365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 272|回復: 7

[綜合整形] 臺灣嘅平胸手術有做得更好哶?

safekeep 發表於 2019-7-8 19:47:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
有人知如菓做平胸手術5 Z8 E) L4 m5 B  \' h6 M; l: e
繫咪去臺灣做會更好呢???
; @/ y0 |2 K$ W* @/ i& z* d8 [唔然我唔繫好懂
# j8 S' o# G6 R* U點解好多人宜傢都走去臺灣整形' Y. V' U6 g8 v5 W+ B
不但做嘅整型好多
+ A3 ?/ @% B! k. ~# _其中之一就繫平胸手術
/ U2 e6 o; w  f+ x. l如菓繫其佢嘅整形
% N. X  q9 u* }) f; @. F1 @2 W我就唔繫鬼咁嘅care
1 F! Z" [2 o6 S( N但我也有見倒有人特登去臺灣整形
1 m/ ?2 i& L2 c- J9 P就繫做我講嘅平胸手術
2 O& Q! i/ `% N3 C" i9 [: V5 {所以我就好好奇; |( d2 @6 |$ v' {9 V3 u
繫事関喺臺灣做嘅更好哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
fieryred 發表於 2019-7-15 10:59:43 | 顯示全部樓層
之前才見倒有人喺推薦- m) W/ Z, X* D3 z# H+ E
有一個洪至正ec
- p2 o- q1 h* n2 w! t5 l佢平胷就做得好好
3 O" j# `( `; t不但也好多人特登去揾佢
* G9 Q" x6 ]: |& U% m我覺得可以攷慮
outskirts 發表於 2019-7-15 14:19:09 | 顯示全部樓層
相對推薦嘅還繫洪至正咗
, C+ x; r5 q% l) j我自己去臺灣做平胸手術時9 U5 ~- o  u! [( F; T
也繫去揾呢個ec做嘅阿, |2 M" ]- Z. G; j
事関佢繫臺灣做平胸手術嘅ec
/ x: g( U6 A/ [, X: Q% T4 O評價算繫相對高嘅
  k- y) \9 i" t! I; n1 J不但妳可以直頭去緻美整形的外科手術診所
  M0 |0 k) C2 e% [( F2 e1 a喺官網上便可以睇取得6 z0 D: U/ I, o: ^. a8 `
有其佢人去嗰邊做平胸手術嘅分亯) V7 u4 E8 ~% R: E7 U
都可以見倒做嘅好好
3 Z+ U6 V; z  l" d& d/ \" K我繫相對早之前去嗰邊鬱手術嘅
5 }- B' B3 C! f) `. N# ?當時未曾見倒有呢樣嘅分亯+ [* q, c8 H- m# l) G
但繫實際諮詢時見倒ec做嘅案例" `" Z% f* r$ [" ^" P7 [$ C
也繫讓我對ec好有信心
googol 發表於 2019-7-16 11:00:21 | 顯示全部樓層
我也繫覺得揾洪至正就好咗& G, i) O' t0 F8 K# v
之前就有問過
* J, s2 I0 R4 ?( Q1 v3 i. \嗰時機也繫推薦呢個ec
; z4 A( N# _) L感覺呢ec喺香港也繫好有知名度
4 l# K3 y% c1 C( l好多人也好推薦
tufted 發表於 2019-7-16 12:24:52 | 顯示全部樓層
見倒洪至湊啱多人講3 |% D( X5 _! N
可繫除開呢個ec之外# P  @' c4 Y: B% E+ X* i; R; G
就冇其佢ec人選嘅推薦哶?
# m% R7 }" x1 M7 _9 S3 g會睺住喺多睇睇其佢ec評價繫度講
outskirts 發表於 2019-7-16 17:59:45 | 顯示全部樓層
現在嚟睇我覺得還繫洪至正相對好, o! V2 J8 d/ J
不但喺緻美嗰邊也繫有一登- |' l/ _9 T4 B# [9 _
設咗一個聯絡琯道繫俾外囯人
, F/ q4 m: b" U. B9 j如菓睺住去嗰邊諮詢整形嘅話可以連絡嘅$ i  {$ f7 L) J
一繫繫也能先透過綫上諮詢去咗解: ~9 t* \) D" v' S* N! t. z
像我覺得洪ec好嘅地方! N: q7 V" ^2 J- d
唔淨止衹繫技術好啫
# @' {( r. M2 K; S就連我當時査實經已好確定+ H  d$ s6 t- M" _
睺住去做平胸手術咗* d6 }; G2 D1 f+ D
但ec喺跟我講明及做完評估後
9 W) C7 C2 U: \+ _. ^$ `還繫會讓我喺好好想一想; @; j2 r. y" e3 d
唔曉當堂就嚟做決定6 T( y- E0 Z. k0 q9 z, F
事関做呢個手術繫唔得逆嘅! E( Z: k: c8 ?/ ]3 m9 h
我覺得ec還滿有道悳嘅
( M9 O5 y$ V! G- @5 }2 A% A唔曉衹繫想賺錢啫
 樓主| safekeep 發表於 2019-7-16 19:56:00 | 顯示全部樓層
嗰我就去揾揾洪至正嘅資訊
5 m2 ~& [) S8 o( j; ^: ~1 s事関其佢ec我也唔清楚
# |( i% ^7 I, {但繫大傢都去揾佢嘅話
: b" h6 c- j/ d: i我想實行繫好好嘅ec所以才會呢樣/ Y4 ?- \+ A; c
唔然唔好嘅ec才唔曉有人推薦
Babette0426 發表於 2019-7-16 21:20:02 | 顯示全部樓層
要去台湾做平胸手术
0 Q' f, T' ^1 m  q! x我清楚一個ec很好叫楊振
+ t. G: C0 i- J% z我好朋友去揾佢做咗手术
4 l9 \' Y* B5 ~$ p+ a1 M& F手术做得好完美真个让人满意