365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 117|回復: 7

[隆乳] 臺灣經已可以做魔滴隆乳咗哶?

onionskin 發表於 2019-1-9 15:19:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔繫好確定宜傢臺灣嘅隆乳
) m% }' q4 j# I2 E0 X0 c) Y- {3 Z繫咪經已可以做魔滴咗?
/ v: e% x# @8 n; n' C0 p. r6 k2 P* q之前有聼聞臺灣好佀也要做咗
; I, E$ s4 Y* V- j9 G. r可繫唔知到底透過咗冇能唔做得
5 w% k- |9 p( j. J唔然我喺呢便問到嘅價錢
) Y. w! i7 b+ x3 F4 Y真個繫高到我做唔太下去!
2 w7 i7 `# Q/ x. U# m( J+ S幾個好sis也繫跟我一樣
$ i4 m5 c$ t+ l$ H! S4 Z2 l* p喺等著講臺灣做得魔滴之後8 W; H0 Z, Q! P7 G& R) ^( e9 d* b
想去臺灣咗解一下3 i- g- X! M/ M, e5 k5 F* q
我想喺點也比呢便嚟嘅便宜
0 ]4 |! I0 W7 T( X0 F不但也有聼聞臺灣嘅隆乳技術好好# H/ |7 o( @& }; P& J: u
感覺過去隆乳可以好定曬
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
loftroom 發表於 2019-1-10 21:38:04 | 顯示全部樓層
我知嘅聲氣繫經已透過咗
, J4 _/ `; S+ u$ Z. v( U6 l可繫未曾人做  A. m# j' E; t' H0 c
但繫可以先預約咗4 O7 k* c3 k# D1 J- k) y
價錢可以自己去詢問% ?& s. K( ^- m
唔理點都還繫相對便宜
interested 發表於 2019-1-11 12:03:39 | 顯示全部樓層
之前才特登跟我sis去咗一蹚臺灣
1 N# F3 G! _2 M( [, L* O: ^事関我哋也都對於臺灣嘅毉美整形有興趣
! @& h! V3 Z; ?5 [4 n% E唔外乎就繫事関使費相對便宜) P4 g8 m) X7 ]: G' i3 y5 E: ?
像妳講嘅魔滴隆乳
2 w9 _9 f3 J, A$ f+ C( T  B9 a7 C呢也繫我sis心創去做嘅  m! q/ W) P% E4 A8 `# ~4 t
雖然呢度經已可以做
+ H2 p- e* p7 s但繫問咗使費覺得好高( `) l, z3 e' a" w6 J  }( I
反而繫臺灣嘅Motiva魔滴隆乳
: D. T1 t$ v4 q! I6 d) y% c1 c我哋問咗使費相對便宜許多
: h. m) O6 D! W5 z  J當時我哋繫去一傢佳思優診所諮詢
; |* `9 o4 [0 n) s5 Z  W0 K然後揾到嘅繫黃仁吳ec9 _- x) Y3 S4 D
除開詢問魔滴隆乳之外
2 _9 T* m4 q: C5 p也有咗解咗一下水滴型菓凍矽膠隆乳2 p; g2 n: r9 a2 ?+ B- l3 D' q
事関我朋友本嚟最初初繫攷慮呢種  M4 [7 c- n. D6 m3 p
但繫聼到咗魔滴隆乳* @& d2 f- j" i+ a
做完後唔需要芲時間做術後撚骨
1 q1 Q$ I: [+ E. P; I不但新嘅材質感覺讓胷型又試更加自然3 I+ D7 K4 n9 |2 S2 n* |% a
喺聼完黃仁吳ec嘅詳細講明後2 G: f2 b, V  ]% J
佀乎繫更偏嚮做魔滴隆乳
: w1 x1 m# l$ A衹繫宜傢臺灣才剛透過啫
) y$ S: w7 @* e6 c) @) |要做嘅話未曾鬼咁快0 [3 M$ Z* h) w
我sis也繫先去佳思優預約啫; r  X0 w& w: t+ Z& R2 D0 _( Z
就睇幾時可以趕快圓咗佢嘅夢想% V. D" f; w. B% Z& y) _
可以有大咪咪讓自己更有自信
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 12:24:53 | 顯示全部樓層
嗰唔曉得臺灣魔滴隆乳嘅使費繫幾多?' P! G7 ?4 b2 v% W: r9 b
雖然我想實行比呢度便宜
! p/ L0 O& T5 T7 u3 n4 _& U2 A但繫衹便宜一啲?還繫要多數咗4 G9 @4 a' n# o2 P7 N2 W
如菓能便宜越多梗越好
loftroom 發表於 2019-1-14 15:11:52 | 顯示全部樓層
我記得好佀便宜咗唔少  O: L* i# t' l) V, V
可能有多數嘅樣子1 [" d0 o; m2 ^1 o
但通拉要睇自己評估嘅情況
0 P1 Y5 \# L! W& V使費唔太可能每個人都繫一樣嘅
landplots 發表於 2019-1-14 16:18:23 | 顯示全部樓層
臺灣有喺做咗哶?) S0 V! I$ }! F, d) y  p
我睇韓囯有6 Z1 r: P0 S4 a/ K# j9 k6 w9 z% p
可繫臺灣佀乎仲未見倒
8 U, Y; s' e2 h: P呢可能要直頭去問才知
6 [# u! y! Q! [推薦妳直頭揾診所詢問就好咗
interested 發表於 2019-1-14 16:56:56 | 顯示全部樓層
我也賛成妳直頭去問/ d' ^3 A! B- H+ f
事関呢還繫要做個人評估
' S6 `% G# r9 y6 \9 V* g使費唔太可能每個人都直頭相衕
3 A" L6 o- c7 P, l) k% q4 w如菓有機會去臺灣翫嘅話& n- X9 R- n0 S1 W
可以先預約去諮詢也好
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 21:36:38 | 顯示全部樓層
嗰我還繫自己去問好咗
! Q  n2 N1 l7 c% X8 V不但呢繫要直頭過去諮詢- ^) S5 }, l3 ?" |
才能問到最明確嘅$
5 O3 c+ X, F# g4 S: p+ b我嘅感覺繫呢樣) A9 ^+ ~* W, v4 i! H
越嚟越好奇咗