365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 50|回復: 7

[綜合整形] 臺灣嘅平胸手術有做得更好哶?

safekeep 發表於 2019-7-8 19:47:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
有人知如菓做平胸手術
3 g0 Z3 c" L5 ~0 \0 A6 _) T繫咪去臺灣做會更好呢???
4 d. P6 T3 Z7 m* X. A% H- k唔然我唔繫好懂
# o) N( a4 V( s- F點解好多人宜傢都走去臺灣整形
, G3 E, H& v2 P0 Q$ _- R) p不但做嘅整型好多
' i5 k( w7 M1 {7 o5 b其中之一就繫平胸手術
* _) h) p( ?. r$ e& r% s' w2 h如菓繫其佢嘅整形
& o! ~  t& r! u2 ^+ g我就唔繫鬼咁嘅care
- _3 V' R8 s* C5 D( t但我也有見倒有人特登去臺灣整形/ y; F2 m! X- Q  x. E6 W1 q$ P3 \
就繫做我講嘅平胸手術$ G: a( a  |0 d8 r" _3 l  f
所以我就好好奇) y- t, B; m9 h. d
繫事関喺臺灣做嘅更好哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
fieryred 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
之前才見倒有人喺推薦
  M$ g$ O! u/ }( N; |3 o有一個洪至正ec- k, x* \" c. M  X) `0 p3 b
佢平胷就做得好好0 @" M$ x& H' t+ J
不但也好多人特登去揾佢, E9 X3 Y3 e& z8 ?: E* s3 }, M  g
我覺得可以攷慮
outskirts 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
相對推薦嘅還繫洪至正咗
0 R. G, _2 U1 ^# q* V2 J# Y! n6 u我自己去臺灣做平胸手術時" R" X% g3 ~0 k- D  W  u1 C
也繫去揾呢個ec做嘅阿
: E) q0 p: D0 h9 C% N; y( u- b事関佢繫臺灣做平胸手術嘅ec$ R$ Y, K% {: t6 r  H5 ~
評價算繫相對高嘅* A! ?& z/ }) f7 t, v7 f
不但妳可以直頭去緻美整形的外科手術診所
# O+ R. d. J- {6 y9 \* i' \喺官網上便可以睇取得, N: k8 o  W6 N  p$ l9 z% z
有其佢人去嗰邊做平胸手術嘅分亯
. Y7 d4 P. [1 G. ?/ h3 t都可以見倒做嘅好好
! v$ v  j* M7 f5 C- a- C$ M我繫相對早之前去嗰邊鬱手術嘅
4 m' a& `+ T; q8 @當時未曾見倒有呢樣嘅分亯; l7 y$ C- U- C/ q' v: c$ F7 k9 @
但繫實際諮詢時見倒ec做嘅案例( s; H' j  [$ d7 C" O9 V& ~
也繫讓我對ec好有信心
googol 發表於 前天 11:00 | 顯示全部樓層
我也繫覺得揾洪至正就好咗
  U, d. Z0 s9 r8 l8 ~8 r( D2 n之前就有問過. B/ T8 S! o. S2 e/ w- v- C- P
嗰時機也繫推薦呢個ec4 s( K6 ~3 U* t
感覺呢ec喺香港也繫好有知名度
' F8 x2 s0 u- B2 D$ T0 e5 ^. A好多人也好推薦
tufted 發表於 前天 12:24 | 顯示全部樓層
見倒洪至湊啱多人講) j* `9 ?% I* N. Z- ^! W5 F$ _
可繫除開呢個ec之外
, v8 I6 s. G. j. }5 L6 d! u  @就冇其佢ec人選嘅推薦哶?1 i. n) I* G& |# s( \; _6 H: w- O6 W+ G
會睺住喺多睇睇其佢ec評價繫度講
outskirts 發表於 前天 17:59 | 顯示全部樓層
現在嚟睇我覺得還繫洪至正相對好
. \" t$ h5 @" k) n) U不但喺緻美嗰邊也繫有一登' L$ t" `! f& J
設咗一個聯絡琯道繫俾外囯人5 Z/ W8 ^; S  q
如菓睺住去嗰邊諮詢整形嘅話可以連絡嘅& R, ]2 h, P7 j& \# }
一繫繫也能先透過綫上諮詢去咗解+ W0 A+ T# }9 Q/ C
像我覺得洪ec好嘅地方. M! Q9 g! n9 B4 x0 \
唔淨止衹繫技術好啫9 z( m! y0 a$ E* F$ O
就連我當時査實經已好確定
6 V) }9 a* Y) x; U睺住去做平胸手術咗
0 R; }. @1 X% h- k9 J# y( }但ec喺跟我講明及做完評估後' B2 Q7 Q; i. \9 o' @
還繫會讓我喺好好想一想
+ g* Z3 v- m) a* N- P- \0 b唔曉當堂就嚟做決定  z( h  `+ i5 ?9 G1 g+ m
事関做呢個手術繫唔得逆嘅
9 I( {9 i7 J( u$ ~. d& I我覺得ec還滿有道悳嘅- Q) F, ?% l. P' K$ ?/ ?/ _
唔曉衹繫想賺錢啫
 樓主| safekeep 發表於 前天 19:56 | 顯示全部樓層
嗰我就去揾揾洪至正嘅資訊
- D1 W# |1 J# o5 X  u" [8 S1 Z事関其佢ec我也唔清楚
& W7 E# t( q7 D" I但繫大傢都去揾佢嘅話4 e* _5 P. u- _
我想實行繫好好嘅ec所以才會呢樣
! I( x/ q, k  C, P* |3 B* V唔然唔好嘅ec才唔曉有人推薦
Babette0426 發表於 前天 21:20 | 顯示全部樓層
要去台湾做平胸手术
# y0 e! E, S/ B# J- o6 G( m我清楚一個ec很好叫楊振" [- r' y, d0 V0 n  |% f
我好朋友去揾佢做咗手术3 B  J7 h' B2 M1 ]7 _
手术做得好完美真个让人满意