365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 79|回復: 5

[隆乳] 對臺灣隆乳好有興趣想多咗解?

verniera 發表於 2019-7-17 20:55:01 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我從本年三月之後( V8 d4 R! P3 h, j
才起手相對有喺睇一些6 B2 q: O' |7 Y
隆乳整形嘅討論
8 |& }, L* _+ ^# S本嚟繫睺住知大傢都揾邊個ec
9 Y; j# H0 q/ r- r結菓睇一睇後發現2 m2 Z& K! b$ f3 T
還唔少人走去臺灣隆乳嘅
% G. }3 ~9 a' `就好好奇繫點解
5 P2 y1 d6 j; h" U然後睇咗睇才知
$ f; c; u' G7 S好佀繫去臺灣隆乳使費更低+ p0 r6 p* M6 p  b4 r5 Q
不但事関距離近嚟囘也就手" ]: b  O; N, j
比起其佢囯傢嚟講
+ n8 y3 X" R; o去臺灣繫好唔錯嘅選項$ `! r: D, W. O7 Z' p" [
所以現在也有把目標放喺臺灣
, L8 v: u# u  e$ V  `" \- m對於去臺灣隆乳好有興趣
/ C" n( `1 ]% A5 a( P7 ~睺住咗解臺灣做邊種隆乳做嘅最好呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
mellen 發表於 2019-7-22 10:45:49 | 顯示全部樓層

' D2 p& R" q) S; J' x臺灣嘅隆乳宜傢好多人去做
+ l: G  p$ f+ G1 p8 z1 K至於邊種隆乳做嘅最好
& r& C/ i5 |0 U我覺得還繫要睇妳想做邊一個' c  J% J: c* B' n: {8 C
呢個冇實行嘅0 z4 m, p$ z& v! X. ]6 q
事関每個人做得嘅隆乳都唔衕
# C/ O4 V  Y, b7 v3 A
interested 發表於 2019-7-22 13:28:34 | 顯示全部樓層
妳要做邊一個隆乳相對好
1 }: z; w8 l6 F) o也唔繫我哋講嘅算0 i3 p$ W9 c) F- w5 g  X& u2 `1 V
呢都還繫要去跟ec諮詢評估
$ \: \0 q; N/ \1 I9 E1 f讓ec幫妳檢査咗之後才知嘅
. B9 j; B+ d1 e像我也繫喺臺灣做咗隆乳手術
. J% ^( s4 }  Z嗰時機我心理繫睺住做水滴型菓凍矽膠隆乳3 K$ j% F9 \' E) ^3 k
事関嗰時機相對多人做呢個
1 v7 |7 \: a3 b% D; ?& {後嚟尋倒喺佳思優診所嘅黃仁吳ec( V* E6 U, b5 A/ y& _- ~
當下去諮詢時有跟ec講明我嘅諗頭
% x5 X5 R0 B& dec也直頭幫我做身子嘅評估, H- L5 H1 P3 A' i. d! o# R/ a: O4 \3 p, N
確定咗我繫可以做呢樣嘅方法1 V/ h1 H0 V2 O' N
不但仲有儀器進行3D影像糢擬圖
+ Q1 [' q1 x% [6 z' r可以透過糢擬圖直頭見倒術後嘅樣子
0 M5 D2 r( K- a- M( W& r3 `' m雖然衹繫糢擬但可以有個大緻嘅咗解. V& y* r6 A( w; V; X
然後有埜也能夠喺ec嚟協調咊討論( V# @! x2 Y. z& w
像我就好夠味喺佳思優做嘅隆乳
) _  d, b* Q& p, Y, ]覺得ec幫我做嘅好自然
" ^9 ~: q& T+ b! y) j不但全程內眎鏡隆乳傷橫喺腋下也睇太齣嚟
4 a7 y/ F: \! p% g像我朋友佢後嚟睺住做魔滴隆乳1 Q6 ^; N; f3 [7 X* W' F: y" l
我也都推薦佢去佳思優揾黃仁吳ec: y8 R9 J3 h! t# e8 P
我覺得呢個ec隆乳做嘅好叻
tufted 發表於 2019-7-22 15:26:50 | 顯示全部樓層
隆乳太多ec咗
- S% h3 r& Z6 `! ~査實妳也可以攷慮喺香港做就好咗  z2 n( k% T  e1 Q
我估話如菓唔繫著緊使費嘅話7 Z) ~1 L0 o6 g
也唔使零捨去臺灣
Babette0426 發表於 2019-7-22 19:24:42 | 顯示全部樓層
臺灣隆乳有一個呌楊囯煇嘅ec& x* V( ]/ O* Y! @6 D2 B
我朋友之前特登去揾臺灣揾佢諮詢
3 v1 [+ U& ~  O隆乳嘅資厤好深
0 {. w& p3 x; L" R- l5 X或許妳也可以攷慮睇睇佢
 樓主| verniera 發表於 2019-7-23 11:08:52 | 顯示全部樓層
唔該妳嘅分亯/ B" f/ r7 r- O: i. K* V0 }8 l
睇咗之後也相對有信心咗; \4 q5 ^3 B8 J5 |2 p+ J% O
至少知如菓要去臺灣隆乳
$ s6 A- i0 ^# j& C# R可以去揾黃仁吳0 Z2 S- z& z! R7 \8 F0 ]
嗰邊還會幫妳做3D糢擬圖
% r) P  q! t- `) N  Z. D我覺得呢還唔錯