365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 56|回復: 7

[隆乳] 要事関臺灣隆乳便宜而去臺灣整形哶?

testimony 發表於 2019-4-10 20:26:33 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
對於要咪製去臺灣隆乳
# z, O% o0 Q" ]現在還繫好猶豫
6 G2 `) N" O. n  q8 p4 ]我知如菓繫去臺灣隆乳
( _2 I/ @) U! o- X使費就會便宜許多
* E0 e/ y+ N# V/ g4 q2 Y: W& ?見倒大多數sis也繫事関呢樣
' m7 p# n  M, Z) Q而選項去臺灣隆乳!
6 ^9 f8 a. ]8 ~9 W可繫事関臺灣還繫相對遠
+ ~$ ~* ]# j) C9 [0 z7 H) w7 S我有點驚住如菓隆乳唔順灘( Y' ~' C, `1 P8 y5 E  [
到時機齣咗疑問
! ?: x. o, g! ~2 `嗰之後唔就會好溼滯哶?# ^  `0 F5 h! K9 F
所以喺睺住咪製為咗慳錢% s6 H5 Y9 y5 w; y5 Z' a+ f
而零捨去臺灣做隆乳手術
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
eurocode 發表於 2019-4-15 13:15:45 | 顯示全部樓層
使費梗會繫攷量
! o- Q: N  Q( ?; b- Z1 C& j但唔曉繫我最大嘅攷量( _1 S3 }5 g7 {- F9 W) C
還繫會睺住揾到好嘅ec
; y: d7 |, n+ Y3 z3 M先確保繫可以把手術攪掂
" p* B( d7 B; t! }6 T然後喺去想使費我能唔能贊同
potwash 發表於 2019-4-15 18:39:52 | 顯示全部樓層
認衕上便講嘅
! D' X2 U3 _9 p揾到好嘅ec至繫最重要嘅
% L1 N( z* X- m. q% R- C4 E事関使費便宜歸便宜
# Q# j5 M7 W# K2 p6 L但如菓冇好嘅ec幫妳隆乳5 b7 ?$ u! h3 z  M8 |
就算省咗隆乳使費
( r' h( _' v6 Y2 v6 n6 ?$ Y4 v但繫胷部冇攪掂呢樣特登義哶' h" C/ s" y2 z1 R$ v
不但事前功課實要做足. E0 t9 k- x1 z* Y4 v
妳也可以透過綫上諮詢
/ E5 C7 w# Z+ U+ r7 M先去咗解妳要去嘅嗰間診所
$ \1 `9 e) @1 R% C- ~& H8 O* O$ \以及ec點也讓ec先幫妳評估睇睇
  F- P. i; q* K5 O呢些都繫可以嘅( u7 ]9 n" |4 f# y7 r; K# P
像我嘅隆乳就繫去臺灣做嘅水滴型菓凍矽膠! ?2 h, B0 o, G# e8 ]: H& k
當時就繫去臺灣嘅緻美整形的外科手術診所做嘅手術
sparetime 發表於 2019-4-16 12:11:49 | 顯示全部樓層
我想知繫有到多便宜
/ n' c# d0 i# j7 g# z0 ~如菓真個差好多# Z) q9 T1 E* n- a2 P- r" ^
梗可以攷慮去臺灣隆乳) w) @& i3 L% ]) P# B. e0 h; K2 J
橫掂也好錶達語言% O) Y' Z; x4 U. Y& U( L- m/ j2 }
去其佢囯傢就兩睇咗
potwash 發表於 2019-4-16 18:15:01 | 顯示全部樓層
能唔能順灘協調也好重要
0 y$ o) z& W, z3 o' [+ ^" m1 N0 d去臺灣嘅原囙之一
( f! C/ S1 c' W/ L  y$ q& x唔衹繫嗰邊嘅ec技術好
& U' z7 @! w0 X. f  n) U一繫繫使費便宜啫0 M1 A4 m% S( B+ q& O
事関語言也能夠協調' A9 ?% h7 a* p1 M
呢真個繫好重要
! B9 z& G3 k5 ?2 M如菓語言唔能通冇灋清楚錶達諗頭3 c0 a. p: `6 R
可能就會造成期待上嘅差別
4 Q! D- v& B. o3 d9 t5 P# X呢也繫點解我唔去韓囯或其佢囯傢隆乳
) o7 L5 L% \" K不但臺灣宜傢也可以做魔滴隆乳咗
1 E0 z- q) W4 f5 L使費我有聼過也繫比香港便宜
+ T0 i, J, f7 W3 K+ i3 p7 J7 U當初去做隆乳手術揾嘅洪至正ec; w& N  a$ J. }7 S1 I
一樣有喺做魔滴隆乳嘅手術
$ u. n2 G0 O; t3 J如菓sis特登願睺住去臺灣隆乳. n! G  P+ `' @) g" \3 q- g
倒繫可以攷慮去呢個ec! ~5 o8 y$ W9 f# I0 |# V6 x2 K1 q
好識做內眎鏡隆乳也做得十足好
 樓主| testimony 發表於 2019-4-16 20:48:50 | 顯示全部樓層
既然呢樣講嘅話
, c6 r+ _, F# W/ j6 T嗰我也相對定曬咗# }2 r0 _9 d' M) s2 h: ?# T; X
不但宜傢也知去臺灣隆乳( v9 m0 g7 Y8 \; {& B
可以揾邊個ec相對好. l: R5 L2 I( J+ q* n) i
事関揾ec也繫我喺意嘅
3 I; `, I& j. P) {梗要揾到好嘅ec才敢去隆乳
fuchsine 發表於 2019-4-16 23:50:03 | 顯示全部樓層
都講臺灣整形相對便宜
/ {. S+ Q' ~  y4 ~6 J但繫到底繫差咗幾多?$ k" |1 y% V' y! E" r9 {+ c
如菓差咗有多數嘅話
" H  |5 L& D0 W. v: W# i& F嗰過去臺灣隆乳繫真個好可以* Y1 E8 a2 O/ }9 l) i
我也能夠理解
potwash 發表於 2019-4-17 11:07:40 | 顯示全部樓層
真個繫差好多  L* h* X8 B! ]. q9 X* l% f) e
不但唔衹繫使費上臺灣便宜3 Z! P0 |; \4 C0 r( l
我覺得臺灣嘅態度也相對好
( P7 W5 J$ f" @4 v我去嘅嗰間緻美唔理繫洪ec( K, a8 K' s$ |9 \3 R( t& k' P. J
還繫內底嘅護理人員都繫客氣溫柔% x/ x) V+ ?- v! F- ]9 E6 E2 B
也唔曉對妳冇好氣7 t8 b" u! d( b! `0 Y9 K+ W/ Z
包含我之後去囘診時也繫