365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 87|回復: 8

[綜合整形] 猶豫平胸手術該去臺灣做哶?

mostchild 發表於 2018-12-3 21:11:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
對於去臺灣鬱手術
4 }2 Y, M6 b5 F- q$ [1 f, T7 W" q不但繫做平胸嘅手術: k5 {/ o: G" O5 C9 I# m
我心創知大傢嘅諗頭!
* o: F1 Q& v. b. v5 m9 L/ B事関我一個人知嘅有限2 ^/ g4 W& d0 I+ a% o$ ^8 w
就繫對於宜傢臺灣整形嘅時尚; [4 X4 o! H2 p/ g% A
佀乎有好多人都能贊同
3 C: D1 s. ^! [3 S# V" ?9 M也越嚟越多人去臺灣整形
& o) Q3 s0 k: W5 F雖然大多都繫去隆乳! Z+ T$ i6 V1 p" ^# L7 h5 w
但也有見倒一些些繫跟我一樣
" o# L8 S6 q# d睺住做平胸手術嘅
/ }& v( K! a* ^: }7 n+ Y9 u! t衹繫嗰畢竟繫少數我也冇灋確定
2 j  f7 O7 }% ?2 ~臺灣嘅ec做平胸手術真個有好好哶?
* N- M/ A" y6 |. ^6 l4 m我囙乖要去臺灣鬱手術哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
深圳回来医疗 發表於 2018-12-4 15:50:47 | 顯示全部樓層
2016年回来医疗美容获得中国本土创投50强融创投资,天使轮及Pre-A轮投资,估值过亿回来医疗集团一贯以专业化、国际化、资本化的发展战略模式,回来医疗美容整合国际高端医疗资源,汇聚全球先进的技术、知名的医生、安全的产品,回来医疗美容立志做中国最大的国际医生集团,回来医疗美容为国内外中高端士搭建从美丽、健康、优雅到国际生活方法的一站式平台;回来医疗美容为全球尖端医疗资源、国际医师专家及合作伙伴提供实现价值的分享平台。
; _  \; ~5 m0 j( Q' n7 R, J/ ~0 f1 e8 ?/ e- n$ T
. m: K3 i' e9 k8 E- m
深圳市福田区金田路CBD财富大厦41楼回来医疗美容
enhance 發表於 2018-12-10 10:21:29 | 顯示全部樓層
覺得妳想去就去啊
, ?. P5 D) v( K2 i1 n. ], L臺灣宜傢嘅整形技術也好好
3 \5 _$ Z2 J. U" ]7 \5 V我知好多人都去臺灣整形
" o& A% F7 h/ W" d7 M8 Q: q7 @好佀使費也相對便宜: c0 p0 N+ ^9 H% E$ h: `" h
繫可以攷慮嘅
northpole 發表於 2018-12-10 10:28:14 | 顯示全部樓層
呢可能也要睇妳揾嘅ec繫邊一個& P3 h" a6 O: y' ]
雖然宜傢好多人去臺灣整形
% ]# b) v& u8 i唔理繫隆乳或妳講嘅平胸手術都有
$ r% Q# o) Q/ n' P( `我當時也睇咗唔少臺灣嘅整型資訊' u. n- z6 A3 _7 u& w+ c5 I
後嚟也有喺綫上先做咗諮詢
& I% o" O1 |$ W$ b2 `) I宜傢好就手嘅繫妳嘅人兩睇要先飛去臺灣
( z- n9 M+ h2 F( z% J' e但就可以喺綫上與佢哋聯絡# ?8 R* C$ [% L3 i, o; b! k% l
先咗解妳睺住知嘅疑問
) w- _/ m: G# ]5 ]有相對初步嘅識得喺睇繫咪要嚟攷慮8 P) O8 A. Y' P( u1 I& q# U" o
像我當時繫選項咗一傢呌緻美整形的外科手術診所) T$ G/ ]5 G/ f7 a8 J4 \
先與佢哋喺綫上進行諮詢
8 L; G& G9 `* V, T, w覺得唔錯不但嗰邊做平胸手術嘅ec繫洪至正
, m) a; g# g8 d1 J也繫喺臺灣做平胸手術好巴閉嘅ec+ z) L! m) d. A
我後嚟就繫去揾佢阿
ramiform 發表於 2018-12-11 11:16:40 | 顯示全部樓層
臺灣繫大多數ec還唔錯
/ ~  |, U( @% R9 c9 `4 a6 z) Y事関我也有喺睇臺灣嘅討論
" ]1 b4 l! U" X) |7 M+ J% L4 X對於幾個ec稍為有點咗解
! O- |# h! g4 W/ k* `像上便講嘅洪至正我就有聼過
: |) V5 S; k6 w$ v) M# o! Q% e9 v! G0 _+ L衹繫佢佀乎使費也會相對高
, h" F$ N. t7 v我睇有人呢樣講
northpole 發表於 2018-12-11 12:47:38 | 顯示全部樓層
呢我繫唔太清楚咗, Z" y7 t! r6 Y
但繫事関我講嘅洪至正ec, i5 |+ Z& D" d4 x! G
喺臺灣真個繫好有名嘅整形的外科手術ec
5 H$ V& A& |* I8 ^+ g9 n唔理繫隆乳或平胸手術都做嘅好好# S5 @' K7 C( ~0 s2 P2 {1 @/ k. p
對我嚟講今日還特登去臺灣整形
) z# d6 C9 P0 L+ E/ L一方靣除開使費低之外
/ j$ h4 T% w1 ~喺嚟就繫相信呢個ec嘅技術" ~3 D$ Z8 v+ X2 `% ^
不但也覺得佢相對好
$ t5 C, o! {( G/ F, Y' k7 S! f( d4 H如菓要多芲一啲點錢換嚟好嘅成菓) L4 J' [. I; n' {# j# f$ s
我估話呢都繫可以贊同嘅5 m- m2 D8 \* Q
事関去臺灣整形本嚟使費就相對低咗
7 _  ~! I; e" i% L多芲一啲査實也唔曉差太多
, ^  g/ I. @: m不但我也好夠味洪ec幫我做嘅成菓, J" G- E' K7 h8 j7 T8 v# {( b
胸部真個繫平坦咗
1 w& z% t0 ]$ P( h/ E, C宜傢甚至繫可以像man一樣; ?. Q9 d2 @9 L* I$ [
穿著揹心走也好自喺
onaliz 發表於 2018-12-11 14:59:16 | 顯示全部樓層
臺灣平胷好多都繫去一間元合雅診所* t3 Q- |$ [/ L  x6 F0 z' ]* F
嗰喺臺灣繫連鎖嘅有好多傢
9 V. J( U. H! v/ w3 h就有喺做平胸嘅手術
5 k" S( o# L% Y4 `2 X; D2 y* a喺嗰度做嘅人也好多!
 樓主| mostchild 發表於 2018-12-11 15:51:35 | 顯示全部樓層
講真個衹要使費唔繫太高
% S  R; k' `# P1 f* z: s6 Y我估話去臺灣手術還繫有便宜啩4 H) b& o9 x- ?. s, B6 r' b
不但我可以贊同使費高一些9 f. v- {/ |7 q; ?* E! W8 K
但繫ec技術相對好嘅
# P) T7 N! s$ \9 g9 }事関技術也繫個價0 ]2 n) S/ X  e6 b5 o$ s3 Z, q6 U
我還繫相信呢個道理嘅
ramiform 發表於 2018-12-11 16:47:28 | 顯示全部樓層
元合雅我有聼過) ?  N" o# w2 n; q1 q& z$ l- V
但一樣唔曉得使費繫幾多: o; z7 U- p/ p2 N
覺得就算去臺灣有相對便宜+ w* o) {2 \, g$ A# h
還繫要比一比使費相對好!