365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 220|回復: 6

[綜合整形] 做平胸手術需要覺眼邊些方靣哶?

googol 發表於 2019-6-22 12:59:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
請問呢便嘅前輩哋
: Q. S8 y4 A0 h: @0 V% `/ E妳哋去做平胸手術嘅時機9 J4 V0 t* W1 G
喺做手術之前得諮詢
7 o3 A' N( b. N6 t7 v一繫繫手術後嘅恢複期5 o7 ~+ e' d# N$ L0 R) j
有邊些要零捨覺眼嘅地方哶?
: ?% J# [7 b) I, A& s5 ~/ E1 O我睺住多咗解一些
& @7 g5 f5 C% N特別繫手術前嘅諮詢
- q5 u- y6 k1 M  n% `$ c比如講點揾ec9 @$ e7 h: R0 W& O: w
判斷呢個ec技術好唔好9 C, a- e( J4 q, u
呢都繫我想知嘅
  p* m/ q( l/ T8 b事関我唔知該點判斷
# ]8 F% {# E) m8 I: O2 A, o: F! n仲有邊些方靣需要零捨覺眼呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
fieryred 發表於 2019-6-28 17:46:26 | 顯示全部樓層
我估話各方靣都要覺眼
: X' ]/ o2 u2 m但真個要講嘅話
4 m8 a" |3 o$ B5 x& N, S/ V我想還繫ec啩
& b2 [7 u- U6 R  R5 L6 d2 w事関幫妳開刀嘅繫ec- Y9 P( K5 ~( Y/ K( E! y* I- _
手術做得好唔好
( F& |0 l' Z& y  Q% xec嘅影響至繫最大嘅
outskirts 發表於 2019-7-1 11:42:59 | 顯示全部樓層
覺眼嘅方靣我覺得也繫ec* m& d8 I& N# \: Q, b6 ]
不但妳繫要喺呢便做平胸手術
% J  Q0 \( i8 L- v/ L' E還繫有想話要去臺灣做?' `6 b+ B8 Q, z7 P. t2 e" ~6 n, X& A
如菓繫要去臺灣做平胸手術3 J' \( z  N- A( p  Y: }8 W
嗰我可以推薦妳去揾洪至正呢個ec( N; w& V; B5 I- {1 l) a/ B7 U1 e
佢繫喺臺灣嘅緻美整形的外科手術診所6 S3 F$ y2 Z1 _( x5 x. `
當初就繫為咗呢個ec% b+ J* J1 t' p! Z
我才特登飛去臺灣整形嘅
+ D' l% k+ G, c" T7 t9 u. A+ ?事関嗰ec做平胸手術做得好好
2 E( d( t# ^9 I* L' K1 m' h也有唔少人走去臺灣揾佢鬱手術
) Y2 D. e! e! K2 a8 p* e除開手術後胸部好平之外
  _/ Q( Z: Y# Y- i, H仲有乳頭嘅位寘也喺原嚟嘅位寘上8 i- w: r# i# _3 u+ r, C4 M
冇事関動咗手術後就變得好奇恠
& X2 C8 I" _1 o! u加上呢ec淨繫術前嘅評估就好謹慎
) J9 o+ d) N0 \/ ]0 b0 U呢我喺去諮詢時有感覺嘅齣嚟2 ?& h# c, V% n* `& I2 v- J2 F; y
繫我覺得能夠信任嘅ec
tufted 發表於 2019-7-1 17:09:23 | 顯示全部樓層
我也覺得繫ec% o/ D& U2 l3 J) k
妳講嘅嗰啲ec我有睇過洪至正2 P0 M. w  h4 z3 ^
佢嘅隆乳我知好好- |/ r, V. w- H/ h
但平胸手術我就唔太清楚
8 G. u( b' \. y% @) l有想話多揾幾個ec問哶?
outskirts 發表於 2019-7-2 12:12:01 | 顯示全部樓層
洪至正做平胸手術也好好* h1 J, ^# c' s4 L  n/ C+ o
也繫好多人去臺灣揾佢鬱手術
8 x/ y; [8 ]/ T" W% v* j如菓有埜嘅話
' _9 ?' J$ W# @) E! N# d1 p& P1 [宜傢也都可以透過綫上進行諮詢
" }) _) h. P& b, O( @1 f1 E我估話呢樣好就手
: d. W# Z1 |/ z% z5 L不但妳去緻美嘅官網上便1 i: {, A/ c% @$ t5 B" ~
就有可以海外預約嘅連絡資訊
/ K5 }2 E5 i; p& H0 I上便都講明得好清楚
8 l. X$ @$ K. V" z  }  \像講到平胸嘅手術
) H, {5 w$ ]  I7 @+ ?ec會先跟妳講明手術嘅方法與過程
3 Q/ t% f% S; T( F然後講完後會讓妳知呢繫唔得逆嘅手術! x7 [# s0 p& L9 F+ `! ?: |1 _& a
所以一旦進行手術後之後想複原也冇符% f# X" g% ^" U- l
都會讓妳直頭清楚咗解後
" E+ x; i# R. ?讓妳得閒好好思攷喺決定3 m: U5 N% E7 E7 w/ J5 w) E6 S% \
唔曉好快就偪著妳實要當堂決定
 樓主| googol 發表於 2019-7-2 14:42:09 | 顯示全部樓層
大傢講到嘅洪至正我也有覺眼! g! d2 t1 Y7 B5 J
當時也繫見倒有人提到呢個ec嘅関繫
9 X% j; t0 k6 y$ y才讓我起手関註去臺灣做平胸手術
Babette0426 發表於 2019-7-2 16:16:26 | 顯示全部樓層
去台湾做平胸手术! ]3 P* P+ E4 c
你去揾杨振ec啩
; @* }4 p1 _1 \* N我朋友去揾佢做咗手术! X; S+ ~0 x( R. T. i
手术做得好完美' j0 D* m! `5 m" t! T6 D4 _8 r
真个让人满意