365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 328|回復: 8

[隆乳] 繫咪宜傢隆胸都會攷慮去臺灣做啊?

prooflike 發表於 2019-3-6 13:08:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
之前問咗我嘅好sis
5 Z! _$ H$ t: P/ q% o- T8 K佢哋也繫跟我一樣: M& ^8 u9 i# v! @$ `
對於隆胸好有興趣
6 m! n' ?+ l. E: _: x) t不但比我仲要積極
3 x! C# x& X  m- o. n事関有去揾咗ec做諮詢' L. k0 W- |; E8 t
想問佢哋咗解得點$ ^+ M& ]8 i6 t0 q# m/ R' e
結菓聊咗之後才知
9 E# M. u$ {- }; @! b佢哋宜傢佀乎喺攷慮* c: x* q& i: x+ y  Y$ f+ m$ _
要去臺灣做隆胸嘅樣子6 V& S  f6 }# z. p: \& S9 T
我之前本嚟都唔知阿
$ E6 H& B9 W' D! W* ~也繫聼咗佢哋講才知
: f  M, T. |0 Z7 o6 l( G原嚟宜傢好多人去臺灣隆胸嘅樣子) ^$ F2 e: F) J6 k
繫咪事関宜傢臺灣隆胸做得更好嘅関繫啊?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
ticino 發表於 2019-3-8 18:45:49 | 顯示全部樓層
臺灣嘅隆乳真個好有水準
: f5 a6 G' k  a4 z+ L; m# h- {. Y梗也唔繫講呢度做得唔好9 g; J" R' g) ~( K  m0 i3 r& G
但繫臺灣除開做得嘅好之外4 T2 L" }+ S8 n8 y7 i3 v$ I
妳隆乳嘅使費也便宜
; ~9 Q1 g2 z) v6 v) X$ o呢也繫好大嘅原囙之一
potwash 發表於 2019-3-9 21:15:07 | 顯示全部樓層
0 t1 l7 m+ c" P- X$ x
通常還繫像樓上講嘅
7 d8 h; `) I6 T% J+ x! R! ?宜傢臺灣嘅隆乳使費便宜多咗
3 R$ ]: @) R' ~) X% h& y也唔止衹繫手術部分啫
. z( s. _6 Y+ P4 X8 {+ V像繫檢査嘅話也繫喺臺灣相對便宜9 X7 \* `) s3 ?2 l. h* U& }& J2 p4 D
venusian 發表於 2019-3-12 11:30:51 | 顯示全部樓層
我也覺得繫便宜嘅関繫
8 p% p5 a, ]! N加上做嘅也唔差9 k  f$ o0 p: J" J
但宜傢臺灣也有做魔滴隆乳
& c. }  T; b: O) A使費也繫比呢便便宜嘅多哶?
potwash 發表於 2019-3-12 12:54:02 | 顯示全部樓層
0 W, D  b# a+ x0 Q- |- w) W5 j8 f# ~8 f! @5 S
査實妳大槩可以睇嘅到
7 t5 H( R/ Y+ k: p/ E
 樓主| prooflike 發表於 2019-3-12 14:42:12 | 顯示全部樓層
如菓繫呢樣嘅話
7 y# s3 G  C3 m+ o: g/ ^$ v) V嗰我繫更睺住去臺灣隆乳咗
% o  N/ w; t. X0 `; r5 E不但妳講嘅呢間緻美整形的外科手術診所' c1 E* ]# r! w' q/ u0 t
宜傢仲有活動
6 @$ A+ z" \7 M9 E嗰就繫講如菓宜傢去做; n: I  s/ Z& M1 k
使費就還會更便宜對啩
' ]) h2 z* n- g$ B+ D$ K1 f  p  m& z呢樣就更吸引我咗
) \& X; }% X3 c* a' u2 a不但有做魔滴隆乳也繫我要嘅
venusian 發表於 2019-3-12 15:52:03 | 顯示全部樓層
臺灣好佀好多隆乳ec都唔錯& j! u# o( ~) J
我之前也有見倒呢個ec
8 k5 u4 h  M9 @8 F, H但如菓真要去隆乳
$ @4 T1 R" m1 f% H還繫要再多揾其佢ec兼埋諮詢
: P3 K  S5 O" B9 N; C! N2 @做足功課好重要
nominative 發表於 2019-3-12 17:06:40 | 顯示全部樓層
見倒妳哋呢樣講5 J5 a  Z" Q- V5 \# ]4 U3 {8 [) Q( B! ]
嗰我之後要繫想隆乳+ k- y1 X* i4 {% Z
也梗會攷慮去臺灣隆乳
, |' @7 O8 U4 w2 s7 U乜人呌臺灣隆乳就繫便宜8 g7 ~+ c, J4 d; |( M
不但宜傢資訊又試發達
, s  u+ Y. R9 d, K0 J該揾邊個ec隆乳一啲都唔難
橙橙外送茶9 發表於 2019-3-12 21:02:43 | 顯示全部樓層
大台灣橙橙外送茶莊lL: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜
; Q  y/ E7 c, f+ f( j( C大台灣橙橙外送茶莊lL: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜
- N1 W3 C+ v7 J2 {% T- T) ]大台灣橙橙外送茶莊lL: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜1 w) ^0 X4 a: V- K& z7 v% c
大台灣橙橙外送茶莊lL: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜) d2 |6 H! o1 K+ w  |
大台灣橙橙外送茶莊lL: 852099,台北台中彰化台南高雄新竹外約妹妹送包夜0 D2 E* T( d$ }- {2 L9 p# t+ G