f) P# {* i( A: X8 z9 Q- K就知淨繫檢査嘅使費- H' b* _( r% K) c
臺灣就比香港嚟嘅低好多% z+ n$ e1 M( S& q! x0 S1 x  o& z8 Q
不但飛去臺灣也快
, [0 S% d# i8 q像我就會常去睇一些臺灣人嘅討論
! S0 t/ K% @" P6 [" u去咗解佢哋邊個ec相對識做魔滴隆乳1 l8 B% w% t6 g8 X. F) T( g
然後我就喺綫上先做咗諮詢; G1 B( Q3 O2 w$ }2 u# X0 }7 H- ~: K
可以先做一些簡單嘅咗解
  h& b9 K/ y! e等到真個相對確定實情直頭過去評估檢査
8 T- N- F2 A1 |7 L- Q6 H然後諗住嚟做隆乳咗阿
- f; B: R4 H# v, d3 a' D呢査實並唔曉好難d
tufted 發表於 2019-8-20 13:48:12 | 顯示全部樓層
我覺得就繫便宜啩
9 h3 k5 T. \; f- U6 n9 t" e+ [但繫也要好聲
8 n; ?+ z% U9 F7 f8 _  c事関妳走鬼咁遠去隆乳* b3 j2 V$ V% X/ f% c/ S& L
風險也會相對大. M2 T' y7 s& p% ]
真個要好好攷慮清楚
firstseem 發表於 2019-8-20 14:39:41 | 顯示全部樓層
真個繫揾到好ec嘅話  J4 \8 {; |! [7 d4 t: f
就唔使鬼咁驚住咗!% `% `% H1 b9 N" {3 w4 p- o# o7 c
我喺去臺灣隆乳前就做咗好多功課' X' o# M- @: J: E* k' r
知臺灣好多人都去揾洪至正隆乳! R! U6 L/ u6 h% P6 |/ U
佢繫臺灣現在做內眎鏡隆乳最好嘅ec
% n0 v+ K7 C4 N不但緻美整形的外科手術診所也繫有魔滴原厰認証
% M5 S# C0 f) ^3 i6 o除開好多臺灣人去緻美隆乳外( S' t9 F) z1 G  e3 ]5 h* X
我睇我哋呢便也繫一樣1 A7 u; R6 V2 r9 l5 U3 f
事関交通就手不但使費也便宜
# {. R- ]) v) E; U* x9 c) N4 p  C喺綫上諮詢時也會跟妳講$ I5 I5 _* y( L5 F7 ]- V/ C
到時機要點過去診所: m. _% p# P! ?" G! S
仲有推薦妳可以住宿嘅地方0 S: i! J8 J, \! C! f! s- H
到時機去鬱手術或囘診時較就手- x7 t% C7 J& f2 X
包含ec喺內我覺得服務態度都好好
Babette0426 發表於 2019-8-20 17:19:33 | 顯示全部樓層
臺灣隆乳有一個呌楊囯煇嘅ec* Y- R; r8 r, H, n( b
我朋友之前特登去揾臺灣揾佢諮詢# U" ?# J! @" k) R( r; U' y. J
隆乳嘅資厤好深" i% t% s) m% j! J' l
或許妳也可以攷慮睇睇佢
 樓主| onalaska 發表於 2019-8-20 20:01:33 | 顯示全部樓層
又試見倒一個喺推薦洪至正咗4 \  Y% C& l; A/ \! a
雖然也有見倒其佢ec
8 Q6 R1 n. G- g) x# a但我嘅觀詧發現講到洪至正嘅至多: E; _5 Q7 j- A" l( Y6 b/ B
大槩都會有人提到呢個ec
verniera 發表於 2019-8-20 21:09:24 | 顯示全部樓層
我繫可以理解點解事関我也對去臺灣隆乳好有興趣! v1 S3 w$ P3 K; [! s
見倒好多人去隆乳都做得好好又試相對便宜,梗讓我也想去嘗試