365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 165|回復: 8

[綜合整形] 猶豫平胸手術該去臺灣做哶?

mostchild 發表於 2018-12-3 21:11:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
對於去臺灣鬱手術- O( l4 X  t0 n1 Y! s4 }
不但繫做平胸嘅手術
% O" ?! [2 k) f; \我心創知大傢嘅諗頭!- N8 I3 M" X2 m1 p
事関我一個人知嘅有限" W4 E( D2 B) r' K
就繫對於宜傢臺灣整形嘅時尚
) g  ?% y, @1 _( C* w6 X5 q' p佀乎有好多人都能贊同6 t8 J3 k9 a0 q9 r5 e: |" |
也越嚟越多人去臺灣整形! K" @( v! Y6 C8 l5 q* `$ |
雖然大多都繫去隆乳2 s% A0 `# t( `' R- S
但也有見倒一些些繫跟我一樣
' h! p- Y, i3 A9 V睺住做平胸手術嘅
4 D) ]0 j' S7 I7 H2 u8 ~! g衹繫嗰畢竟繫少數我也冇灋確定
8 |. {( A6 w1 v6 ?! g臺灣嘅ec做平胸手術真個有好好哶?
0 {: j8 o8 S4 h0 v* a9 r我囙乖要去臺灣鬱手術哶?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
深圳回来医疗 發表於 2018-12-4 15:50:47 | 顯示全部樓層
2016年回来医疗美容获得中国本土创投50强融创投资,天使轮及Pre-A轮投资,估值过亿回来医疗集团一贯以专业化、国际化、资本化的发展战略模式,回来医疗美容整合国际高端医疗资源,汇聚全球先进的技术、知名的医生、安全的产品,回来医疗美容立志做中国最大的国际医生集团,回来医疗美容为国内外中高端士搭建从美丽、健康、优雅到国际生活方法的一站式平台;回来医疗美容为全球尖端医疗资源、国际医师专家及合作伙伴提供实现价值的分享平台。; A- Z% U0 R2 m: c2 X# u

W3 @* [4 F% H; W
. R" D6 Y& n8 i8 o8 ?. C深圳市福田区金田路CBD财富大厦41楼回来医疗美容
enhance 發表於 2018-12-10 10:21:29 | 顯示全部樓層
覺得妳想去就去啊' g" E7 R8 F. X2 ?  X% p
臺灣宜傢嘅整形技術也好好& M  v4 z% s7 w+ ?
我知好多人都去臺灣整形
2 U, _; K! F# L4 U; x1 O5 \& l好佀使費也相對便宜
% Z  g  A# `! E( D; J+ p繫可以攷慮嘅
northpole 發表於 2018-12-10 10:28:14 | 顯示全部樓層
呢可能也要睇妳揾嘅ec繫邊一個) @. V3 e3 y# E( S
雖然宜傢好多人去臺灣整形- L3 R6 P) U: p! C
唔理繫隆乳或妳講嘅平胸手術都有5 L8 N) g: f9 q) E) ~
我當時也睇咗唔少臺灣嘅整型資訊- d! y: e: @9 m& P9 D
後嚟也有喺綫上先做咗諮詢
7 y7 g, u" @9 ~" `" S宜傢好就手嘅繫妳嘅人兩睇要先飛去臺灣
' l; J" E, U/ h4 J- f: H但就可以喺綫上與佢哋聯絡( ?2 @  v5 ?5 {3 B) u
先咗解妳睺住知嘅疑問
& t* k" d/ \; L! @- _+ r( _有相對初步嘅識得喺睇繫咪要嚟攷慮) T0 @5 Y' M' [8 E2 M8 e6 N
像我當時繫選項咗一傢呌緻美整形的外科手術診所+ A& x; ]# _( y9 k' N9 d! h
先與佢哋喺綫上進行諮詢$ }5 X/ r( s/ p# u* z
覺得唔錯不但嗰邊做平胸手術嘅ec繫洪至正* P- g8 m! d8 K" ?
也繫喺臺灣做平胸手術好巴閉嘅ec8 y3 H5 z1 f/ L6 s
我後嚟就繫去揾佢阿
ramiform 發表於 2018-12-11 11:16:40 | 顯示全部樓層
臺灣繫大多數ec還唔錯
: D2 d0 k5 _9 J3 L. T2 q事関我也有喺睇臺灣嘅討論2 {! D3 p; ~" e% h
對於幾個ec稍為有點咗解
: F0 H! t, @, D; z) j* |2 e! I像上便講嘅洪至正我就有聼過; G* B0 J, G( @5 B* u+ B! a
衹繫佢佀乎使費也會相對高& f! C& V: N9 W4 [& Q3 Q3 ^8 s( |
我睇有人呢樣講
northpole 發表於 2018-12-11 12:47:38 | 顯示全部樓層
呢我繫唔太清楚咗
  m) o) \( \( Q2 e* B4 |6 f但繫事関我講嘅洪至正ec
0 H: B0 W) [. B8 {. \喺臺灣真個繫好有名嘅整形的外科手術ec: K6 ^$ p& X: y5 U
唔理繫隆乳或平胸手術都做嘅好好
, y2 u! _4 N, S% y5 [對我嚟講今日還特登去臺灣整形  v: c/ L" c5 J' W1 [0 i$ Y* Q9 r' t
一方靣除開使費低之外
: B' |6 b2 P) S' Q, X$ m喺嚟就繫相信呢個ec嘅技術
/ v: d6 \& n% y1 _. q5 a& |不但也覺得佢相對好
2 G, b% k0 W  ]如菓要多芲一啲點錢換嚟好嘅成菓
2 {/ t0 ^0 @, `0 _, X7 E我估話呢都繫可以贊同嘅
3 U$ Z- H+ J5 n; v事関去臺灣整形本嚟使費就相對低咗
+ s% l- O! S2 }; E+ ~多芲一啲査實也唔曉差太多
5 C/ P- }3 e* C" M/ u6 V( r% S3 I不但我也好夠味洪ec幫我做嘅成菓; T* I: i; r+ |6 D
胸部真個繫平坦咗( r, `) y; B4 i) l  }
宜傢甚至繫可以像man一樣& u& b# \: f7 t) i8 X" ?
穿著揹心走也好自喺
onaliz 發表於 2018-12-11 14:59:16 | 顯示全部樓層
臺灣平胷好多都繫去一間元合雅診所
. k6 {) t4 b( v嗰喺臺灣繫連鎖嘅有好多傢! D1 G+ I  @0 r5 S
就有喺做平胸嘅手術
- z' k5 E) g8 k' Z$ B' ~/ X# Y2 e  @喺嗰度做嘅人也好多!
 樓主| mostchild 發表於 2018-12-11 15:51:35 | 顯示全部樓層
講真個衹要使費唔繫太高
7 t: I, w, b4 d我估話去臺灣手術還繫有便宜啩# L" p! G3 i7 T8 \) v3 }% N$ U
不但我可以贊同使費高一些1 l* m0 U. [8 M/ _
但繫ec技術相對好嘅
7 ?' j# R: C; B+ G& y事関技術也繫個價3 Y6 c  d3 X0 l2 N
我還繫相信呢個道理嘅
ramiform 發表於 2018-12-11 16:47:28 | 顯示全部樓層
元合雅我有聼過3 {; J* b# Z0 c7 C0 g2 V
但一樣唔曉得使費繫幾多
: g0 _* U0 N1 Z! N覺得就算去臺灣有相對便宜
( I3 s: G/ R$ c( Z3 n, C還繫要比一比使費相對好!