365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 109|回復: 7

[綜合整形] TW有喺做平胸手术嘅ec?

eurythmia 發表於 2019-5-25 21:16:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
之前喺揾有做平胸手术嘅ec
) k( M# F* W# I& j2 j0 B喺呢便我查实有揾个两个ec人选
9 H, a# u0 e. C6 Q也系比较多人喺推荐嘅) N3 g# V  t  Y  Q! T6 T8 n) I: S
但系後嚟有见倒# p3 S0 ?. N* A6 R, T3 w9 P3 H
有人走去TW做平胸手术6 U+ q4 P: ~  c% d+ n3 R
让我也考虑系咪真个有可能  l) x' ]/ D& F' f
去TW做呢个手术呢?
" C: x8 u4 M" d5 z$ T事关我见倒嘅资讯" t9 Y# O# Y0 c: y
系讲TW嘅整型使费比较低6 T: [5 S' |: V
不但整形嘅水准也高8 N+ N8 R  c4 ?4 F4 D# v
呢样子系好吸引我
" r- @5 K1 J9 I7 u只系TW有边些做平胸手术嘅ec; B7 u9 m. ?! g  n1 V" B
呢我就唔系好咗解0 d  c) X: L4 r" v& ^8 ]$ |! G
而我現在睺住知嘅就系呢个部分
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-6-1 14:19:30 | 顯示全部樓層
ec梗也系有
$ P% E$ h# S  ~* I2 B9 }) V我知嘅有一个洪至正ec
% f  r; V! o0 D0 N% v; h佢喺台湾做隆乳好有名
: a2 Y# q! h' |) b* @3 |4 z7 ?2 i然後也有喺做平胸手术
; a* i; K2 Y0 K9 d& ?% M  {# h睇你要咪制去揾佢
northpole 發表於 2019-6-1 15:48:35 | 顯示全部樓層
我估话你讲嘅都有2 f: G& L* P1 c5 b8 j* i( N
除开使费比较低之外& r3 J" f& H) H4 }, _
仲有一啲就系ec嘅技术也好好2 Q3 }$ f& C: Z6 O' y
梗呢也要睇你揾嘅系边个ec
# Z3 j$ k2 B2 H+ T/ b2 H5 S事关比如系去TW做平胸手术
6 ]8 \" ^: G- O我嘅经验系觉得你去揾洪至正ec比较好
* P) }/ L, |% [* d  m7 j2 O呢个ec做平胸手术嘅技术好好
7 j7 n6 m1 u& N' s3 y不但实际谘询咗之後/ D5 @9 O/ y) `& v( v1 [, _
也让觉得呢ec系个好人9 {2 o, s, ]: }" q+ u: Y, Y
会让我直头清楚手术嘅风险
- c; E/ l& e: g2 t; K8 h- J以及呢系唔得逆嘅手术
7 y: U, `! R, U& H' p1 V1 Q希望我能够先好好思考清楚再决定
# k+ s1 _0 i: f, Z, v( K& t咪制当堂就决定要郁手术
( W5 q) T7 F; _+ [也系惊住我以後後悔识做唔翻嚟' T8 {  [. ~2 \  p2 y5 V+ }) @+ `
唔系一个只想赚你money嘅ec
9 [7 c9 W/ \. f$ \6 t9 G跟其佢嘅ec都唔一样
wristband 發表於 2019-6-3 10:36:33 | 顯示全部樓層
實行有但繫要揾
% }% Q; }1 e' n& P' v洪至正做嘅囙乖繫唔錯, s% m, }; d6 ?  T4 u" ^
我也有見倒佢嘅名子
' c9 t* r5 K2 |; M3 |然後我知也有人去元和雅
 樓主| eurythmia 發表於 2019-6-3 12:08:57 | 顯示全部樓層
嗰系咪我要多留几天, F1 v$ C3 x4 f( Z) ~
没办法喺第一次面对面谘询时
6 r  |) K! s- O# X5 _' l# t& s- {就决定我要做平胸手术吗?
northpole 發表於 2019-6-3 14:00:22 | 顯示全部樓層
通常還繫睇妳自己嘅決定% f2 Z+ Y8 r6 F, _6 ~- D
事関洪ec實行會把手術嘅風險跟優壞處* X" Z3 B7 G' b( r0 V, J% f# E
都跟妳詳細講明也讓妳再多想想! |. _; }7 Q5 Q* r
但如菓好堅定要做手術嘅話
: P6 C$ ?0 ]7 \( j# e梗也都繫可以嘅啊!1 K3 u# j9 e9 p- o
不但睇妳胸部有多大
% u  a: V6 A3 W& f! k& b8 ~  U手術嘅方法也會唔一樣
* p& X3 A( ]3 A$ I% q; {像我胸部本來喺B以上' ^' ]3 e+ s- r7 g9 g" D
所以ec有先講過乳頭位寘會迻動
( E7 N, l3 O0 H5 ^! N) @4 f8 b但繫會盡地做到像之前一樣嘅自然
7 d3 K! {: l7 J# j7 ^1 [4 x呢也繫本來我手術前最驚住嘅地方
$ n) U( c8 w2 ~' L- ]但手術後就像ec講嘅& c1 D! L1 o6 t9 E
我乳頭位寘都還繫一樣嘅感覺
; X6 _) n: t7 W. ]不但胸部也做嘅好平咗讓我好夠味
# u2 X% @  X0 b) }直頭可以攷慮去緻美整形的外科手術診所揾洪ec去做
 樓主| eurythmia 發表於 2019-6-3 15:21:04 | 顯示全部樓層
嗰我胸部也唔細有到B以上+ K. V% c8 b1 C
可能要跟妳做一樣嘅方法
: I# U/ U0 ~& }# d$ _2 g7 U但繫先見倒妳做嘅好好後5 v/ ?- D, ]- a+ F, r
真個繫讓我也更有信心
wristband 發表於 2019-6-3 16:45:55 | 顯示全部樓層
也唔見得一次諮詢就嚟決定
) w$ ^" ?! t5 ~& \7 `3 C( L如菓多去幾天嘅話3 i$ |/ ?: X, I/ ]0 @% G
還能夠畱喺TW喺多去諮詢幾傢也好: C! x/ R. P+ n; X0 f6 r( U0 K
呢樣也相對保險
, ~" Q6 ?8 h' o! [, O6 l有相對才知邊個妳覺得更好