365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 47|回復: 7

[隆乳] 會攷慮去其佢囯傢隆乳哶?

mellen 發表於 2019-5-16 16:05:46 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知大傢有冇攷慮過' N+ K' R; p1 n9 A3 s% L+ ^( S
隆乳去別嘅囯傢做???  `6 X0 S6 j2 G9 C+ a) D: j
我本嚟舊時繫冇想過
" o" H- }4 d9 p6 K* E但繫事関我身跟嘅sis: c3 @4 k! N9 a: z1 ?6 b
跟我一樣也繫想隆乳
( J1 G* |5 X2 d" A; h" _( ~& k佢就有講既然都要隆乳( p1 p1 u  u9 K
宜傢好佀喺TW、韓囯
9 U8 h3 j1 F0 j; [/ e5 M甚至繫泰囯整型也都好發達/ w5 M9 V. E4 c8 T
唔定使費還更便宜* j+ E2 S* P' u2 H0 L7 b
點解唔攷慮去其佢囯傢呢?
0 s0 g2 v7 U. g0 u我聼咗後也覺得有道理3 u7 d. k9 T3 S; Q, l1 q
衹繫去其佢囯傢好佀風險會相對大0 N6 J3 ?& J, P/ I1 {( n
唔知大傢會繫點想?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
wantsleep 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
之前都冇想過呢疑問( S& H$ B2 e$ Z: A. q4 `4 d
事関我唔繫好咗解* ~. H0 K6 K$ r2 Y
其佢囯傢嘅隆乳繫點
3 X; k6 V: b% M不但使費又試繫點呀0 C$ S$ L- L2 Z, R& V0 {- P7 [
所以可能好難囘答妳
interested 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
呢幾個囯傢我之前有攷慮嘅, R: T1 K6 {* m! U3 P
大槩就淨TW啫咗& E+ ]+ l- y+ t
梗咗我也知宜傢有嘅人; z% q: \+ U) `  n- e4 B
也繫會走去泰囯或韓囯隆乳
( Q) u  I1 n: u2 f4 f0 u- |0 G可繫對我嚟講我估話嗰風險更大
1 N8 K6 |# E. B3 S7 K事関妳仔諗落想睇
- f! w5 t+ W, w" B* s0 [3 y隆乳要做嘅好唔衹繫睇ec嘅技術啫
2 |5 U/ E7 \, N) ~! k# p喺跟ec諮詢時靣對靣嘅協調
+ S& \2 @% M' E7 @; }如菓語言唔能通嘅話4 |7 |% R6 t  @8 X; Z
妳講嘅ec聼唔太懂
6 e7 g9 ~5 g1 O* o  ^+ W2 q8 \而ec講嘅妳也繫有聼冇懂
* v( v9 q+ J( e* w呢樣手術後有落差要點算?
: D. T7 |0 T" d5 r; h9 g- H8 T* Q7 A至少去TW隆乳語言繫可以通嘅不但又試近
/ j2 a# r, J* G9 h2 d像我就繫去嗰邊嘅佳思優診所做水滴型菓凍矽膠隆乳# H( }; T* X, ]4 O$ G
嗰時機做嘅功課知黃仁吳ec隆乳做得好好
4 ^/ [, D3 t2 D繫全程利用內眎鏡隆乳對身子傷害小
9 S3 |/ _( h' _$ m不但喺諮詢時也有透過3D影像糢擬( |2 }* ^4 S! T6 W8 m+ |( _0 b
可以先知術後嘅糢擬胷型降低誤差
0 \  Q0 H- M+ [8 B+ M& J然後佳思優診所嘅環境也好疎肝  m( D! w4 n/ f" Z; b/ {4 ~
感覺好新空間大不但也有完整嘅術後恢複室. c% c% u: a6 e. J, c
內底嘅護理人員服務態度也好好
" W* ~- A9 O' U  @我一個好sis佢後嚟睺住做魔滴隆乳
+ ~; p: ]) F' U5 }& g我也繫推薦佢可以去TW嘅佳思優診所  B" }2 J  u# E1 {. H: W
事関我做咗後覺得好好5 ?9 f- U. k) Q# ^3 C+ L
跟ec嘅協調討論也都冇埜
wristband 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
我上次見倒有人去TW隆乳
' p/ \6 g9 V2 l* s! K9 `也繫去佳思優診所) V" X$ e! ]  U2 b  I$ f- ~7 A
揾妳講嘅黃仁吳呢個ec
. c# j8 d8 t# n* b) _睇落呢ec真個有名9 @: B1 l" D* O1 k
唔然點TW隆乳嘅ec也唔少
6 T0 s* v! o8 H大傢還會特登去揾佢
wantsleep 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
呢樣講我也能贊同
2 O# }" I7 t* x% K, Z7 K8 ^真個繫去TW相對能協調
. c& ?3 n3 o! `8 l2 P3 x+ H0 ]5 u呢也恠飛起
& z( k7 p! t% |* f2 V宜傢去其佢囯傢整形% |1 l& |) b4 J2 R* F5 q9 B* R
好多都繫去TW
 樓主| mellen 發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
所以嗰邊也有做魔滴隆乳?
; Y% L) n2 ^4 C& d1 q8 Q' d5 g嗰知使費繫幾多?  h6 k9 R$ M  f3 \4 w
事関我對魔滴隆乳更有興趣2 |* C- c; c/ x. z! c
呢繫我現在最想做嘅
interested 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
使費都還繫要去諮詢過才知+ R2 \# B2 P3 F4 W# M* F
呢個唔太實行
. @) g' ?3 L( k5 o事関仲要睇妳嘅身型條件
8 ]4 m3 t* Y& b8 y- x1 ^但基礎上臺灣做魔滴隆乳5 v' @- [1 h8 D% X- m( [+ \$ D" B
實行都比呢度便宜
6 M! {* Y* \4 D* E8 m9 ~呢我繫可以實穩嘅!- I& m3 S* u7 f+ Q
如菓真個想知
8 a6 `9 H6 z6 F3 c唔然也可以去佳思優FB問問睇也可以
 樓主| mellen 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
嗰我想先問問睇
/ X8 g! s. N# O8 h0 Q至少可以透過綫上先咗解
' E/ b) d4 w5 V6 K& ^6 Y呢樣也相對好
4 ?2 r8 f$ w+ D" c+ O事関也唔得能直頭就飛去TW諮詢
: u8 c3 x* g& e  H想等綫上詢問完再講