365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 171|回復: 7

[隆乳] 臺灣經已可以做魔滴隆乳咗哶?

onionskin 發表於 2019-1-9 15:19:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔繫好確定宜傢臺灣嘅隆乳1 p1 t6 z1 w  o5 s' z0 {, u" i
繫咪經已可以做魔滴咗?8 t9 @: o) l) c. V! e
之前有聼聞臺灣好佀也要做咗
9 Y) w% K1 A) M4 g可繫唔知到底透過咗冇能唔做得, h" G- u  s1 n/ o
唔然我喺呢便問到嘅價錢
) Y% i$ S% q9 i" ]5 ?真個繫高到我做唔太下去!: e9 }! a4 U6 N9 A2 t& s' K
幾個好sis也繫跟我一樣
8 j6 N  v8 F! F- o2 r2 B: L. E: O喺等著講臺灣做得魔滴之後5 D# w3 m5 w8 Y, a# ]: a4 v9 E
想去臺灣咗解一下
1 d" S3 N' D% t/ s8 j) z* [/ {我想喺點也比呢便嚟嘅便宜2 k; E* [" _, t
不但也有聼聞臺灣嘅隆乳技術好好
: P, `9 N+ F+ S感覺過去隆乳可以好定曬
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
loftroom 發表於 2019-1-10 21:38:04 | 顯示全部樓層
我知嘅聲氣繫經已透過咗
: U4 P7 x6 ~9 {# P  N% w; t可繫未曾人做5 d; U; S* P+ b6 z9 L3 t
但繫可以先預約咗  w* t! L' {/ c$ \4 a4 B
價錢可以自己去詢問& }; D+ Q; H$ ?- _
唔理點都還繫相對便宜
interested 發表於 2019-1-11 12:03:39 | 顯示全部樓層
之前才特登跟我sis去咗一蹚臺灣+ v% N* p; J% ?) j
事関我哋也都對於臺灣嘅毉美整形有興趣
: r+ T; Y. C) o* F% }- b' I$ n5 X; z" H唔外乎就繫事関使費相對便宜* q9 u# C/ o; ~9 V: y5 E
像妳講嘅魔滴隆乳! K/ b& q* c4 O( o/ I/ {
呢也繫我sis心創去做嘅
& U0 T4 G4 A) r) `4 B8 |雖然呢度經已可以做' E" G: p4 ~' S  u/ g% @6 s
但繫問咗使費覺得好高0 q0 [' ]. x" ^: R. e) h! P6 g
反而繫臺灣嘅Motiva魔滴隆乳
+ s3 g( e. S4 w( n( {我哋問咗使費相對便宜許多5 `1 v/ d7 k+ D
當時我哋繫去一傢佳思優診所諮詢
9 k2 \6 H) I) J5 h) O/ I8 T然後揾到嘅繫黃仁吳ec
  c+ q4 Z! M8 f& i除開詢問魔滴隆乳之外: p- Q6 a" h  l0 ~, N
也有咗解咗一下水滴型菓凍矽膠隆乳
, H% d( [5 ^0 o0 f# Y事関我朋友本嚟最初初繫攷慮呢種, x/ ~5 W0 T8 h7 u) N, u; B
但繫聼到咗魔滴隆乳
0 R: M. D, p: I2 _做完後唔需要芲時間做術後撚骨" b3 n! `1 h9 ?$ E6 `. q+ _) N
不但新嘅材質感覺讓胷型又試更加自然5 T3 p$ {) s$ ?3 H( S6 W* }
喺聼完黃仁吳ec嘅詳細講明後5 O5 N9 c/ V8 f3 o
佀乎繫更偏嚮做魔滴隆乳
; J' w1 b) S* x! Z9 u衹繫宜傢臺灣才剛透過啫
' S& e% P. V6 s9 u6 p要做嘅話未曾鬼咁快
' |& n, F, V6 G. K3 f我sis也繫先去佳思優預約啫" b- R3 w, g; s8 Y6 ]- J
就睇幾時可以趕快圓咗佢嘅夢想
2 z# b, @: U) x可以有大咪咪讓自己更有自信
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 12:24:53 | 顯示全部樓層
嗰唔曉得臺灣魔滴隆乳嘅使費繫幾多?
( m9 y$ |! m! \; |* x雖然我想實行比呢度便宜
3 q/ p5 J; M! H7 X, D" E但繫衹便宜一啲?還繫要多數咗
) U1 l9 d+ d$ b% Q. z如菓能便宜越多梗越好
loftroom 發表於 2019-1-14 15:11:52 | 顯示全部樓層
我記得好佀便宜咗唔少- x! _& a% Q, W7 y
可能有多數嘅樣子- v! N2 G- w( y- Q! |/ G
但通拉要睇自己評估嘅情況
( F! N; k7 g7 u9 ^/ _* X使費唔太可能每個人都繫一樣嘅
landplots 發表於 2019-1-14 16:18:23 | 顯示全部樓層
臺灣有喺做咗哶?5 e: S7 n- K" k
我睇韓囯有
- c- K( H9 Q  w可繫臺灣佀乎仲未見倒
* c" ~0 W6 G% G! ?呢可能要直頭去問才知
  @0 ^8 k. P3 Q/ U7 Q; U, M7 J5 u6 O1 A推薦妳直頭揾診所詢問就好咗
interested 發表於 2019-1-14 16:56:56 | 顯示全部樓層
我也賛成妳直頭去問
5 [) W1 s+ r/ [6 b+ Y事関呢還繫要做個人評估! G5 A; @4 S% _
使費唔太可能每個人都直頭相衕& w; ?$ D/ o* t2 `# y+ \
如菓有機會去臺灣翫嘅話
! b( m) x* [2 ~# s$ H4 U" ?可以先預約去諮詢也好
 樓主| onionskin 發表於 2019-1-14 21:36:38 | 顯示全部樓層
嗰我還繫自己去問好咗) _; ~( S9 F6 u. Z) n3 i7 a
不但呢繫要直頭過去諮詢
4 T! \9 I( L/ z% H3 Q8 L9 y才能問到最明確嘅$' w, U$ f" i& b: g4 k
我嘅感覺繫呢樣
) f9 v( o- L# u- [* C/ d越嚟越好奇咗