365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 114|回復: 6

[隆乳] 想到台灣做平胸手術要注意乜?

longago 發表於 2018-11-28 20:18:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

, A# W  W0 d/ T9 d! }睇到台灣討論嘅版上# @0 c7 O! x. v$ l4 R/ H& y: @
有越嚟越多人討論到同志! \8 l# r9 i( Z0 V" S: q$ G+ e
也睇到佢哋嘅新聞& C& S* C$ N% J- X0 {# }# d5 D
講系有講到要投票
1 [% u1 Y! p; i" u# \& L' p4 r1 l對於婚姻平權似乎也有很多人支持6 D$ X* V6 l2 S. H$ F, @4 ~7 B
感覺系對呢方面相對開放嘅國家5 o- o& t/ x; G0 h0 f
我也注意到6 S8 T' b- W' n- r: }& {( T3 r
台灣有整型診所有喺做平胸手術
$ O6 x' K$ q  S, p& ~' e9 U系可以讓胸部成個變平嘅嗰種$ t: _" u7 F! D8 F* Q3 b
比如有想要做咁嘅手術; S$ Y2 W+ w0 M! l& E' t" a
要注意乜; F% \0 |4 X3 P. ?. f7 w
我有想做 但想要去台灣做
+ C- p9 q, q5 H) E感覺嗰邊嘅整形醫生會相對專門呢6 t# C. H" n3 U1 Z4 ]
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
hyacinth 發表於 2018-11-29 08:32:20 | 顯示全部樓層
要注意做之前先上網睇醫生資歷
" T7 P7 O4 F) T; Q還有睇佢嘅評價* |7 p! T" x& e6 W! R
比如你要做嘅系平胸手術* _7 y' Z9 |' J0 m$ z8 n
就要搵果個手術有相對多經驗嘅醫生
- N# h7 F3 c* v# k依家網路很方便) D2 |; I: Z* L, I( O/ X
可以網路上便搵到很多資訊阿7 r7 j4 y% v  `5 U
teahe 發表於 2018-11-29 09:18:26 | 顯示全部樓層
台湾做平胸嘅医生
% @9 H/ r" H5 b1 K8 j- D2 O我系格嘉整形做手术通常原因系网路上蛮多人推荐去嗰度做平胸手术嘅诊所嘅服务态度很好,医师肯讲明解讲明可以减少很多唔使要嘅担心,而平胸手术嘅费用因为个人条件唔一样,所以高低有落差,我觉得你自己咨询一次会比较清楚
incognito 發表於 2018-11-29 09:45:06 | 顯示全部樓層
上網做功課系一定要嘅
, J# p# u0 i. V4 `9 P; n不但也要注意會做平胸手術嘅醫生資歷, C2 I- F! }1 k/ m( q/ S- R
資歷越深嘅越好
  X4 M+ h" {4 X$ U: C2 r+ J2 c表示佢有一定嘅手術經驗! [! R0 ^' `: r- M" P) R3 J
要講到平胸手術
3 f2 _- q3 z! G- {5 @; q台灣最有名嘅系洪至正醫生% G& U( p8 H8 V4 ]' R  y
佢喺台北嘅緻美整形的外科手術診所睇診  J! K; U1 W1 p
你可以去搵佢咨詢睇睇
( W. a0 X3 }, u3 d. n診所咨詢免收費$ a6 e$ V+ X9 W9 }9 H
也能先去了解問清楚你嘅疑問" n5 {* X1 _+ }. ~5 u$ ?
我有陪朋友去咨詢過
2 n' b3 J, P9 G4 Z" z. Y% z/ R& M佢也問清楚了才手術4 f6 w' P# h1 r. ]. @
平胸手術術式有兩種方法
; s- G' \  G& H$ U9 l也要讓醫生親自睇診過才能評估你要做邊種術式# |* `0 q1 @, i4 a# r( `
聽講香港也蠻多人去台灣
( d8 ?) f+ Z6 D) I* a搵洪醫生做隆胸跟平胸手術都做得唔錯
* p; b, i) N* O3 k7 j0 B你上網查查再去。
 樓主| longago 發表於 2018-11-29 10:39:20 | 顯示全部樓層
剛到診所嘅網頁上睇
9 L) C1 U, f) W  D有做過嘅一些講明跟案例可了解4 `. \  \% U, f+ G5 V$ I
睇起嚟唔錯+ i' q: M% X5 J, l- h
醫生要系也有足夠嘅資歷4 V; p4 j/ M# v) p
咁會優先搵佢
9 [2 b4 A" v9 i$ x  y佢做隆胸跟平胸都做得好4 w$ U5 J/ U, K
咁想必系犀利嘅醫生呢
+ m8 p/ ]* w$ I  s7 K% H7 N唔知手術花費貴唔貴?有折扣咩?
+ @! O# z& B# ^5 V$ H8 z. }" c4 L- C5 f
, b! ]7 \# W4 i- |* P! L2 Z. b1 R" x4 W1 I# R
hyacinth 發表於 2018-11-29 11:19:19 | 顯示全部樓層
可以加入診所嘅LINE問吧
8 s8 ]( C' @: x' C線喺網路好方便嘅
5 L' ?3 [8 f% u; y3 ^! X4 Z唔像以前還要到現場問' V* P! e# @! |/ Q+ H) D, f
可以線上先問一些了解
. m$ E& I0 i: y; P$ \+ R! A- B! n0 i再約去門診阿  n, |1 [8 s; `  f# C% |* x
hyacinth 發表於 2018-11-29 11:19:40 | 顯示全部樓層
可以加入診所嘅 L I N E 問吧$ \) V: @% [4 n
線喺網路好方便嘅, D* c1 j5 O1 f; o. q5 O
唔像以前還要到現場問
9 J2 ~/ K3 v. Z; K% m可以線上先問一些了解- F4 Y8 A! t3 M* l1 s7 ^
再約去門診阿
- G$ u8 b  D2 P8 Z- o: o4 V