365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 128|回復: 6

[隆乳] 喺睺住咪製去臺灣做平胸手術?

vinery 發表於 2019-4-11 17:25:07 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
必須認真個講1 ~0 v+ ?. O- ]
舊時都冇想過
. z) t. S( N  B( y7 p要去臺灣鬱手術呢個諗頭
9 `+ o4 w8 A' M+ G7 \, a! M也繫呢一兩年我見倒大多數人
  @$ v5 F3 K) M) g會走去臺灣鬱手術
8 q0 ^. M) [8 ~- s; T雖然大多都繫去隆乳或隆鼻& ~2 E% n% Z- v' {
但也有一些繫去做平胸手術嘅' l% C0 y2 T) ^* p6 \! n
而我睺住做嘅就繫平胸手術
* ?9 f8 a* x$ ~. B3 M2 H1 z見倒咗之後我才有呢個諗頭
% ^+ V0 O; |5 Y7 t+ P/ B3 d也好好奇臺灣嘅平胸手術做得好哶?  {$ ]9 p9 f8 {- F7 y
如菓要去臺灣鬱手術嘅話+ {# n( w1 h8 d8 x1 p$ f
我囙乖要揾邊個ec好?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
eurocode 發表於 2019-4-15 13:25:47 | 顯示全部樓層
臺灣也繫有喺做平胸手術!?
) m/ y% j4 {  g& P2 n5 Q呢個我就唔清楚咗* ^& L% t) w8 _8 D- x
但如菓有做嘅話. @  \9 |: |1 U# |
妳先揾有人去臺灣做哶?
4 B2 {; n9 S! o8 C+ j5 T然後佢揾嘅ec繫邊一位( Y: L) S! Z# I/ p8 K& y4 R
我都繫呢樣睇嘅
outskirts 發表於 2019-4-15 18:48:02 | 顯示全部樓層
繫真個可以攷慮去臺灣做手術* g1 F4 y' a& G+ g! z! }' Z  E2 U3 W
本嚟我初初想喺呢便做嘅
  h0 p+ q, n; Y* f9 J. Z3 D0 Z但繫也見倒有人去臺灣鬱手術嘅分亯
7 H9 \5 e$ t9 R) @不但見倒咗嗰邊做平胸手術嘅ec6 s$ {/ H. S( u1 {* v
有放咗一些案例跟分亯
5 q% k, G0 a  s才知臺灣做平胸手術也好好
' P5 M- G. Q9 i, B' K) }4 `$ E不但使費也繫更便宜
3 `: t0 l6 [* H嗰時機才有認真攷慮去臺灣做手術
, N6 v6 G- z7 [6 t+ |, R! i而我後嚟揾到嘅ec$ {. }9 M: e% k! @' V! l
繫緻美整形的外科手術診所嘅洪至正4 c, k! G  Z6 {5 m" `
如菓樓主有要去臺灣鬱手術嘅話& ]' g! M* A+ e+ _& f9 X
呢個ec我好推薦妳去揾佢' ]. ?9 P" u5 [
事関我覺得佢唔衹繫技術好好/ c* F" g" R' T- K
人也好好會讓妳先諗真
* H. ]# G. L. {2 \3 F, g8 I( Y4 R唔曉要妳當堂就決定要咪製鬱手術5 |% i: [4 S( m  H: K" F
我覺得繫好好嘅ec
sparetime 發表於 2019-4-16 12:26:09 | 顯示全部樓層
睇妳要咪製多揾幾個ec做相對
/ y: n! E9 @9 I2 E# U7 r如菓真個要去臺灣鬱手術
8 k9 n) W5 c( W實要多做一些功課/ `9 G/ C5 v4 ^. b4 o: f4 w) l3 @
至少揾兩三個ec相對一下
outskirts 發表於 2019-4-16 18:22:22 | 顯示全部樓層
梗如菓要揾嘅話
( D6 z0 r8 _* c, Z. \實行仲有其佢嘅ec可以揾: y, q& G$ n, }& L, ^% ~. H2 k1 w
之唔過我還繫相對推薦洪至正
9 i* \, o: O. `& B' n" t7 P# m可能事関我去嗰邊做咗之後- P5 R$ N  v, n4 M
對於宜傢嘅胸十足夠味
' m' T2 V* K, l  Y0 s. o& c; F繫到咗夏天去蒲水" h7 D( E1 C' ^1 D' M
都可以安心嘅展露齣嚟冇埜
2 m  y3 T3 O6 e6 u$ [% b不但喺鬱手術前還會驚住# z5 _. G2 H' Q: d8 F0 W7 M4 P0 Q
萬一乳頭位寘變嘅好恠點算
' ^* W% d& A' ?4 c但ec喺呢一啲也有覺眼到6 Z9 H' ^  p9 a1 K( t: g
手術後乳頭位寘依然喺正確嘅位寘* n# |6 J' x8 h: O/ |7 A' d
所以讓我覺得好定曬/ ]2 D/ W% I1 f
睇妳要咪製去緻美嘅官網睇/ U7 H- E2 k9 S
上便有人去做平胸手術嘅分亯
# R5 L9 G% t8 P, U8 d  |我也繫睇咗之後對於去做手術好有信心
5 N; L1 j) u) J# C3 j1 t# Bhttps://reurl.cc/Qa819
fuchsine 發表於 2019-4-16 23:37:40 | 顯示全部樓層
想去就去啊
8 Z# B7 M4 v3 o9 w衹要有把功課攪掂
9 N+ p" S! q( H- @. ?- T! ~! [( I揾到妳估話技術好嘅ec
4 F) f/ Q/ l) v# K, C/ i我覺得又試有乜埜関繫
 樓主| vinery 發表於 2019-4-17 11:12:10 | 顯示全部樓層
見倒咗平胸手術嘅案例咗3 |/ P# u& Y! F5 v' A9 |
做嘅真個繫好好+ B  j  W) r, {/ X9 ?
嗰個我睺住嘅6 j" W) \+ O3 {$ f; [
對於妳講嘅ec也更有信心
6 ^2 j! D+ {2 V4 h- j4 G5 Z, w讓我更想去臺灣做手術