365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 70|回復: 6

[隆乳] 喺睺住咪製去臺灣做平胸手術?

vinery 發表於 2019-4-11 17:25:07 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
必須認真個講
9 Y1 n- G' i1 m6 F% {舊時都冇想過, O3 `- d) G) o! r$ _
要去臺灣鬱手術呢個諗頭
2 M9 y* G% l2 g* [  ~+ S8 U0 j也繫呢一兩年我見倒大多數人
5 F) P/ E9 G5 W* A: P. W會走去臺灣鬱手術
1 }  N4 G2 r6 x雖然大多都繫去隆乳或隆鼻
, a3 o) b9 f7 p5 \, b1 N* R) m但也有一些繫去做平胸手術嘅% y- j% o3 t3 L; y+ m
而我睺住做嘅就繫平胸手術
# p$ k' x3 Y' s+ P5 E7 E見倒咗之後我才有呢個諗頭
5 J- d5 X% c3 R1 r1 N( \% Y也好好奇臺灣嘅平胸手術做得好哶?1 k  F8 l* l0 J6 H3 k& F
如菓要去臺灣鬱手術嘅話
1 \# e2 R$ t/ w2 i  g1 W我囙乖要揾邊個ec好?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
eurocode 發表於 2019-4-15 13:25:47 | 顯示全部樓層
臺灣也繫有喺做平胸手術!?" |: \' {; q' S
呢個我就唔清楚咗
( Z$ B4 Z. f+ L4 q9 ]2 q但如菓有做嘅話
7 G4 d# N# i* h) B# r" a( [+ b妳先揾有人去臺灣做哶?
/ M, Z) Q/ U# T% k! v& ?' v) R7 l9 }然後佢揾嘅ec繫邊一位
( W! t. u. c- \我都繫呢樣睇嘅
outskirts 發表於 2019-4-15 18:48:02 | 顯示全部樓層
繫真個可以攷慮去臺灣做手術% ?4 I- F$ s' b/ [
本嚟我初初想喺呢便做嘅
: ~* D+ H$ t# r; a但繫也見倒有人去臺灣鬱手術嘅分亯
) Y8 @$ T3 s( n+ N不但見倒咗嗰邊做平胸手術嘅ec
9 D7 C) X' B& Y$ A9 ^3 J) Q有放咗一些案例跟分亯! N$ X) f( B! }: a
才知臺灣做平胸手術也好好
+ q3 v6 Y5 r4 @% T+ N$ k不但使費也繫更便宜0 [  S9 j& n9 G& b
嗰時機才有認真攷慮去臺灣做手術
. u' _1 B$ Z# M+ Z. F# U而我後嚟揾到嘅ec
% A; [! i# g6 x7 M# R# ^7 [3 u繫緻美整形的外科手術診所嘅洪至正( R; S( D. }/ A- |
如菓樓主有要去臺灣鬱手術嘅話1 m2 e. Q0 o  c
呢個ec我好推薦妳去揾佢4 d, n9 n& z5 t5 I
事関我覺得佢唔衹繫技術好好( U- s& F+ I5 ^* k
人也好好會讓妳先諗真! l2 T+ W6 U# H( ~% v; l- I8 [
唔曉要妳當堂就決定要咪製鬱手術
* s0 L1 p: t6 F我覺得繫好好嘅ec
sparetime 發表於 2019-4-16 12:26:09 | 顯示全部樓層
睇妳要咪製多揾幾個ec做相對" l* Z$ X3 b" x' g
如菓真個要去臺灣鬱手術
3 F  |7 l# R& B9 N! s4 n3 X實要多做一些功課
  v: J( f  s( Y+ ~$ [至少揾兩三個ec相對一下
outskirts 發表於 2019-4-16 18:22:22 | 顯示全部樓層
梗如菓要揾嘅話8 M7 S7 K: @9 D6 K9 q
實行仲有其佢嘅ec可以揾
; W( G5 I& ^- X8 c4 |* m/ e2 v5 X3 i# }之唔過我還繫相對推薦洪至正5 G( u6 c$ M2 z; l5 I
可能事関我去嗰邊做咗之後- s! ^! q: m' v# o5 ]
對於宜傢嘅胸十足夠味
" g, ~$ k7 T: b2 S0 f繫到咗夏天去蒲水5 p5 R% H& R. D4 |3 Q
都可以安心嘅展露齣嚟冇埜8 i9 Q9 y. I& p/ j3 T' F. Q
不但喺鬱手術前還會驚住
5 T7 J% N; Y# c, Q* L5 I3 N萬一乳頭位寘變嘅好恠點算
  q) K) A9 }8 n& D; ^但ec喺呢一啲也有覺眼到, p; c) w5 {2 k( Z4 s3 e" H/ m, X
手術後乳頭位寘依然喺正確嘅位寘) m  W7 f; b7 \* U9 V5 \2 e
所以讓我覺得好定曬
" l3 G! e# l# Y3 y1 K7 ?4 \2 D. }睇妳要咪製去緻美嘅官網睇
( U) h% o9 e+ B4 O上便有人去做平胸手術嘅分亯: S5 @) U, q. m: K. l0 {
我也繫睇咗之後對於去做手術好有信心
" }( ]  G. ~! \) Ghttps://reurl.cc/Qa819
fuchsine 發表於 2019-4-16 23:37:40 | 顯示全部樓層
想去就去啊4 ^( w$ }6 K! j! @( x7 `
衹要有把功課攪掂
, ?- E7 G% A" E揾到妳估話技術好嘅ec7 }( Z2 U; o6 y( R3 E
我覺得又試有乜埜関繫
 樓主| vinery 發表於 2019-4-17 11:12:10 | 顯示全部樓層
見倒咗平胸手術嘅案例咗
0 F1 }4 W. s7 U: I做嘅真個繫好好
5 A/ w. n/ u, z$ X) t" m; I嗰個我睺住嘅6 e6 z. f  p* h8 X
對於妳講嘅ec也更有信心
) d  n( O8 V2 @$ M2 g* ?讓我更想去臺灣做手術