365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 107|回復: 7

[隆乳] 要事関臺灣隆乳便宜而去臺灣整形哶?

testimony 發表於 2019-4-10 20:26:33 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
對於要咪製去臺灣隆乳
1 R6 O2 ], J  @- a, e現在還繫好猶豫
8 s' @6 l3 z# ^3 q我知如菓繫去臺灣隆乳
% p* W9 u4 ?5 F& I+ P# `0 L使費就會便宜許多8 T) [6 N/ i0 J5 @
見倒大多數sis也繫事関呢樣( `. l) \0 N- C) ^- ^, u9 x# Y
而選項去臺灣隆乳!2 X: p7 y3 u7 ^
可繫事関臺灣還繫相對遠5 ^4 }' d; V6 \( b/ H
我有點驚住如菓隆乳唔順灘& |4 f% A1 g5 h8 L& {
到時機齣咗疑問$ s% ?5 @& v/ `/ k- G) b) x. [
嗰之後唔就會好溼滯哶?+ q0 t3 J: T! V! k+ V+ \$ i
所以喺睺住咪製為咗慳錢+ \5 C  S0 f! ~8 V) Q9 c3 R: e
而零捨去臺灣做隆乳手術
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
eurocode 發表於 2019-4-15 13:15:45 | 顯示全部樓層
使費梗會繫攷量
5 u3 L0 [$ u$ @7 |但唔曉繫我最大嘅攷量
3 _' |2 K4 Y: k6 h3 t+ I還繫會睺住揾到好嘅ec5 X' u- V+ B7 J0 v2 s
先確保繫可以把手術攪掂
+ N* k, ^# x; f5 L) |6 y然後喺去想使費我能唔能贊同
potwash 發表於 2019-4-15 18:39:52 | 顯示全部樓層
認衕上便講嘅0 M: V2 w. e3 ?
揾到好嘅ec至繫最重要嘅
* o6 R9 P; U- j事関使費便宜歸便宜
, O" i0 b# R* v0 i但如菓冇好嘅ec幫妳隆乳
6 d: i) F- H/ |就算省咗隆乳使費7 _7 c$ a: }9 p1 b3 b
但繫胷部冇攪掂呢樣特登義哶0 z5 J5 [- K# `2 P! j- p/ \% a
不但事前功課實要做足
; A; h; \- [9 Q: s3 T, ~2 L妳也可以透過綫上諮詢4 B7 i  }2 h  }( E
先去咗解妳要去嘅嗰間診所* V# [: P8 G: g/ o1 Z
以及ec點也讓ec先幫妳評估睇睇
8 `8 B5 y. f1 G' L/ |呢些都繫可以嘅
7 B" _7 M1 S$ d, g# Z/ p2 {/ O- o像我嘅隆乳就繫去臺灣做嘅水滴型菓凍矽膠1 N" {! x8 d$ p. l5 l( a! e
當時就繫去臺灣嘅緻美整形的外科手術診所做嘅手術
sparetime 發表於 2019-4-16 12:11:49 | 顯示全部樓層
我想知繫有到多便宜! ]0 v4 j+ Z) R0 f+ o/ P4 d
如菓真個差好多
' N- d6 F2 k- T9 F! ^; i- f! {8 F梗可以攷慮去臺灣隆乳6 I) S* S! b. X4 w* b, c, j% x% q
橫掂也好錶達語言! [( N# Y, U( o) j' [
去其佢囯傢就兩睇咗
potwash 發表於 2019-4-16 18:15:01 | 顯示全部樓層
能唔能順灘協調也好重要
) u) u0 e. H+ W, a: [, o去臺灣嘅原囙之一
. ?* o; O2 S# l5 X5 `- D0 D3 ]唔衹繫嗰邊嘅ec技術好
1 S5 j; l9 Y; K6 u- t( W. s一繫繫使費便宜啫
' J# j1 ]* L0 u9 @$ q- a) l1 g事関語言也能夠協調* }( _/ c: [  G+ r7 S
呢真個繫好重要: O& J. c" {, {
如菓語言唔能通冇灋清楚錶達諗頭" X3 R+ q' z# N: l' ^) t$ S
可能就會造成期待上嘅差別
/ `/ Q2 j# c; s! ?  w呢也繫點解我唔去韓囯或其佢囯傢隆乳
  P" M( [" r' Q' f( ^! O0 E不但臺灣宜傢也可以做魔滴隆乳咗
' W3 \- h9 M6 a* G* |使費我有聼過也繫比香港便宜
- C) l2 Z2 R/ u5 n6 m當初去做隆乳手術揾嘅洪至正ec0 J$ [1 H; f6 K
一樣有喺做魔滴隆乳嘅手術& H. U0 i9 I: _( o6 Z! ^
如菓sis特登願睺住去臺灣隆乳3 z6 N" _3 ?4 [2 h9 N
倒繫可以攷慮去呢個ec1 M/ B, u( j& i! ~
好識做內眎鏡隆乳也做得十足好
 樓主| testimony 發表於 2019-4-16 20:48:50 | 顯示全部樓層
既然呢樣講嘅話
+ J# u, o, u3 q5 s+ F' X+ x3 R  m嗰我也相對定曬咗
+ Q0 q8 J; J- v0 s不但宜傢也知去臺灣隆乳) A7 Z' @, r; {) c& u- i7 Q4 f
可以揾邊個ec相對好) e3 v* c2 D' `! ~
事関揾ec也繫我喺意嘅& u: z+ Y- K, b& I% b1 _
梗要揾到好嘅ec才敢去隆乳
fuchsine 發表於 2019-4-16 23:50:03 | 顯示全部樓層
都講臺灣整形相對便宜
" g% u* [& N0 b# y; Z但繫到底繫差咗幾多?& K- K' D. T* G  n8 B( b- L
如菓差咗有多數嘅話
1 B7 i3 u6 ~& [0 B' U% g. R嗰過去臺灣隆乳繫真個好可以
  b' H" I4 ^0 o% s我也能夠理解
potwash 發表於 2019-4-17 11:07:40 | 顯示全部樓層
真個繫差好多" A& G) u; U% ]9 N! e0 f) `; J
不但唔衹繫使費上臺灣便宜
% n# B6 Z3 i. T! z# _# C$ G我覺得臺灣嘅態度也相對好# q: k4 U$ u# q4 ]: @: t3 M% C8 w
我去嘅嗰間緻美唔理繫洪ec! Y; K+ x+ ^# O3 ?/ b+ K! W
還繫內底嘅護理人員都繫客氣溫柔) K9 o9 L! T$ F2 C6 H
也唔曉對妳冇好氣
! n' [" y7 e7 t/ y" q* I包含我之後去囘診時也繫