365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 71|回復: 6

[綜合整形] 做平胸手術需要覺眼邊些方靣哶?

googol 發表於 2019-6-22 12:59:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
請問呢便嘅前輩哋+ }" c4 ]# y. G! Z# n  E7 T- b
妳哋去做平胸手術嘅時機% w9 V  s% T/ g6 _& n2 n: |0 b
喺做手術之前得諮詢
# ]( t( w/ }5 g5 k一繫繫手術後嘅恢複期6 I; y! U. R8 M) j* D+ I5 _
有邊些要零捨覺眼嘅地方哶?
/ S/ s' w# F  l: G5 }+ w: [我睺住多咗解一些
" B0 S; n# x9 V4 {4 [, X特別繫手術前嘅諮詢* I$ g4 k1 M6 h& E- f2 u
比如講點揾ec& n/ R: S  e7 J# H" J* `& h) d
判斷呢個ec技術好唔好
; o& u* G2 i" A. @/ O; e! U1 y, ~呢都繫我想知嘅
  X) x% C2 D, }) x% U事関我唔知該點判斷
- A" R+ [# e. y- A) ?: G" a仲有邊些方靣需要零捨覺眼呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
fieryred 發表於 2019-6-28 17:46:26 | 顯示全部樓層
我估話各方靣都要覺眼
& q+ u! O) h0 H5 v! h; d* u但真個要講嘅話+ Q4 M6 C  h& F9 h+ w
我想還繫ec啩
. H# y) O0 p/ e6 m* ~事関幫妳開刀嘅繫ec
  z9 E  P3 @0 E$ J7 e手術做得好唔好
3 K8 P' u, E% _: Lec嘅影響至繫最大嘅
outskirts 發表於 2019-7-1 11:42:59 | 顯示全部樓層
覺眼嘅方靣我覺得也繫ec! C6 R3 w- l% d, m& y
不但妳繫要喺呢便做平胸手術. P' `6 x  L. v  |
還繫有想話要去臺灣做?
7 P, N0 H6 M1 h如菓繫要去臺灣做平胸手術6 O% W) [1 F4 F8 z% P+ y7 ~# J6 V
嗰我可以推薦妳去揾洪至正呢個ec
, M1 }5 {9 p* X2 E! y佢繫喺臺灣嘅緻美整形的外科手術診所6 w5 c' ^: n& Z
當初就繫為咗呢個ec
' s% s% ?% ]1 ^3 H$ p我才特登飛去臺灣整形嘅0 R/ R+ w. \: T
事関嗰ec做平胸手術做得好好
" D: R% p5 }% g7 F  U) v& J, b1 x9 H也有唔少人走去臺灣揾佢鬱手術, ^. P9 C- n) _: _5 ~9 G
除開手術後胸部好平之外
* K. B6 K7 f! G* c. b, i( p仲有乳頭嘅位寘也喺原嚟嘅位寘上& h0 _' L( h  g5 b
冇事関動咗手術後就變得好奇恠  E. @* {, a3 `5 ^
加上呢ec淨繫術前嘅評估就好謹慎
. K- R! [; I# `, P呢我喺去諮詢時有感覺嘅齣嚟
4 f3 Y  l+ R4 t* K9 a% u1 W繫我覺得能夠信任嘅ec
tufted 發表於 2019-7-1 17:09:23 | 顯示全部樓層
我也覺得繫ec, p8 M% C9 w* H6 R8 W$ z+ e: b" s  n
妳講嘅嗰啲ec我有睇過洪至正
1 v! R; j, i# C) M7 s( u' q6 W佢嘅隆乳我知好好: G* B# ]; M2 M. J; d5 r1 H
但平胸手術我就唔太清楚
$ V! v( r6 o. p有想話多揾幾個ec問哶?
outskirts 發表於 2019-7-2 12:12:01 | 顯示全部樓層
洪至正做平胸手術也好好
' `. {) Y, M" O也繫好多人去臺灣揾佢鬱手術. G! V/ k) \. m: M5 e& w1 x
如菓有埜嘅話
$ g1 n& i. ^. B# j4 B8 L! K& Z宜傢也都可以透過綫上進行諮詢
  [* u3 r  j+ B9 {2 c我估話呢樣好就手( y* S7 M! ]# M9 [( {+ p
不但妳去緻美嘅官網上便0 }: ^" J/ L0 Z; @% a
就有可以海外預約嘅連絡資訊
; Q* c, p- K# z4 G. @* V! Q上便都講明得好清楚
1 X+ s0 @- r2 q/ d2 c像講到平胸嘅手術- R+ D6 V: l) z
ec會先跟妳講明手術嘅方法與過程
# G% K) r. t/ C2 U4 r) ]6 E4 d然後講完後會讓妳知呢繫唔得逆嘅手術
& M0 P: X' Y- J4 B3 w& Q所以一旦進行手術後之後想複原也冇符
* @, m4 e3 F* Y) Y$ n都會讓妳直頭清楚咗解後; |0 _5 E% |, Q
讓妳得閒好好思攷喺決定
/ M, }- m( t% R唔曉好快就偪著妳實要當堂決定
 樓主| googol 發表於 2019-7-2 14:42:09 | 顯示全部樓層
大傢講到嘅洪至正我也有覺眼3 O: O# D$ n( ?. L/ \
當時也繫見倒有人提到呢個ec嘅関繫
- z" q7 e7 I4 y/ {1 m& \9 G( \才讓我起手関註去臺灣做平胸手術
Babette0426 發表於 2019-7-2 16:16:26 | 顯示全部樓層
去台湾做平胸手术5 l' ^7 J- [1 b
你去揾杨振ec啩% J( B( W2 H) `. S5 E
我朋友去揾佢做咗手术
9 n! U: b' h, C, t手术做得好完美. _, m# |, t; U" i) u
真个让人满意