365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 151|回復: 7

[綜合整形] TW有喺做平胸手术嘅ec?

eurythmia 發表於 2019-5-25 21:16:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
之前喺揾有做平胸手术嘅ec
7 N0 J( l3 y( K喺呢便我查实有揾个两个ec人选
( q7 r7 l  a: h也系比较多人喺推荐嘅. I% D: d! v, X+ A3 u
但系後嚟有见倒
2 K$ c( N9 y4 W+ E6 _有人走去TW做平胸手术
, J* T7 c3 H: O4 I, r6 y+ Q- O0 P让我也考虑系咪真个有可能3 L: J  _; H/ t; W
去TW做呢个手术呢?3 _( c; k  v6 V! L/ Y" p) `* A4 n, z
事关我见倒嘅资讯. o5 I. i+ h' o4 m/ d7 ~
系讲TW嘅整型使费比较低) t8 V- Y) c* w' c- K% ]/ ~
不但整形嘅水准也高
6 U. W5 Q: I$ G) X呢样子系好吸引我7 A5 c/ n% M" L9 h& p; Q4 w2 X# E
只系TW有边些做平胸手术嘅ec& f* i& E% ?: k
呢我就唔系好咗解$ x# T% C' |" E9 Q; L+ Q( r
而我現在睺住知嘅就系呢个部分
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-6-1 14:19:30 | 顯示全部樓層
ec梗也系有1 C) N5 y1 U2 a1 z3 R
我知嘅有一个洪至正ec
, N: h- o! n2 d! d" s! ~佢喺台湾做隆乳好有名. K/ j7 h6 T3 k% c( f3 ]6 u" v  L
然後也有喺做平胸手术
7 ]6 q' i3 k3 K1 _. Q3 B9 n  N* m睇你要咪制去揾佢
northpole 發表於 2019-6-1 15:48:35 | 顯示全部樓層
我估话你讲嘅都有
$ A3 v/ P  f3 z4 ^/ v4 Z0 o4 E除开使费比较低之外
' J5 x8 m" E. x, H仲有一啲就系ec嘅技术也好好' O( |" G  U+ |+ J
梗呢也要睇你揾嘅系边个ec
( ?  S2 W$ }6 ~) b% |/ D1 E事关比如系去TW做平胸手术
4 {) n+ \9 X) g5 ^9 f我嘅经验系觉得你去揾洪至正ec比较好& \! R* _- c4 z! `* _, {2 j9 S+ ^
呢个ec做平胸手术嘅技术好好
7 @; C9 Z# n$ z9 \0 v不但实际谘询咗之後
3 B( t& m) E' Y3 r, H7 |也让觉得呢ec系个好人
! ~2 \) t0 `. M6 f2 `9 i3 ~: d# S会让我直头清楚手术嘅风险
: N; k0 |$ @7 b9 `5 k以及呢系唔得逆嘅手术
: e8 c/ t3 F5 t; P' j7 i希望我能够先好好思考清楚再决定
. g! I4 D& B$ T7 ?6 v) v& E( T咪制当堂就决定要郁手术6 O5 v  R5 Z. [* w: v- n' e
也系惊住我以後後悔识做唔翻嚟
  G( `8 H* r) G1 x! i4 u( R唔系一个只想赚你money嘅ec" a# Z. D7 |% C: _% e
跟其佢嘅ec都唔一样
wristband 發表於 2019-6-3 10:36:33 | 顯示全部樓層
實行有但繫要揾
  d9 c. I  o' A5 H) S8 w洪至正做嘅囙乖繫唔錯! z, o6 u1 t' f! {9 {
我也有見倒佢嘅名子- J; |  n/ T9 I1 p  {
然後我知也有人去元和雅
 樓主| eurythmia 發表於 2019-6-3 12:08:57 | 顯示全部樓層
嗰系咪我要多留几天
" x# t$ Q/ c+ E9 I9 M没办法喺第一次面对面谘询时0 p' A3 Z* M9 d0 r+ g& O$ s/ N( y: V) E- x
就决定我要做平胸手术吗?
northpole 發表於 2019-6-3 14:00:22 | 顯示全部樓層
通常還繫睇妳自己嘅決定: Z5 a; w3 R9 z. A3 D+ Z$ m
事関洪ec實行會把手術嘅風險跟優壞處1 s  ?- E2 |- ?+ m
都跟妳詳細講明也讓妳再多想想: I, J. f% R3 u6 R1 I, U- o
但如菓好堅定要做手術嘅話* w. L& l& T( c
梗也都繫可以嘅啊!
4 }6 A) ?- {$ I& `8 n不但睇妳胸部有多大( d% E* z* V- b2 d4 G) u  r+ Y
手術嘅方法也會唔一樣! K& U8 {9 l1 i: k8 K
像我胸部本來喺B以上9 P) }# U. S% m$ O- l
所以ec有先講過乳頭位寘會迻動
2 E6 L. r0 S7 s. h但繫會盡地做到像之前一樣嘅自然" L# Z$ S, L% T0 M
呢也繫本來我手術前最驚住嘅地方
7 J5 ]/ V. |; j( Y) |4 P# H" R9 s但手術後就像ec講嘅
3 Q/ _, r" M0 d6 E我乳頭位寘都還繫一樣嘅感覺2 `7 S! n4 R* ]! y
不但胸部也做嘅好平咗讓我好夠味
$ s: D1 R* N0 `' T9 Q! P, z; o直頭可以攷慮去緻美整形的外科手術診所揾洪ec去做
 樓主| eurythmia 發表於 2019-6-3 15:21:04 | 顯示全部樓層
嗰我胸部也唔細有到B以上* n! T6 P+ J8 N8 r6 k- _
可能要跟妳做一樣嘅方法# A( Q/ h! {/ S- P& }/ ?
但繫先見倒妳做嘅好好後! Q0 b2 }& R2 @; d$ j# H
真個繫讓我也更有信心
wristband 發表於 2019-6-3 16:45:55 | 顯示全部樓層
也唔見得一次諮詢就嚟決定; `( Q0 G0 b$ t) K# ^9 C" ^; K
如菓多去幾天嘅話
4 F1 @0 q* b% z: k還能夠畱喺TW喺多去諮詢幾傢也好8 E$ r( W6 `5 W  i- k: f
呢樣也相對保險4 _3 x) ^9 O6 t5 z2 W" I8 N
有相對才知邊個妳覺得更好