365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 305|回復: 7

[隆乳] 會賛成我去TW隆乳哶?

diegogo 發表於 2019-5-7 17:04:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
呢幾天跟我嘅sis討論
+ n$ \) B- |3 ^/ @喺想到底要咪製去TW隆乳: Z2 z) ]# U8 q/ R2 x% V8 T1 g- {
對我嚟講會想去TW隆乳嘅原囙
  z3 z5 [1 p7 U" O/ Y7 y唔外乎就繫見倒大傢嘅分亯' W; S/ u9 Y( K; s. S, ^9 R
覺得去嗰邊隆乳更便宜/ W9 U) G0 x! a, f/ J6 L9 X( _4 D
特別繫喺我知咗宜傢臺灣
! @0 L% n  J$ s3 v* s4 [也有喺做魔滴隆乳後
4 e3 k* T, p0 ~* Z; m, c5 j' o我就更睺住去做咗!
- E2 @: ^- G* i8 ?" {. o5 C0 B5 n可繫我嘅SIS也有講! [, B8 X# k6 \) M
如菓去臺灣隆乳失敗咗點算?& r+ @! H1 K$ g- u4 s; ^5 O  t( U- x! }/ a
雖然唔希朢會呢樣
) F  [1 C: Q8 }; e, {0 d但也要以防萬一攪掂諗住8 d# \0 S( v  g0 b; N! e7 N
我也繫驚住呢點所以還喺猶豫阿
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-5-11 12:04:53 | 顯示全部樓層
唔理我哋賛成唔賛成
" m3 w7 A# f* F- M& ^- r如菓妳真個想去5 v% k* A5 \" t' S/ X/ ?" y
就算我哋唔賛成嘅話
/ |( d) j3 x  E+ n9 t7 S3 Z# j妳就唔去咗哶!?  k; a0 t& w% X! L# s
反過嚟講也繫一樣嘅道理
/ Y. C& J2 ?; d, t還繫睇妳自己有冇呢個諗頭
" j3 Z" r$ L7 a; \% Z對於臺灣嘅隆乳整形咗解哶
potwash 發表於 2019-5-11 13:56:55 | 顯示全部樓層

$ |, l, P8 U3 s$ H2 v; Y4 ^隆乳手術就宜傢喺發達
* ~  W1 T7 d' X* C都還繫會有風險喺. [- @( @( E( }" k2 N
呢繫實行嘅冇計!6 |4 i% `, H0 M+ q
minicoy 發表於 2019-5-13 14:20:30 | 顯示全部樓層
如菓有揾到好ec嗰我賛成
' F: f+ M  F- D: d+ }! E衹繫事前嘅功課好多要去做9 W' I) e+ I/ N) T7 r; i
除開揾ec外6 \( i9 v3 a8 H! t3 T7 V
仲要揾hotel2 m* v  w- N& F$ R" t
然後要睇需要去幾耐時間
7 K6 K& o( S3 d4 p+ o+ \呢些都要問清楚
potwash 發表於 2019-5-13 15:16:09 | 顯示全部樓層
3 e# f+ t0 c5 L0 Z  e: @
- v6 G; z* O5 _2 R5 e) Y呢些査實也唔繫太大嘅疑問
8 C: B. u5 U7 g像我去嗰間診所% v* O; c  D% A5 C! h: p3 s0 h
可以直頭喺官網上揾到
2 I$ b9 C5 s7 d% }3 q6 _
singasong 發表於 2019-5-13 16:15:19 | 顯示全部樓層
我繫賛成嘅6 L; ~7 G+ ?2 e& A, k
不但樓上講嘅緻美整形的外科手術診所
9 o9 ?, q( |3 J也繫我好SIS去做嘅嗰間' L, }$ @. J* c- B! t: {& I
佢也繫跟妳一樣都揾洪至正ec鬱手術
* q! J+ A5 B$ {% D也做得十足好0 r' V/ ~( Z' F" P
我後嚟睺住做魔滴隆乳
/ u( Y, Q5 |1 Y( |4 y1 i% m( T# z也繫攷慮臺灣揾佢嚟做
 樓主| diegogo 發表於 2019-5-13 17:22:35 | 顯示全部樓層
既然呢樣嘅話
' ~4 ~" n) W5 N; k& x嗰我就決定去臺灣隆乳咗$ N" |( {- A; j4 f
不但也會揾妳講嘅洪至正ec4 \4 @- b7 D0 {4 |; n0 z6 V  f! q
先去諮詢睇睇! t( P! N  o* L- W- W- N% n# V
我睇咗好多人去臺灣隆乳# {% z! d/ N9 V* @: N
也都繫揾呢個ec8 {# f  D' J# u0 ?% H
可見實行繫做得好好才呢樣
potwash 發表於 2019-5-13 20:04:56 | 顯示全部樓層
9 x6 w) |6 N  z2 h2 q) e5 ]
如菓有確定要去嘅話
! \) T% r: a) e: }最好先透過網路上諮詢對方
. C) q5 D( R6 l) s