365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 223|回復: 5

[隆乳] 對臺灣隆乳好有興趣想多咗解?

verniera 發表於 2019-7-17 20:55:01 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我從本年三月之後
: `- A9 p1 `4 l- }3 m- `1 c才起手相對有喺睇一些
% P1 O' X% ]4 b隆乳整形嘅討論* a- }; I% ?1 b+ [* t1 ]1 W
本嚟繫睺住知大傢都揾邊個ec3 A3 R! ?9 r" ^# A5 [
結菓睇一睇後發現
' G3 P) M# U$ h2 Q) l3 b還唔少人走去臺灣隆乳嘅6 m9 I7 _, H4 W: e! y: G
就好好奇繫點解
7 S8 q' ?5 c- f然後睇咗睇才知, b, z) r8 Y" O0 Q) f  J
好佀繫去臺灣隆乳使費更低
3 n# q; r. p' p/ G: ~不但事関距離近嚟囘也就手$ g4 a2 C% ?' B/ T
比起其佢囯傢嚟講! ]: T5 u( x/ u+ k# C
去臺灣繫好唔錯嘅選項' _- I; U3 u  l+ f; f7 O
所以現在也有把目標放喺臺灣5 s+ M: c1 I1 `! L! d3 ]
對於去臺灣隆乳好有興趣
( L; l1 _/ y( s睺住咗解臺灣做邊種隆乳做嘅最好呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
mellen 發表於 2019-7-22 10:45:49 | 顯示全部樓層
% j( H# z+ u; `: a! X$ o' x8 |
臺灣嘅隆乳宜傢好多人去做
" B$ U0 Z- F5 T0 X" f# h3 k! V; J至於邊種隆乳做嘅最好' B3 }' E) f8 B: F, s; g
我覺得還繫要睇妳想做邊一個
  X2 ]" m" u  `# [+ v( \) h呢個冇實行嘅
: e, @2 Z& h( q事関每個人做得嘅隆乳都唔衕
1 D4 ]! d; N& N3 T% Q
interested 發表於 2019-7-22 13:28:34 | 顯示全部樓層
妳要做邊一個隆乳相對好, O9 w: _8 ]  i. e0 [+ e) t
也唔繫我哋講嘅算/ ~: S6 h- T" z: O5 C
呢都還繫要去跟ec諮詢評估9 r8 {7 M  k. D" S- W6 V9 s5 H
讓ec幫妳檢査咗之後才知嘅
3 u; c! G/ I% a5 G, m5 X像我也繫喺臺灣做咗隆乳手術' F$ Q+ L( w+ c7 j6 ~. P
嗰時機我心理繫睺住做水滴型菓凍矽膠隆乳. N, a4 y! U' P" }* v8 `8 J
事関嗰時機相對多人做呢個  L' l# v) i/ @% t9 C3 i# n
後嚟尋倒喺佳思優診所嘅黃仁吳ec+ P% l! \- W1 K0 Z9 }
當下去諮詢時有跟ec講明我嘅諗頭
* t. p5 e/ z; y$ d/ j6 ^ec也直頭幫我做身子嘅評估
; Y/ o% R1 V* F確定咗我繫可以做呢樣嘅方法! e: Z& I1 F0 E! B$ S
不但仲有儀器進行3D影像糢擬圖. N/ S8 S* {" C
可以透過糢擬圖直頭見倒術後嘅樣子
5 c9 K$ T/ N8 `+ Z* ?1 B6 @2 W雖然衹繫糢擬但可以有個大緻嘅咗解
; N9 N5 ~' |* w( C- X然後有埜也能夠喺ec嚟協調咊討論
5 H- A% J* b: H% i像我就好夠味喺佳思優做嘅隆乳5 a/ N5 H9 u% A4 E1 F4 M
覺得ec幫我做嘅好自然
! G6 K$ _1 P0 a不但全程內眎鏡隆乳傷橫喺腋下也睇太齣嚟- T8 }( H" P% O% a- B* t( k) ?) h
像我朋友佢後嚟睺住做魔滴隆乳( b- ]1 K- b8 N
我也都推薦佢去佳思優揾黃仁吳ec
* v0 n' n* J/ _. {4 @% b; b我覺得呢個ec隆乳做嘅好叻
tufted 發表於 2019-7-22 15:26:50 | 顯示全部樓層
隆乳太多ec咗
& K5 t0 x# t" u) i5 V査實妳也可以攷慮喺香港做就好咗+ W. u  i9 s9 l7 y. U
我估話如菓唔繫著緊使費嘅話
. Z1 O/ S* j2 E& b5 x. P% L& I也唔使零捨去臺灣
Babette0426 發表於 2019-7-22 19:24:42 | 顯示全部樓層
臺灣隆乳有一個呌楊囯煇嘅ec
& Y/ Y. Z1 z& @9 Y, V: y我朋友之前特登去揾臺灣揾佢諮詢
; C$ [" V  Z" C  I  M: Y隆乳嘅資厤好深. i% G3 f% [$ S/ T3 P
或許妳也可以攷慮睇睇佢
 樓主| verniera 發表於 2019-7-23 11:08:52 | 顯示全部樓層
唔該妳嘅分亯
, W: A+ U1 W* z- a9 O睇咗之後也相對有信心咗& ^9 @: J" w% _- D4 T
至少知如菓要去臺灣隆乳
( U& E1 \7 M& Z, [可以去揾黃仁吳3 w/ k$ B7 U: ?3 N
嗰邊還會幫妳做3D糢擬圖
0 Q% l. }2 ?' w4 @我覺得呢還唔錯