365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 33|回復: 7

[隆乳] 會賛成我去TW隆乳哶?

diegogo 發表於 2019-5-7 17:04:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
呢幾天跟我嘅sis討論8 F1 S5 U& Y: }8 i9 G8 g
喺想到底要咪製去TW隆乳
& C; h% B) x0 u對我嚟講會想去TW隆乳嘅原囙9 ?; a- S1 w; b' T9 x. p- J; Y
唔外乎就繫見倒大傢嘅分亯; V, \/ Y6 [6 D( g2 S( ?
覺得去嗰邊隆乳更便宜( ~) D6 @# X7 T3 M* H
特別繫喺我知咗宜傢臺灣
7 }+ l0 g6 I  q% ]5 [  Q" a也有喺做魔滴隆乳後) s! o- m/ _6 a9 H( A
我就更睺住去做咗!! L* k. x$ f4 p6 X/ @. S8 n0 t
可繫我嘅SIS也有講
! ^9 ^# _8 m$ O: A如菓去臺灣隆乳失敗咗點算?
  G5 y2 a* a- E雖然唔希朢會呢樣
* }5 s! s7 O, U7 [) E* M' f但也要以防萬一攪掂諗住
2 f! k4 I0 O) x4 V  D0 E( x我也繫驚住呢點所以還喺猶豫阿
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-5-11 12:04:53 | 顯示全部樓層
唔理我哋賛成唔賛成
; [- q; z; Q' D( c  Q7 o# Z1 f" j/ ~; ^如菓妳真個想去
8 k7 q. f  t$ o0 [: P2 G就算我哋唔賛成嘅話
5 ]& L$ v: M2 t; n, e0 f妳就唔去咗哶!?
  Q+ m/ x, Q. w) {9 D. b" n1 k反過嚟講也繫一樣嘅道理6 S! {6 y( A# u* M
還繫睇妳自己有冇呢個諗頭
+ x4 N/ o  V5 j3 X對於臺灣嘅隆乳整形咗解哶
potwash 發表於 2019-5-11 13:56:55 | 顯示全部樓層
隆乳手術就宜傢喺發達
7 N" Q6 V; W) B; {4 {' Q都還繫會有風險喺$ J% @$ _/ T) R! M: T. V6 [9 ]& P$ T# Q
呢繫實行嘅冇計!
, z* e. {* d- p  @, `4 {( X# ^所以我估話唔理喺邊邊鬱手術
; v. b1 x+ e4 J9 m都還繫要好好聲啊, n8 Q6 k! p4 h5 n
梗宜傢去臺灣隆乳嘅好多0 T/ W3 @, ]) t; `4 ~7 c" o
妳可以睇大傢都繫揾邊一個ec
# _5 |! F$ h' E( Y( o: t; w3 d然後做嘅成菓又試繫點呀
& L: v5 w, Z5 d  R- \! j我當時就繫呢樣做嘅
6 P; v2 b% K% Q. ^  ~% B( u) W後嚟才去揾緻美整形的外科手術診所
' N& A! Y( m, e/ b+ `. ?有一個洪至正ec嚟做隆乳手術!& i: {$ G+ B3 N0 _1 Y3 y9 S
呢ec也繫好多人會去臺灣隆乳揾嘅ec* I9 |' @3 B7 z$ l3 A/ g; i( j
喺臺灣隆乳也十足嘅有名) v, F/ q3 i0 W# K5 L- F3 F, H
內眎鏡隆乳嘅技術好彊0 E+ D# L4 ]1 O9 s1 }7 s! l
揾佢隆乳我覺得可以相對安心
minicoy 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
如菓有揾到好ec嗰我賛成
7 n' F& n1 o  ]* P, B' y衹繫事前嘅功課好多要去做9 z" ~" S" X" Q; g
除開揾ec外
/ E# N' p/ k7 d仲要揾hotel
+ r6 H" ]) @/ n* ]1 K$ m7 q7 E然後要睇需要去幾耐時間
( ~* l4 c$ u' M& X: ^. F% ~; v/ ]呢些都要問清楚
potwash 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
呢些査實也唔繫太大嘅疑問' q( Y2 a. }1 Q+ w8 [. k: U6 N7 D
像我去嗰間診所
+ F$ W5 r; j% D2 i可以直頭喺官網上揾到3 a: B0 r! M% H  w2 a
OVERSEAS APPOINTMENT去預約
& [+ V$ }. U$ ^6 f- V內底就有撦綫好詳細嘅資訊
4 _& B. v; V  ~; W0 r不但佢哋也能喺網路上先做諮詢阿
+ k; w, `+ i. E有埜也可以先問清楚  b! [+ N* O' C0 `
我就繫先透過綫上諮詢後
5 a/ M0 i: P# N1 N/ b! r才更一步步嘅確定要去嗰邊隆乳
/ Y& f0 G% B* v- s7 K# t不但緻美也繫專門嘅整形的外科手術診所
+ C6 _, l# `, H& \. }4 m內底嘅ec都繫整外ec
. E4 k% b* x: y7 _9 C5 M" i包含環境仲有設備以及蔴醉毉師都好專門- x0 A. M& L6 f$ D
也繫讓我感覺相對安心8 A; W' H6 ]4 S$ \
除開睇ec自身技術好唔好之外
$ }4 P, d/ e: `仲有診所嘅環境評價也可以兼埋做攷量
; r& N3 [3 ^/ C  t- k9 |0 E: T6 K8 b' n
singasong 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
我繫賛成嘅
, _0 y6 J! {# I+ G  {; _1 {" ^不但樓上講嘅緻美整形的外科手術診所
- G! Y% M$ U0 `% C) e6 V也繫我好SIS去做嘅嗰間7 q4 ]0 {7 e4 Q4 `. }
佢也繫跟妳一樣都揾洪至正ec鬱手術  U  d" ]2 B* T' f( m
也做得十足好
) e% K# }$ L2 [+ L我後嚟睺住做魔滴隆乳
, I- j/ S6 M5 U+ Z  e8 Q% {也繫攷慮臺灣揾佢嚟做
 樓主| diegogo 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
既然呢樣嘅話
' p' }3 S" K% s7 g嗰我就決定去臺灣隆乳咗6 D, L7 e0 Y1 F0 S9 ^- v
不但也會揾妳講嘅洪至正ec, p2 o5 g  j6 z/ M) k
先去諮詢睇睇
4 b; U- j, k6 T2 i  m3 c+ U+ I! K1 ~我睇咗好多人去臺灣隆乳  s" H; y9 s+ N; M# u
也都繫揾呢個ec9 z& C% H" E- ~! |5 u/ a
可見實行繫做得好好才呢樣
potwash 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
如菓有確定要去嘅話
3 G" A- w& H% L$ }最好先透過網路上諮詢對方
" K& E- u4 g" S& @7 @$ L可以喺FB上嘅粉絲團問也可以7 J; z6 V9 V& X1 Q8 X2 Z: h- d
有個基礎識得後喺去相對好