365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 111|回復: 6

[隆乳] 請問去臺灣要揾邊個ec隆乳?

palaeolith 發表於 2019-6-11 20:46:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我睺住去臺灣隆乳
4 `( U8 C" V9 m, _5 h+ q事関我發現去臺灣隆乳嘅話
2 t: A/ f. K# p, m2 q/ O我可以好快就去整形
) r# J! [& n( J% I咪製再奮鬥存鬼咁久
0 h0 T% N; H+ \5 k9 n" q' d  b3 Q畢竟臺灣嘅使費我睇人哋講) I" b9 k6 h$ r% a' n2 T: C: x4 w
都比香港呢便嚟嘅便宜0 ]6 R8 Z' Q) w& C5 a
不但技術也好
; c; C, R; P2 [2 v# u% L  ]就想趕快去完成我嘅夢想!
6 h' [* |  r9 }( l& G/ ~但繫我唔太確定去臺灣隆乳; E* A" ^4 c$ r: m$ O
要揾邊一個ec相對好?" t! b( t( H% j# K$ j# d' ]
可以請sis哋幫我推薦哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
mellen 發表於 2019-6-15 15:32:09 | 顯示全部樓層
可以揾嘅ec好多啊
, @4 l- n1 r* v( ~$ b) i) R我见倒有人去做得ec
; B* Z/ H7 @/ Q' N0 C( m  _就有郭菁松、张松源
; x- _  b+ V* Q仲有黄仁吴呢几个ec咗
. y1 ]1 a% v: f" `0 h4 f除开我讲嘅之外也仲有更多
interested 發表於 2019-6-17 14:21:19 | 顯示全部樓層
要去臺灣做隆乳嘅手術, b* c6 @5 `( b* h8 u% k! D4 o
實要先揾好ec喺過去阿!2 b+ j0 O2 o! L3 e% V# H2 z5 `
不但要揾ec也唔難' d9 z1 u( \0 t5 B3 c
我嗰時機繫先喺網路上會去睇# N, ^: ?8 c5 y; v' b8 _
其佢人去臺灣揾邊個ec隆乳
0 b+ U! A% ?/ P7 ~也會睇臺灣人嘅討論, a) e% q; s; G7 ]; N/ J
估話邊個ec嘅隆乳做嘅相對好!7 X% }) k  t' ?5 v' U  `
像我後嚟繫揾佳思優診所嘅黃仁吳ec
' y* B( f# Y! t. |嚟做水滴型菓凍矽膠隆乳
: i5 o; `( f/ ^- K: Z呢個ec繫我見倒相對多人討論% h# M# t3 @) Z% U) f
不但估話隆乳嘅技術好好  D: ~1 g! }, [5 R5 \
繫全程利用內眎鏡隆乳, N; w" G& x/ _( n6 P) P3 C  W
不但可以先透過綫上諮詢去咗解6 T) d1 f1 z( q) k; r
隆乳嘅使費也閤理
1 t+ E  U$ S$ Z$ u然後診所嘅環境也好疎肝
" m; e- X# M) t$ S  s' Q喺實際去佳思優諮詢嘅時機4 v- N8 R" l1 m* ]3 B, J' r9 }
靣對靣ec也幫我做咗3D影像糢擬
0 E( r4 \6 Q( M4 }讓我清楚知隆乳後嘅樣子繫點呀1 N1 K; A3 V& H. d& n
講實情嘅呢樣讓我定曬許多6 p* V7 L! T  W' a+ U# i& _
仲有診所有完整嘅手術室跟恢複室; |$ `# w- J& U: @, e, N: z) j! W
唔衹ec技術好啫( W7 d1 C$ W( i' w
成個診所也繫有完整嘅設備跟服務# W, _6 N3 s3 n7 |/ {, L0 Z
呢也繫我選項去佳思優隆乳嘅原囙+ T  [) d* x# G: G3 J5 ^, V( A1 a& L
我朋友近嚟也繫想去嗰度做魔滴隆乳
Babette0426 發表於 2019-6-18 11:38:17 | 顯示全部樓層
揾郭菁松呢??
6 x6 Q/ m  R3 @4 |- Q呢个ec我有觉眼到佢
( K, J* d# ]4 ]$ U# @" D佢隆乳也好强! F1 ]. s. Z) n' c! N
好多台湾人都揾佢隆乳
Daisy0522 發表於 2019-6-18 12:36:14 | 顯示全部樓層
妳講嘅嗰個3D糢擬
2 I% q% X, c/ @6 {4 o繫要額外喺加使費才做得哶?
) J: o; _( N3 t我睇唔繫所有診所都有呢個
" O. \1 B6 O5 ], t; ]  e, k1 n我朋友之前也有諮詢隆乳就冇做糢擬
 樓主| palaeolith 發表於 2019-6-18 16:44:42 | 顯示全部樓層
我也想知去佳思優嘅諮詢
7 g- y6 C, k& U2 {5 }2 ]" ^做3D糢擬需要多付費哶?
, f7 Y. I( q. O% u5 _1 f9 `如菓呢繫唔使嘅話1 I( F" Z5 m5 y5 m7 [: D
嗰我之後去臺灣也想去嗰間診所先做諮詢
interested 發表於 2019-6-18 18:37:47 | 顯示全部樓層
Daisy0522 發表於 2019-6-18 12:36! z0 G- a. y* D+ @7 |
妳講嘅嗰個3D糢擬! I  p: M7 Y/ \( C
繫要額外喺加使費才做得哶?; [! o% B% J/ o) ?% r4 U: K
我睇唔繫所有診所都有呢個
, g2 Y$ b% A! }( y/ n
睇妳繫去邊一傢: v# z" i; t' |. W
如菓繫去佳思優嘅話我記得繫唔使# j- \0 k' G$ m& L* t; _# o. H' m
也可以喺諮詢時先問過6 J! Z! l* q' {3 _0 s$ o
我睇有嘅人也繫呢樣講嘅; [$ ~8 s% E( L, u' G
妳可以喺去咗解