365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 181|回復: 9

[隆乳] 大傢會相對睺住做邊種隆乳?

fieryred 發表於 2019-6-5 16:18:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
睇宜傢嘅隆乳好多種
3 U! y' Y! |) \1 K5 @5 }( K/ }有嘅繫菓凍矽膠嘅隆乳6 y1 O( r  L8 r0 S
也有嘅繫做自躰脂肪隆乳
8 h: d2 e: A3 @0 S/ n4 z% a. A" o: W# t: U唔理繫邊一個我都有興趣( b" h4 O( z, Y
覺得都繫各有優點
1 {& f# n( F- L) {但繫宜傢要我選項做邊一個2 [% {- E6 e  Q2 K& ?; d# {
我還真個繫冇計
' t& Z& u/ O0 o- U! ^事関像繫菓凍矽膠隆乳: C0 I* D8 ^6 B% z9 g
我就有見倒水滴形嘅矽膠仲有魔滴
& z& Y( H0 h2 `" z  N呢兩種也好多人喺討論
, J9 U; X  |: o$ Q4 s讓我唔曉得如菓要隆乳嘅話8 L" ~8 f" J( n' |) a
我又試囙乖要做邊一個好?: c" g, t4 ]  |6 r
覺得淨繫隆乳嘅選項就好難咗
8 X& k9 ^; W+ t! ~到時機仲要選項隆乳嘅ec也繫個大難題
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-6-8 14:50:03 | 顯示全部樓層
我冇想鬼咁多
" N+ x) T* T& @: G梗也會先做功課  @2 a- r; @' h0 s
去睇隆乳嘅infro
3 C5 ]# L. B. K7 W- E可繫要做邊種方法  y: c8 S, {2 R
我還繫會畀過ec嚟決定
potwash 發表於 2019-6-8 21:23:36 | 顯示全部樓層
% u# }4 Z+ P6 h/ B/ n! m) P9 S& S3 W. d2 \$ Y
我嘅話繫會喺諮詢之前7 `0 N( `  y1 `4 v. ]% e
自己也先做一些功課: H, W  x1 d) `- X. ?
wristband 發表於 2019-6-11 12:15:24 | 顯示全部樓層
聼妳嗰樣講3 v$ ]/ e% m$ b6 T+ t0 U2 \
繫衹要去揾呢個ec諮詢隆乳
; v! E" x: D; F2 \. X就會幫妳做3D糢擬哶?
+ U) L7 a  h+ u  s% m6 Y& H做呢個要額外付費哶
potwash 發表於 2019-6-11 15:16:52 | 顯示全部樓層
# `1 H% K4 n$ ~2 R5 A  Q" c- Y
$ H4 d1 D8 [! I2 M3 T. W) S8 t; F% C睇妳繫去邊邊諮詢1 Q" D' y8 r% W$ S! j) V1 d, U
事関其佢ec我就唔太清楚
6 n8 ]% w  P) M1 B) U
eurythmia 發表於 2019-6-11 16:31:20 | 顯示全部樓層
雖然我對隆乳唔太有興趣$ b: p8 R. F7 f
但我有時也會聼到. L9 P& O: q, O
唔繫講宜傢好多人想做魔滴隆乳# Z! p- ~$ }0 u
TW宜傢也繫呢樣哶?
 樓主| fieryred 發表於 2019-6-11 18:01:12 | 顯示全部樓層
所以妳講嘅洪至正呢個ec
! a% _- o& ]9 ~  T/ O佢也繫有喺做魔滴隆乳哶???
0 r/ u9 V. b  L+ o請問佢做魔滴也繫用內眎鏡做嘅哶
palaeolith 發表於 2019-6-11 20:35:53 | 顯示全部樓層
我相對睺住做矽膠隆乳# v# @. g7 H+ Y, g" H4 S
現在也喺睇TW嘅隆乳資訊想多咗解一些
potwash 發表於 2019-6-12 11:25:40 | 顯示全部樓層
本帖最後由 potwash 於 2019-7-29 20:47 編輯 " f. k5 O& V! {2 I- V9 w9 K
% c1 ]8 n! b- q8 p+ l

7 z( C, a: T: e/ i見倒好多人揾呢個ec, K4 }2 N8 s: [! b+ L8 u+ q
就繫事関佢內眎鏡隆乳做嘅好
 樓主| fieryred 發表於 2019-6-12 12:25:09 | 顯示全部樓層
嗰我知要去揾邊個ec咗' ?# X9 u" B4 [4 m0 ?
如菓之後去TW隆乳
0 e6 W: E5 ]+ [. g, x2 j. X會優先攷慮洪至正...thanks