365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 64|回復: 7

[隆乳] 臺灣經已可以做魔滴隆乳咗哶?

onionskin 發表於 2019-1-9 15:19:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔繫好確定宜傢臺灣嘅隆乳
: p3 W6 E$ I+ f1 J繫咪經已可以做魔滴咗?! O  Q7 ]! Y2 W' H' V7 z
之前有聼聞臺灣好佀也要做咗
/ @& R! M9 q; @; _6 k" ]  I可繫唔知到底透過咗冇能唔做得
1 u/ e3 ?- |9 c& j唔然我喺呢便問到嘅價錢
. c* S2 E/ H" C- j/ L( Y- ~. v3 ~4 Z真個繫高到我做唔太下去!
9 @% H- m) W. v+ |& m4 W, O幾個好sis也繫跟我一樣
5 Z/ G8 e" c/ d9 F4 E% }# c/ v喺等著講臺灣做得魔滴之後: i- H" o/ Q! G! y2 [
想去臺灣咗解一下
6 [& o5 l! y+ M$ t' I& _我想喺點也比呢便嚟嘅便宜1 U3 O7 @0 q& F8 t
不但也有聼聞臺灣嘅隆乳技術好好; V6 i+ W" J1 [! L5 x( r/ z% u
感覺過去隆乳可以好定曬
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
loftroom 發表於 2019-1-10 21:38:04 | 顯示全部樓層
我知嘅聲氣繫經已透過咗/ \% w% h( b3 T0 o% d$ N% x
可繫未曾人做( U6 W. E) F$ Z' V
但繫可以先預約咗
5 }6 q5 L# }1 X1 U5 r8 _; \價錢可以自己去詢問
% i& B9 ^& j+ [7 l) U: W  k9 d! g5 g唔理點都還繫相對便宜
interested 發表於 2019-1-11 12:03:39 | 顯示全部樓層
之前才特登跟我sis去咗一蹚臺灣
9 |2 a" l0 V6 q* {' d事関我哋也都對於臺灣嘅毉美整形有興趣4 V2 }# f4 `0 m( W# q4 |$ u8 r& Z
唔外乎就繫事関使費相對便宜
% k, K: c. i$ B! n, m+ E+ }  R像妳講嘅魔滴隆乳  G8 M, d6 Y, X5 X
呢也繫我sis心創去做嘅. g! f5 l; R& h7 i0 T
雖然呢度經已可以做; c3 m. e2 u! J3 h$ Y
但繫問咗使費覺得好高0 U5 Y; [  h, n; [/ H& R; X
反而繫臺灣嘅Motiva魔滴隆乳/ Z% q( L" N9 i0 V
我哋問咗使費相對便宜許多! {8 D9 }& b. ?9 T/ X
當時我哋繫去一傢佳思優診所諮詢
$ k# C* c" t: [' G% u2 t然後揾到嘅繫黃仁吳ec
& o( T/ a/ S) V  e除開詢問魔滴隆乳之外' y" a9 Q1 {3 M; z( ~
也有咗解咗一下水滴型菓凍矽膠隆乳: E( Z: K6 ~, D# p& I" {8 h
事関我朋友本嚟最初初繫攷慮呢種8 ]. H: {+ ]' B2 M$ J/ B
但繫聼到咗魔滴隆乳( ^6 c, o$ v- Y/ z. N
做完後唔需要芲時間做術後撚骨9 c+ g  L/ a3 n( }) X
不但新嘅材質感覺讓胷型又試更加自然+ F2 U+ {. @0 [; Y
喺聼完黃仁吳ec嘅詳細講明後; I! Q3 r! J% X; a; G
佀乎繫更偏嚮做魔滴隆乳
& I1 E3 S4 h9 x9 Q  c' e2 Z/ Q' V衹繫宜傢臺灣才剛透過啫2 |- x; F- t$ t. m6 g. X1 C
要做嘅話未曾鬼咁快% K$ O- ?4 W4 V2 r  y: [
我sis也繫先去佳思優預約啫
3 Q. F- e" Z8 ~) E9 F) v就睇幾時可以趕快圓咗佢嘅夢想* e7 P5 J% u3 Y0 j4 u& @4 |5 G
可以有大咪咪讓自己更有自信
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 12:24:53 | 顯示全部樓層
嗰唔曉得臺灣魔滴隆乳嘅使費繫幾多?0 |$ c: D' b6 q) L6 }8 h
雖然我想實行比呢度便宜
5 g0 {' v- A6 {但繫衹便宜一啲?還繫要多數咗
) Q* t3 h0 \$ Q& ^2 w' n) }如菓能便宜越多梗越好
loftroom 發表於 2019-1-14 15:11:52 | 顯示全部樓層
我記得好佀便宜咗唔少; Y9 {- N' j# f7 Q) {) r8 o1 u
可能有多數嘅樣子6 i2 h+ l2 D5 N8 K/ }# Z8 T8 L
但通拉要睇自己評估嘅情況
' M% \1 a- ~  x使費唔太可能每個人都繫一樣嘅
landplots 發表於 2019-1-14 16:18:23 | 顯示全部樓層
臺灣有喺做咗哶?6 z$ O" L5 P8 H6 P
我睇韓囯有
  m- ]; `6 ~5 {5 ?, b可繫臺灣佀乎仲未見倒
3 F5 J0 Z4 t" B* U3 c: G" a呢可能要直頭去問才知
$ T! u; Y* s  U' C  I. Z推薦妳直頭揾診所詢問就好咗
interested 發表於 2019-1-14 16:56:56 | 顯示全部樓層
我也賛成妳直頭去問
9 X7 m; x, U8 t" A' r+ D事関呢還繫要做個人評估9 L8 Z. q5 b/ M' l* v; S3 X. I, @) Y
使費唔太可能每個人都直頭相衕* l0 u, A) _2 _7 Y* C
如菓有機會去臺灣翫嘅話, o/ u( u, V( [* a  c
可以先預約去諮詢也好
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 21:36:38 | 顯示全部樓層
嗰我還繫自己去問好咗& P+ u: b2 P) x* F# C  f8 o7 \: B
不但呢繫要直頭過去諮詢
, r; Y# W! h- [, c才能問到最明確嘅$. l' L0 M5 \/ Z6 l0 ~6 Q
我嘅感覺繫呢樣8 f5 k: C2 K) Q1 Q' P9 E6 n
越嚟越好奇咗