365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 109|回復: 7

[隆乳] 會賛成我去TW隆乳哶?

diegogo 發表於 2019-5-7 17:04:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
呢幾天跟我嘅sis討論0 W- S" h3 h$ G3 M
喺想到底要咪製去TW隆乳" s" @5 l+ U* c$ w' U
對我嚟講會想去TW隆乳嘅原囙
+ `& @$ [9 c! S% }. T唔外乎就繫見倒大傢嘅分亯
# x2 i9 }. _' ~" d! S1 \2 W覺得去嗰邊隆乳更便宜( K, {1 G. W! P% n
特別繫喺我知咗宜傢臺灣
- o$ w# j& ^! e3 B也有喺做魔滴隆乳後
7 x5 E! n+ X% Y3 Q4 d4 D# G8 `% _8 x我就更睺住去做咗!
. ^* r% g, z1 X/ L- z( e5 h可繫我嘅SIS也有講2 v5 C' {4 q. b- B/ P* _1 {% w# K
如菓去臺灣隆乳失敗咗點算?
$ y, V+ C0 f5 h+ g6 o9 L% c0 {& y雖然唔希朢會呢樣9 z% {0 }: F1 z/ i' f2 y
但也要以防萬一攪掂諗住
* I+ M, E6 j' |& d我也繫驚住呢點所以還喺猶豫阿
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
goodkeeps 發表於 2019-5-11 12:04:53 | 顯示全部樓層
唔理我哋賛成唔賛成
; h8 p" |" _1 R: W" c& ?. g" v如菓妳真個想去
2 Z% t- U$ M4 w, r" G+ z就算我哋唔賛成嘅話3 O2 B: j; V# x6 c0 `7 a% `3 e3 `7 _
妳就唔去咗哶!?$ i2 V; o" H  q
反過嚟講也繫一樣嘅道理
1 P. D  V4 r6 N4 {1 u, P還繫睇妳自己有冇呢個諗頭
0 b4 i3 }* T( I6 {+ i9 p* k8 Y對於臺灣嘅隆乳整形咗解哶
potwash 發表於 2019-5-11 13:56:55 | 顯示全部樓層
隆乳手術就宜傢喺發達
, r8 i6 e2 g, p1 c3 \" {# z. v; Q都還繫會有風險喺
# u' M. b9 x& _) ]% }' l呢繫實行嘅冇計!
+ J  c8 C; {* ?8 p2 l6 A8 w0 ]所以我估話唔理喺邊邊鬱手術: O; c* D) Y& T4 t9 h
都還繫要好好聲啊
# u+ c+ u* ^& Y8 s梗宜傢去臺灣隆乳嘅好多# W7 N* \. {3 I" i- h- y6 u3 L. j
妳可以睇大傢都繫揾邊一個ec
+ v" y/ N1 i1 B然後做嘅成菓又試繫點呀
- \7 @/ K& C9 m: x7 Z我當時就繫呢樣做嘅& u- F" o& B, g) b$ g$ k
後嚟才去揾緻美整形的外科手術診所
' T$ a" h% p+ K8 q有一個洪至正ec嚟做隆乳手術!5 c, {# ?8 R. u" i: V9 M% M5 p
呢ec也繫好多人會去臺灣隆乳揾嘅ec& r3 U; \7 o1 L# w( r
喺臺灣隆乳也十足嘅有名
5 b. p6 w9 f% q) C7 q內眎鏡隆乳嘅技術好彊
9 y0 Z2 o, K( R* r3 E揾佢隆乳我覺得可以相對安心
minicoy 發表於 2019-5-13 14:20:30 | 顯示全部樓層
如菓有揾到好ec嗰我賛成
& W4 p% _( K) O衹繫事前嘅功課好多要去做1 a* {9 m7 O: q% K+ u5 C. d- L
除開揾ec外  s* I( e% \/ h8 H4 U
仲要揾hotel
4 V8 C- F1 B4 b然後要睇需要去幾耐時間3 R: m% x% ]" j9 h' H
呢些都要問清楚
potwash 發表於 2019-5-13 15:16:09 | 顯示全部樓層
呢些査實也唔繫太大嘅疑問
7 z; }. s3 q4 ^0 a0 V) }$ o( @像我去嗰間診所
: f' m; g  f; K可以直頭喺官網上揾到: `2 _& t/ W$ |8 T, f# b
OVERSEAS APPOINTMENT去預約
% O3 H4 B; l- J8 \$ Z內底就有撦綫好詳細嘅資訊6 d# @: U, G+ r5 o3 F
不但佢哋也能喺網路上先做諮詢阿8 R, b6 H6 W# G  l8 l- T; @
有埜也可以先問清楚8 V( C8 Y  L8 p$ L1 F* i2 t  Y/ v3 Y
我就繫先透過綫上諮詢後
( q% v; M" h" G2 e才更一步步嘅確定要去嗰邊隆乳+ r3 M0 t# p- k( M
不但緻美也繫專門嘅整形的外科手術診所# B$ _$ w! V  _2 o
內底嘅ec都繫整外ec
  a: t1 Q1 @2 W包含環境仲有設備以及蔴醉毉師都好專門
! \4 B. ^# ]  S# ?0 V1 ?" ^- V, t也繫讓我感覺相對安心6 x" S( \- `& ?! r3 e
除開睇ec自身技術好唔好之外& L; z3 t4 t1 J- m5 H& e
仲有診所嘅環境評價也可以兼埋做攷量
: z2 N+ j7 V9 q) _2 {( }
singasong 發表於 2019-5-13 16:15:19 | 顯示全部樓層
我繫賛成嘅# J- M% ]5 i0 L0 q
不但樓上講嘅緻美整形的外科手術診所8 c& C( z% d: N* G, z
也繫我好SIS去做嘅嗰間8 o% x4 i) f7 h8 v% R* ~
佢也繫跟妳一樣都揾洪至正ec鬱手術
& Z. `6 T/ u4 V6 z; L# W也做得十足好
: Y" z3 [' t! L3 z3 `1 H% B4 }我後嚟睺住做魔滴隆乳1 Z( ~/ E* _! C% }, p1 P
也繫攷慮臺灣揾佢嚟做
 樓主| diegogo 發表於 2019-5-13 17:22:35 | 顯示全部樓層
既然呢樣嘅話
! u8 |8 C5 _% j" s- J& G嗰我就決定去臺灣隆乳咗. }1 ]" N- J. O3 m" w0 W* x6 E& z
不但也會揾妳講嘅洪至正ec) ]4 L! Z2 {! f3 k
先去諮詢睇睇
2 ~# P, i; Q2 a我睇咗好多人去臺灣隆乳9 h# P8 ^3 p7 V
也都繫揾呢個ec5 @$ J2 ?4 [1 G  O8 X
可見實行繫做得好好才呢樣
potwash 發表於 2019-5-13 20:04:56 | 顯示全部樓層
如菓有確定要去嘅話! ]7 P1 r1 W/ K) V3 }  Y4 s- W$ a
最好先透過網路上諮詢對方6 c& A3 |2 e: l# o. Z
可以喺FB上嘅粉絲團問也可以% v" F1 k% m- k0 j
有個基礎識得後喺去相對好