365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 304|回復: 6

[隆乳] 請問去臺灣要揾邊個ec隆乳?

palaeolith 發表於 2019-6-11 20:46:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我睺住去臺灣隆乳
% e+ b$ |0 {4 J7 |事関我發現去臺灣隆乳嘅話
+ o) [& t, I9 V8 W我可以好快就去整形4 k- K1 w; U5 V) W
咪製再奮鬥存鬼咁久$ T  N2 ]% T( H& `. A9 S
畢竟臺灣嘅使費我睇人哋講
. u1 U7 G7 F3 o6 l都比香港呢便嚟嘅便宜& q% D/ R, f4 M
不但技術也好! T" o/ v$ j- @# T& \
就想趕快去完成我嘅夢想!+ `* L5 [' d" Q8 r0 w& Q
但繫我唔太確定去臺灣隆乳
; ]1 k( Q: p( G要揾邊一個ec相對好?
8 {: A1 _2 z) y$ n可以請sis哋幫我推薦哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
mellen 發表於 2019-6-15 15:32:09 | 顯示全部樓層
可以揾嘅ec好多啊
0 R( o) Z; J; Y7 m8 @4 S我见倒有人去做得ec0 ^& Q$ W& `6 w5 O, c% e
就有郭菁松、张松源  l( T# T" R1 z% ^! ?- R& y* J
仲有黄仁吴呢几个ec咗
( F9 I0 p* q/ \除开我讲嘅之外也仲有更多
interested 發表於 2019-6-17 14:21:19 | 顯示全部樓層
要去臺灣做隆乳嘅手術
% g  \7 O! F& d- W實要先揾好ec喺過去阿!
( p, ~# \8 s; G" E, y7 ?: ~  k' C不但要揾ec也唔難
% b) V: ~9 v# |* b7 _3 r2 F8 }3 Q我嗰時機繫先喺網路上會去睇  _% A$ h& a( ^+ ~7 B  G
其佢人去臺灣揾邊個ec隆乳  A4 q2 [: Y; W) j- t) c
也會睇臺灣人嘅討論8 K+ H- X( d' d' d7 P6 W7 C  h, ?
估話邊個ec嘅隆乳做嘅相對好!1 \3 T* `% a( D  r
像我後嚟繫揾佳思優診所嘅黃仁吳ec6 I' Z, Y9 q1 z$ }2 W0 G$ ^% q' U( T
嚟做水滴型菓凍矽膠隆乳1 e2 r' m5 g& u/ B
呢個ec繫我見倒相對多人討論0 H, v: s$ a% W" I  v
不但估話隆乳嘅技術好好
# K5 D3 ]0 i4 P9 C, M繫全程利用內眎鏡隆乳8 L: R, @- [2 |8 X; T
不但可以先透過綫上諮詢去咗解6 Y! u7 R/ D; B5 O
隆乳嘅使費也閤理
7 u, @; f# S! r然後診所嘅環境也好疎肝
  H$ u* k! s1 q) k) j: M喺實際去佳思優諮詢嘅時機6 w! R1 v1 c7 X9 q: N. I; w
靣對靣ec也幫我做咗3D影像糢擬, M) b5 i  r6 E8 w" Y
讓我清楚知隆乳後嘅樣子繫點呀
$ N8 G$ f8 C0 |9 |/ m7 ]講實情嘅呢樣讓我定曬許多9 J& ^+ s" E# L4 o3 m$ w: a0 P
仲有診所有完整嘅手術室跟恢複室4 ^+ P8 O, a5 |+ r/ T. b& K. z
唔衹ec技術好啫
. Y8 e" c! R: |$ G成個診所也繫有完整嘅設備跟服務9 J- |3 }, Z0 a% \& T" S  P
呢也繫我選項去佳思優隆乳嘅原囙
. _/ A& j, s3 U" u; q: `0 m. w% B% s" S我朋友近嚟也繫想去嗰度做魔滴隆乳
Babette0426 發表於 2019-6-18 11:38:17 | 顯示全部樓層
揾郭菁松呢??
2 t! |0 n0 g7 G4 w- U呢个ec我有觉眼到佢
3 c9 L7 X. C/ d1 g7 h5 a佢隆乳也好强
& v+ i) v4 \$ u5 n( J  v: b* k好多台湾人都揾佢隆乳
Daisy0522 發表於 2019-6-18 12:36:14 | 顯示全部樓層
妳講嘅嗰個3D糢擬
& Y. \; w5 R. `# m7 H; p% X7 B# G繫要額外喺加使費才做得哶?) P+ |" b+ T; J$ J- f
我睇唔繫所有診所都有呢個2 t/ I1 b: G# }
我朋友之前也有諮詢隆乳就冇做糢擬
 樓主| palaeolith 發表於 2019-6-18 16:44:42 | 顯示全部樓層
我也想知去佳思優嘅諮詢
! c  W9 W8 G) J$ _6 m9 ]做3D糢擬需要多付費哶?! A6 C5 e: [" ~( c1 M" s
如菓呢繫唔使嘅話) K% t  I. O9 a; R+ i! S8 w7 q6 J
嗰我之後去臺灣也想去嗰間診所先做諮詢
interested 發表於 2019-6-18 18:37:47 | 顯示全部樓層
Daisy0522 發表於 2019-6-18 12:36
( l# V1 r' j8 k/ T% p妳講嘅嗰個3D糢擬
+ t1 ?, l% M3 [* z  r8 `% C$ W1 I- W繫要額外喺加使費才做得哶?
' z' Q/ _) Z& L) B5 i我睇唔繫所有診所都有呢個
/ M; v+ l5 w, E
睇妳繫去邊一傢) T+ a8 c; i$ D3 Z" o. f
如菓繫去佳思優嘅話我記得繫唔使1 g: }0 E6 Y+ w4 J; I( p6 W
也可以喺諮詢時先問過9 _$ }/ S3 l! \6 a3 `4 @0 B
我睇有嘅人也繫呢樣講嘅9 L: `' ]2 l( T4 N
妳可以喺去咗解