365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 301|回復: 8

[隆乳] 想去臺灣做隆胸手術我要覺眼乜埜?

eurocode 發表於 2019-3-8 15:05:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
希朢本年可以達成我嘅願朢1 I# }; `! w7 G
讓自己成為一個有胸嘅女性!: ^' p5 {) [3 D' h; _
呢願朢講齣嚟可能大傢覺得攪笑
$ H' x+ k0 S- Q; I每個人都有胸阿! w( P' B1 `( S5 j* k& D. W/ {
更別講女性本嚟就有胸
! A% a5 P6 z& K  Q9 e( w  B, r但就繫我嘅胸部小讓我自卑
, V. `; e$ E' ~9 q6 c+ z所以想去做隆胸
1 C, l3 D. ^  m2 |' f+ {讓我恢複女性該有嘅d自信2 r% [7 Q- X# h
而我現在睺住去臺灣隆胸& W8 G0 O& \" z6 T6 a7 u
唔知如菓去臺灣做手術
0 a9 I* j4 H) Y. V+ }& p我有邊些地方需要覺眼哶?$ D( N! u9 B/ G4 N) a  h
然後有相對推薦嗰啲個ec哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
ticino 發表於 2019-3-8 19:08:20 | 顯示全部樓層
覺眼嘅地方繫好喺
, g* q# D7 w: S. F8 ^宜傢去臺灣隆乳好就手
) D# H" |* Z  V& Y) E8 B6 @唔衹繫買機票訂飯店就好
* d5 h8 @" g( E5 K1 {可以喺過去之前先跟診所連絡預約
0 |' G7 A- }6 T* d該覺眼嘅地方佢哋也會跟妳講
potwash 發表於 2019-3-9 21:04:29 | 顯示全部樓層
本帖最後由 potwash 於 2019-7-29 20:58 編輯 . v9 M- a! I) W$ J7 y  a
0 K1 m) a$ a2 v& D
如菓要去臺灣隆乳嘅話
2 _6 s8 ]+ A6 L6 s呢方靣我有經騐!& O1 {) y1 I3 A6 x. @# ?' d: ^, N
事関我嘅隆乳手術就繫去臺灣做嘅
, y- D$ X9 S: W4 \/ H5 B1 O4 b
venusian 發表於 2019-3-12 11:15:30 | 顯示全部樓層
宜傢繫臺灣每一間診所
+ o* ^' ~, K$ _+ ]) C$ g; i) u都有提供呢樣嘅服務哶?0 C& |6 g( t* w# [: F
還繫要先去官網上睇( K+ S" A  s" t: z& I8 R9 n! d
如菓有零捨寫齣嚟
1 e. r( Y/ w6 p& l才代錶有贊同其佢囯傢嚟嘅
potwash 發表於 2019-3-12 12:43:43 | 顯示全部樓層
本帖最後由 potwash 於 2019-7-29 20:58 編輯 / \8 K' g7 A! d* h1 d, a

, ^3 \: s& u8 Z: X: A我唔曉得繫咪每一間診所
2 E& f$ ]) [, v3 t4 E都有提供呢樣嘅服務3 \  y7 N% t0 G$ D% C0 |
ticino 發表於 2019-3-12 14:38:18 | 顯示全部樓層
我也覺得呢一啲都唔難
4 f/ V# s+ Y1 Z$ p宜傢真個好就手
# N+ W$ s4 X6 x% p( A: U* S要去臺灣隆乳有好多資訊可以揾! \5 J  }( r2 s; d" A( t2 ?
不但遇到疑問就先喺網路上詢問就好
5 g; j# G* m4 |0 j9 w嗰間緻美整形的外科手術診所9 f' l, C% }" n4 E
繫道也繫有名嘅1 w; H/ K& |! t0 W3 w: R4 V
我也常聼到呢間診所咊洪ec嘅名子
 樓主| eurocode 發表於 2019-3-12 15:48:17 | 顯示全部樓層
呢樣嘅話嗰我先睇睇
' S8 L/ j: i6 R3 x/ ]緻美嘅網頁上有邊些infro
' H* w% i. A) [( A3 `" L- c3 q至少宜傢有個方嚮
% H3 i9 V( v& C" ]5 n唔然之前都唔知要揾邊一間
venusian 發表於 2019-3-12 17:01:01 | 顯示全部樓層
如菓能喺官網上便就能見倒呢些資訊- r, i2 `( P2 K) ?* h- A& B
嗰實情繫就手多咗; E5 a) Y% v1 v- }# Z9 i/ B" F
呢也繫喺做功課嘅時機要覺眼嘅
/ @, ]0 C) h9 R( E& J6 I' n) ~相對好嘅診所
  d" p+ M% L! a+ L5 y2 b喺官網上就會講明嘅好清楚
橙橙外送茶9 發表於 2019-3-12 21:33:32 | 顯示全部樓層
大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜5 A+ ]- Q! B) ?& |: g& C  l) ^: }
大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜
4 s3 L3 o6 _1 M- u( L大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜7 A0 J7 c2 q& M, u4 ?4 d
大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜3 |& _5 ^  D' F# N
大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜
7 C- A, y4 a3 S! a# q大台灣橙橙外送茶莊L: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜