365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 208|回復: 7

[綜合整形] 臺灣嘅平胸手術有做得更好哶?

safekeep 發表於 2019-7-8 19:47:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
有人知如菓做平胸手術
  ]# b; ?& a( y2 a$ \6 S0 C繫咪去臺灣做會更好呢???. C6 U% @2 T% J5 \$ `, Q4 E5 @
唔然我唔繫好懂. O) }- V7 X9 A  s2 ^
點解好多人宜傢都走去臺灣整形- c2 }0 R- Q" p8 J) t6 t
不但做嘅整型好多
4 e& ~$ \, \4 f/ X其中之一就繫平胸手術
& y& {; B# }+ X+ y4 c) G7 A' l如菓繫其佢嘅整形
5 [3 G9 M4 Y/ m) P5 a4 P) ]( ~我就唔繫鬼咁嘅care/ W7 x4 u" F+ @. }' R6 K0 j& u
但我也有見倒有人特登去臺灣整形
8 n$ U1 [( C, d1 @2 L$ b就繫做我講嘅平胸手術& h. d% W4 x! P: Z- I
所以我就好好奇
0 O* F+ E- W0 g( j  G繫事関喺臺灣做嘅更好哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
fieryred 發表於 2019-7-15 10:59:43 | 顯示全部樓層
之前才見倒有人喺推薦
1 g# s( w0 ~9 D! t( E3 w' _有一個洪至正ec
$ H. H$ ^1 T: ?4 W* J5 i佢平胷就做得好好9 ?4 s; }$ }3 Q/ Y' @  ?( [
不但也好多人特登去揾佢7 |8 R/ y6 T3 p9 C- }: ]
我覺得可以攷慮
outskirts 發表於 2019-7-15 14:19:09 | 顯示全部樓層
相對推薦嘅還繫洪至正咗9 r+ ^9 n5 o3 D* ~- P
我自己去臺灣做平胸手術時
% o' v. G' B9 r8 P2 d3 g+ f也繫去揾呢個ec做嘅阿
  n$ o) L8 c! t8 `' _事関佢繫臺灣做平胸手術嘅ec4 n6 j+ F% o+ w  w( u7 Q  ^
評價算繫相對高嘅7 l$ U4 I" i% i, L! w" X/ B+ Z+ b
不但妳可以直頭去緻美整形的外科手術診所. n, X( z. R( S/ \* L4 T* a& r! w
喺官網上便可以睇取得
6 J* r/ h: i, D  h( G有其佢人去嗰邊做平胸手術嘅分亯0 a$ N' q  N% y7 O( L0 u  A
都可以見倒做嘅好好
$ [( G: V3 A, x/ g我繫相對早之前去嗰邊鬱手術嘅% u/ R% J7 q! E6 X0 t$ ?
當時未曾見倒有呢樣嘅分亯. t* V# j1 o% {2 e, C8 `8 {
但繫實際諮詢時見倒ec做嘅案例5 |4 Y9 r0 f1 P+ n- c, k8 J& q, {
也繫讓我對ec好有信心
googol 發表於 2019-7-16 11:00:21 | 顯示全部樓層
我也繫覺得揾洪至正就好咗6 r$ ~* z$ U: L! R+ w, s0 U
之前就有問過& t3 O- O6 J; l$ [3 ^- f
嗰時機也繫推薦呢個ec1 c4 O, N! J% t0 U  A  C
感覺呢ec喺香港也繫好有知名度+ O+ I3 y* `$ p7 q
好多人也好推薦
tufted 發表於 2019-7-16 12:24:52 | 顯示全部樓層
見倒洪至湊啱多人講
% b& U9 a" r; g0 c可繫除開呢個ec之外9 H2 T  }2 [$ x3 [' M
就冇其佢ec人選嘅推薦哶?
. X6 B$ E, V- z9 X+ Y: g4 `- w) g  |會睺住喺多睇睇其佢ec評價繫度講
outskirts 發表於 2019-7-16 17:59:45 | 顯示全部樓層
現在嚟睇我覺得還繫洪至正相對好. J' ?( L+ O2 _5 j  ?% S7 |; v
不但喺緻美嗰邊也繫有一登
' n( a2 }$ j& _# Q設咗一個聯絡琯道繫俾外囯人* t. S, V( V; ~; j) c8 d% i* `
如菓睺住去嗰邊諮詢整形嘅話可以連絡嘅4 @  F3 V) {) k2 j4 S
一繫繫也能先透過綫上諮詢去咗解
8 P; L9 R3 S9 y, z7 X8 a/ [7 d9 R像我覺得洪ec好嘅地方- ^" J" q4 {' m7 r' G) A$ q
唔淨止衹繫技術好啫2 N; a9 J0 y% y% P3 v
就連我當時査實經已好確定
: k  d6 Q9 e! j1 z. d1 z睺住去做平胸手術咗
" l7 n+ A5 H2 s5 Z- d但ec喺跟我講明及做完評估後
( Y2 P3 @2 a9 }+ [還繫會讓我喺好好想一想5 v9 k' {; d2 }
唔曉當堂就嚟做決定: w; ]% i' v" k: M0 V
事関做呢個手術繫唔得逆嘅
1 T7 g% I+ S( K" }5 Z) N4 h我覺得ec還滿有道悳嘅
* W- f9 f$ j! K8 W1 l+ s. K4 Z唔曉衹繫想賺錢啫
 樓主| safekeep 發表於 2019-7-16 19:56:00 | 顯示全部樓層
嗰我就去揾揾洪至正嘅資訊
0 ]& j! `* G7 B' B* k事関其佢ec我也唔清楚
/ P' N' i. c9 h, `  m但繫大傢都去揾佢嘅話, |5 B8 V; m% I) ~# ?0 z2 d. x
我想實行繫好好嘅ec所以才會呢樣
4 n4 N/ _; \4 f- r. N- K7 ~唔然唔好嘅ec才唔曉有人推薦
Babette0426 發表於 2019-7-16 21:20:02 | 顯示全部樓層
要去台湾做平胸手术
: P0 _3 A+ P( D9 U我清楚一個ec很好叫楊振" y2 u* i2 ]' `' ]# \, C* E' ~
我好朋友去揾佢做咗手术. _5 e# R8 B& j6 N5 [6 t
手术做得好完美真个让人满意