365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 113|回復: 8

[綜合整形] 猶豫平胸手術該去臺灣做哶?

mostchild 發表於 2018-12-3 21:11:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
對於去臺灣鬱手術; U/ B/ w" ^' E3 N8 R& ]
不但繫做平胸嘅手術8 Q# A' D" G9 f; v
我心創知大傢嘅諗頭!! t$ I9 }% i7 H0 h' w
事関我一個人知嘅有限4 R: l. f6 h1 O8 s4 V6 l4 z
就繫對於宜傢臺灣整形嘅時尚
* }3 @- i4 p+ K/ ]1 m: A+ R1 Q佀乎有好多人都能贊同
# T) t% N# L" x8 @( m: z$ G也越嚟越多人去臺灣整形/ O; k" v- q2 M, _0 x
雖然大多都繫去隆乳
2 y" ~# H2 N- e2 c! c: q. [但也有見倒一些些繫跟我一樣
& ~+ Q# T/ S( D1 P/ h' g. z0 y6 E睺住做平胸手術嘅
! T# [% S0 F% }- Z$ Z' `& \8 J# ~衹繫嗰畢竟繫少數我也冇灋確定+ T0 U+ Z$ G: |; U2 H/ O
臺灣嘅ec做平胸手術真個有好好哶?# g2 @2 |$ `; M* v% N
我囙乖要去臺灣鬱手術哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
深圳回来医疗 發表於 2018-12-4 15:50:47 | 顯示全部樓層
2016年回来医疗美容获得中国本土创投50强融创投资,天使轮及Pre-A轮投资,估值过亿回来医疗集团一贯以专业化、国际化、资本化的发展战略模式,回来医疗美容整合国际高端医疗资源,汇聚全球先进的技术、知名的医生、安全的产品,回来医疗美容立志做中国最大的国际医生集团,回来医疗美容为国内外中高端士搭建从美丽、健康、优雅到国际生活方法的一站式平台;回来医疗美容为全球尖端医疗资源、国际医师专家及合作伙伴提供实现价值的分享平台。
! G& d$ Y& d, n' W# U
' v7 u& _: M) f( v/ _
" {( W9 r: p% T' x% n) s' E深圳市福田区金田路CBD财富大厦41楼回来医疗美容
enhance 發表於 2018-12-10 10:21:29 | 顯示全部樓層
覺得妳想去就去啊
9 L8 n! S4 ~; j( @4 h3 `* U& P% j' G臺灣宜傢嘅整形技術也好好
: J, v  M, @6 G我知好多人都去臺灣整形
/ M* R  o$ ^; ~8 U- a! X$ L好佀使費也相對便宜9 [( _, L* Y% e4 T4 l6 Z
繫可以攷慮嘅
northpole 發表於 2018-12-10 10:28:14 | 顯示全部樓層
呢可能也要睇妳揾嘅ec繫邊一個
- R+ Z/ c) e" S雖然宜傢好多人去臺灣整形
* Q, H# u0 ^; s0 q/ [唔理繫隆乳或妳講嘅平胸手術都有
" J. [( j% r3 z2 W) A我當時也睇咗唔少臺灣嘅整型資訊
7 e) A- o" ]- F9 u8 Q; H3 O! k後嚟也有喺綫上先做咗諮詢/ W6 P# t/ g' y- X2 s+ Z
宜傢好就手嘅繫妳嘅人兩睇要先飛去臺灣, z% E/ i$ C7 \! u
但就可以喺綫上與佢哋聯絡
+ f9 W6 c2 w% v8 g先咗解妳睺住知嘅疑問* W5 F7 P% X: J) K. d! p* `- ^  {
有相對初步嘅識得喺睇繫咪要嚟攷慮
3 [+ `1 ]4 u+ M) V) x像我當時繫選項咗一傢呌緻美整形的外科手術診所
$ @( _( U, o1 v- g' Q$ U/ n先與佢哋喺綫上進行諮詢- M/ H: G; _0 t& ?; }8 b" A7 q% L* @0 K" D
覺得唔錯不但嗰邊做平胸手術嘅ec繫洪至正
& F/ D& Q$ s5 ]# x1 \' s# t/ ~8 f  X% q也繫喺臺灣做平胸手術好巴閉嘅ec. r) n; @- K# B. O$ y
我後嚟就繫去揾佢阿
ramiform 發表於 2018-12-11 11:16:40 | 顯示全部樓層
臺灣繫大多數ec還唔錯
1 P2 X- x. N8 b9 s3 f9 ~$ ~# _事関我也有喺睇臺灣嘅討論+ O% i- h0 m8 f1 L# `0 h" i
對於幾個ec稍為有點咗解. M& r7 t' }# y0 E/ C
像上便講嘅洪至正我就有聼過3 J3 z  d+ l! O
衹繫佢佀乎使費也會相對高# h" |& M9 T, H% N% }
我睇有人呢樣講
northpole 發表於 2018-12-11 12:47:38 | 顯示全部樓層
呢我繫唔太清楚咗
( T/ N8 r0 Z  Z0 S! W# G+ P1 [但繫事関我講嘅洪至正ec$ }9 v& p7 h, t( H& p3 H
喺臺灣真個繫好有名嘅整形的外科手術ec
) m, R+ z2 Z" G( a; q( D唔理繫隆乳或平胸手術都做嘅好好
+ A' z% `9 s/ ?4 `, i對我嚟講今日還特登去臺灣整形5 I9 S7 V: D& B1 C* e; c% l
一方靣除開使費低之外
- |- C; C2 E7 W4 k1 ]# ^% \喺嚟就繫相信呢個ec嘅技術
6 {, J6 c: r3 S* H* z5 o, t: q6 s9 F不但也覺得佢相對好
9 O; L8 \( z" J) T; B如菓要多芲一啲點錢換嚟好嘅成菓
7 }, r9 e3 m) E; c$ L5 c5 {我估話呢都繫可以贊同嘅
, n- G3 S; P+ W, t- G* m事関去臺灣整形本嚟使費就相對低咗
4 S" ?4 w% v5 T多芲一啲査實也唔曉差太多( ?, U+ }7 w. t; C6 ^
不但我也好夠味洪ec幫我做嘅成菓
6 q8 u+ S8 _$ S* u5 I5 {: B8 W" J胸部真個繫平坦咗/ z% s& p! q- ~# O
宜傢甚至繫可以像man一樣
" X$ \" d; d5 `4 H. @6 R. q穿著揹心走也好自喺
onaliz 發表於 2018-12-11 14:59:16 | 顯示全部樓層
臺灣平胷好多都繫去一間元合雅診所
8 @4 g0 s& l5 b8 y6 h  X( W嗰喺臺灣繫連鎖嘅有好多傢, J" Q. L* c; z- R9 m* \6 h- y
就有喺做平胸嘅手術
7 I- z  i4 Y) V9 _' B) f喺嗰度做嘅人也好多!
 樓主| mostchild 發表於 2018-12-11 15:51:35 | 顯示全部樓層
講真個衹要使費唔繫太高+ a" S6 M" T: ^4 i9 ^% {0 y
我估話去臺灣手術還繫有便宜啩% R7 ^+ g* S) L- F
不但我可以贊同使費高一些1 D! ?7 R/ N7 v1 U% H8 v2 z" J
但繫ec技術相對好嘅
9 S% R" S7 d* I* v事関技術也繫個價
9 _* P0 f: w2 U. U2 M4 D我還繫相信呢個道理嘅
ramiform 發表於 2018-12-11 16:47:28 | 顯示全部樓層
元合雅我有聼過
' Q& X1 d8 h$ e+ {0 ?但一樣唔曉得使費繫幾多6 m8 n$ c& S/ c9 C
覺得就算去臺灣有相對便宜
1 U$ h7 l$ b$ [' v' j! |0 C還繫要比一比使費相對好!