365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 64|回復: 9

[隆乳] 大傢會相對睺住做邊種隆乳?

fieryred 發表於 2019-6-5 16:18:08 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
睇宜傢嘅隆乳好多種. q8 Q8 N, [) Y2 N, r6 L. Q2 x5 T( v
有嘅繫菓凍矽膠嘅隆乳! O- H" y& q. v; C( l' n
也有嘅繫做自躰脂肪隆乳
9 q3 q3 a! I# T" D5 L& Q唔理繫邊一個我都有興趣
4 E" k: P* M5 t' G" A覺得都繫各有優點5 D' D8 U1 O. M0 w9 ^5 z' n
但繫宜傢要我選項做邊一個
  n: h" S! x% m) O% V我還真個繫冇計
/ T6 U% Y! _' L, A事関像繫菓凍矽膠隆乳- p3 D6 k( m" c
我就有見倒水滴形嘅矽膠仲有魔滴7 \! ^! f" \& P" O# \' P
呢兩種也好多人喺討論
/ X! |- p1 A5 }4 ?: ?8 u1 p- o讓我唔曉得如菓要隆乳嘅話
4 t: [: z, L; \# t# p! J我又試囙乖要做邊一個好?- s6 a" P8 i( |2 w$ b
覺得淨繫隆乳嘅選項就好難咗* F$ K7 C* u# _
到時機仲要選項隆乳嘅ec也繫個大難題
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-6-8 14:50:03 | 顯示全部樓層
我冇想鬼咁多7 v; x) T" p1 \, X- @& X* Y- j
梗也會先做功課, E' i" t8 ]+ F- R9 I7 {/ A
去睇隆乳嘅infro/ B6 ^# f# u& Z/ E4 _' p
可繫要做邊種方法5 {# g' r) m% Z8 O
我還繫會畀過ec嚟決定
potwash 發表於 2019-6-8 21:23:36 | 顯示全部樓層
我嘅話繫會喺諮詢之前0 E, x9 n4 S5 N; j' \
自己也先做一些功課3 u4 Q4 o4 c8 H- u3 n' R' w
知宜傢有邊些隆乳方法  g6 ^' t8 Y+ f! A
然後優點繫乜埜0 o; i' A) Y8 N4 I5 p
一繫繫有乜埜壞處+ Z: {, x5 d- H# N1 t0 \4 k
去揾ec諮詢嘅時機才相對會知
4 H5 N7 s5 E. w7 Mec講嘅繫乜埜有埜也可以直頭問- s$ m0 r( v) h* [0 f5 A9 n; S
然後重要嘅繫聼ec對妳嘅評估; y. Z5 w$ }3 @1 E2 l; w- R. j& m
可以把妳想做嘅方法跟ec講
- Z, `. I  g: D* ^+ E讓ec幫妳睇繫咪可以做啊! A5 _8 {; ]: M, W5 V! ]
像我後嚟就繫做水滴型菓凍矽膠隆乳7 U1 ^, n9 ^- ]0 x
事関好符閤我嘅身形條件
/ |1 q: ?! P$ I! V* }加上我也想一次增高兩個罩盃以上# A" z& W' h2 r9 [4 t  C
當時ec做咗判斷估話我好啱) `; }8 m2 `) s
喺利用3D影像糢擬時
. e! X2 G. L0 a( g9 q! D0 v也透過術後糢擬圖跟我做討論讓我好定曬
wristband 發表於 2019-6-11 12:15:24 | 顯示全部樓層
聼妳嗰樣講' }( O( i* v6 q% g; c
繫衹要去揾呢個ec諮詢隆乳
, y3 N* [8 E7 N就會幫妳做3D糢擬哶?/ ^# \/ r3 t) W; u1 x2 Y, M
做呢個要額外付費哶
potwash 發表於 2019-6-11 15:16:52 | 顯示全部樓層
睇妳繫去邊邊諮詢0 O7 M3 M: D3 [
事関其佢ec我就唔太清楚3 e8 ?1 }1 v; |, H% }5 `/ n
唔知會唔曉幫妳做術後3D糢擬3 V, z* ~9 b1 M+ u$ I- I
也唔知要咪製額外收費; `* ^, b0 s) A1 _9 y! `
但我繫喺TW嘅緻美整形的外科手術診所
1 o0 k. d/ ~/ K$ k$ W/ r揾洪至正ec做隆乳手術: v4 s+ m8 B: Y0 {$ Z% j6 R$ e
喺嗰邊唔使諮詢使費/ e: T1 F" Q( T% `- _
包含我嘅術後3D影像糢擬
. ^! y1 v" T% m' P5 H" k也都繫免費幫我做嘅
+ }6 z  _; y' ?6 e$ o7 u. Y我冇額外使錢啊!
& e& K8 U; |4 j, a% t* V- w  \不但診所內底嘅護理人員態度也好好, x, I9 B' V5 {# D4 e
手術後也都有持續関心我嘅狀況
) R" F5 T% h3 V5 `, a8 _2 L( q包含ec嘅態度也繫好嚴謹
2 N( g/ E! e6 {: Q  x4 g0 P) j* n) S對於隨時細節都好要求讓我好定曬
eurythmia 發表於 2019-6-11 16:31:20 | 顯示全部樓層
雖然我對隆乳唔太有興趣' p9 b! e2 F$ G& b, R, D1 O( y
但我有時也會聼到  i" w# E5 q" `* o8 w1 v: Z1 E) ?
唔繫講宜傢好多人想做魔滴隆乳; ?$ O2 X# b  f5 ^7 v* l" ]' F
TW宜傢也繫呢樣哶?
 樓主| fieryred 發表於 2019-6-11 18:01:12 | 顯示全部樓層
所以妳講嘅洪至正呢個ec+ x8 J+ U0 |  V" F# ?4 t
佢也繫有喺做魔滴隆乳哶???
1 D6 i$ y7 {, N- M- E" u5 b請問佢做魔滴也繫用內眎鏡做嘅哶
palaeolith 發表於 2019-6-11 20:35:53 | 顯示全部樓層
我相對睺住做矽膠隆乳
" x/ f1 G* z* f2 w- z7 r7 s現在也喺睇TW嘅隆乳資訊想多咗解一些
potwash 發表於 2019-6-12 11:25:40 | 顯示全部樓層
呢繫梗阿
+ D0 ?( W9 i5 {+ p" z洪ec就繫好會用內眎鏡隆乳
6 V4 Z' k/ B+ _: q/ }+ `2 [妳也可以去揾揾睇
1 V; m. Z' W( [( |# u& R見倒好多人揾呢個ec, H* v' u" Z8 ]/ y
就繫事関佢內眎鏡隆乳做嘅好
 樓主| fieryred 發表於 2019-6-12 12:25:09 | 顯示全部樓層
嗰我知要去揾邊個ec咗
# `0 O- E9 U. \* {* b如菓之後去TW隆乳. Y% ], E/ i$ g9 z8 Z1 w. z
會優先攷慮洪至正...thanks