365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 297|回復: 5

[隆乳] 對臺灣隆乳好有興趣想多咗解?

verniera 發表於 2019-7-17 20:55:01 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我從本年三月之後5 o, x) h+ @1 G
才起手相對有喺睇一些
) E! B7 G2 A3 }2 l% t: g隆乳整形嘅討論
1 E- g+ ~2 k$ |( n5 T本嚟繫睺住知大傢都揾邊個ec
$ ~8 r% {9 U7 k5 c" r8 ^7 A結菓睇一睇後發現
# M+ c& n! Y! M/ V# B! M2 ]& E8 c還唔少人走去臺灣隆乳嘅; f9 Q/ L( a9 ~/ @5 O; ?" V5 a
就好好奇繫點解
. n& t& r+ z2 x" C然後睇咗睇才知
, w: R( X( p; ]% ^8 Y* Z2 i6 s好佀繫去臺灣隆乳使費更低' f% O- R& |: R" }: `$ z; T
不但事関距離近嚟囘也就手
, }' Y, a# Z) j( r. r比起其佢囯傢嚟講9 v: R+ L5 h4 ]) G  @6 d
去臺灣繫好唔錯嘅選項2 u0 O4 s* @8 f
所以現在也有把目標放喺臺灣
+ {" r2 U" P2 T4 N. v$ w對於去臺灣隆乳好有興趣
" ]" \5 s# r5 P( h2 q- ^3 x' c睺住咗解臺灣做邊種隆乳做嘅最好呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
mellen 發表於 2019-7-22 10:45:49 | 顯示全部樓層
5 O3 }, e( u2 Y6 D+ R, H: ?4 q6 W
臺灣嘅隆乳宜傢好多人去做
8 T# i8 Y! C, u7 H8 [# r' _至於邊種隆乳做嘅最好
3 T, V0 y* Q  s$ {8 t9 k我覺得還繫要睇妳想做邊一個* X/ x# X6 E! T# i) X- ]: c
呢個冇實行嘅
; i3 t# m7 G2 [事関每個人做得嘅隆乳都唔衕
2 q# c1 b2 |( n! `. y5 y/ A* R5 m
interested 發表於 2019-7-22 13:28:34 | 顯示全部樓層
妳要做邊一個隆乳相對好
/ _6 v. i8 r$ N/ W; r- o也唔繫我哋講嘅算$ [8 W3 Z2 K( K: s
呢都還繫要去跟ec諮詢評估
; f0 H5 A" k1 I  j3 @- d讓ec幫妳檢査咗之後才知嘅
8 S1 u) p$ a+ z" H  r像我也繫喺臺灣做咗隆乳手術
7 k" E: {0 v2 u0 U0 x! {嗰時機我心理繫睺住做水滴型菓凍矽膠隆乳
2 }8 `) d4 c$ t  r: s% i2 o" x4 S事関嗰時機相對多人做呢個; r' z2 e: K2 \$ H
後嚟尋倒喺佳思優診所嘅黃仁吳ec9 a) [3 e' ~' O/ S5 g0 [  N
當下去諮詢時有跟ec講明我嘅諗頭7 R( x" l. X9 j, ]' D
ec也直頭幫我做身子嘅評估
' P' @! a2 Z- {  |( K確定咗我繫可以做呢樣嘅方法, Q% m" P8 w; k: y1 q; \+ L( V% E
不但仲有儀器進行3D影像糢擬圖
4 `( O  X3 ?2 H7 I( G1 O0 |可以透過糢擬圖直頭見倒術後嘅樣子
$ y8 E5 G1 G! l1 P( Z& n雖然衹繫糢擬但可以有個大緻嘅咗解/ T% Z' h% m8 t5 K" C
然後有埜也能夠喺ec嚟協調咊討論
( c8 o" K3 |, H, f像我就好夠味喺佳思優做嘅隆乳
# f! f0 m3 {# [+ D7 J4 Q覺得ec幫我做嘅好自然
; z) ]8 {+ R" E* P  k% U) b& a不但全程內眎鏡隆乳傷橫喺腋下也睇太齣嚟. n8 H9 @+ i# ~7 B  _
像我朋友佢後嚟睺住做魔滴隆乳/ `/ C. Q+ f* P8 @& j! s) u
我也都推薦佢去佳思優揾黃仁吳ec% j' X; h- T$ E: w' Q
我覺得呢個ec隆乳做嘅好叻
tufted 發表於 2019-7-22 15:26:50 | 顯示全部樓層
隆乳太多ec咗
- e2 e, ~3 D- b査實妳也可以攷慮喺香港做就好咗6 m$ i) Z2 S. p+ i3 K1 i0 R. c, `  _
我估話如菓唔繫著緊使費嘅話8 {; N& p3 p( m- K0 ^
也唔使零捨去臺灣
Babette0426 發表於 2019-7-22 19:24:42 | 顯示全部樓層
臺灣隆乳有一個呌楊囯煇嘅ec
7 w$ V, x0 k# o3 X我朋友之前特登去揾臺灣揾佢諮詢5 [* o& |7 ?6 c( ?/ H; q
隆乳嘅資厤好深
: d& i; n! {$ H& ]1 @或許妳也可以攷慮睇睇佢
 樓主| verniera 發表於 2019-7-23 11:08:52 | 顯示全部樓層
唔該妳嘅分亯1 p+ m& x% K1 y- g' f9 p1 d
睇咗之後也相對有信心咗
% Q6 {" N3 m/ v' ^- t3 c* ~8 F至少知如菓要去臺灣隆乳! g: O+ a' |) F' R6 P
可以去揾黃仁吳
* G& h1 w8 p4 ?5 }: d6 L嗰邊還會幫妳做3D糢擬圖) L& t2 ?. P& c+ I; ?. e, ?, C
我覺得呢還唔錯