365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 83|回復: 7

[隆乳] 喺攷慮要咪製去臺灣隆乳?

rabobank 發表於 2018-11-20 20:53:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
想知大傢對於去臺灣隆乳繫點想嘅?9 `$ c! @* ~& X5 g$ i
事関現在對我嚟講
' P$ Q8 q* w# h* R) ~0 L査實還滿睺住去臺灣隆乳* O4 z5 o2 N5 P2 T
原囙繫事関使費嘅関繫$ P3 _( D( r: U% l8 P
因為睇咗一些去臺灣隆乳嘅分亯% M  U+ s+ `6 A  x5 W5 E
發現好多人都講臺灣隆乳嘅使費便宜
. [7 E/ l4 Q/ D3 S0 N5 }7 k不但並唔曉事関使費便宜4 Z+ _) S9 n/ v+ u3 q) |% M) F
可能隆乳嘅成菓就好唔好
+ m, r; o% t" {( A' ]& T相反嘅好多人都覺得做嘅唔錯, l6 m% G5 ~( e( U1 y
既然可以用相對少嘅錢
' i: i# K! M5 y1 T# T$ ?1 Q做到一樣好嘅隆乳樣子+ E, T1 ]& k9 y$ }% r
嗰我梗會睺住攷慮啊!. i0 N0 [2 x. s  P' I6 a3 i3 G5 |3 Q- ^
衹繫事関臺灣我一嚟也相對生保
( j9 u, i3 g+ M1 t" N4 D! A驚住會有一些其佢嘅風險讓我喺猶豫中
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
origami 發表於 2018-11-23 14:58:32 | 顯示全部樓層
我覺得可以考慮阿7 q( c  q0 [% _. \0 A$ o  c9 J/ D: @
所以台灣隆乳嘅花費
7 h+ K+ m0 [! d真嘅系比呢度要平得多
! Z3 _. f& A  Q! q不但依家也有聽講$ |6 t" r4 R9 L8 B. T& [" r- o
嗰邊可以做魔滴隆乳了* m$ ~1 g9 U5 e& y
梗系會想去嗰邊做啊
doneit 發表於 2018-11-26 18:11:00 | 顯示全部樓層
講真個我可以躰會妳講嘅: A' K- C" L( e6 i+ O
像對我嚟講嘅話' ?; K' S- F+ H4 W4 E% a, Y7 z! X
隆乳繫我人生中好重要嘅事幹, v% U9 p7 M) W- q6 ?1 p# R* \
就事関好重要- K# `# V" B- g' N. I9 }
所以我也繫十足嘅好聲!
) e1 m& L% w0 s) [2 ~  a7 K嗰時機會攷慮去臺灣隆乳
6 @: ?. E' M9 O& d5 m一方靣除開繫使費相對便宜之外  ]1 ^; \# B0 d: H- X% o* t
也繫把ec嘅囙素兼埋攷量入來, f# t* Z$ j: ^2 `9 w: z, |, W
事関唔得能講事関使費便宜* U, l! I" Y* i! ^% z1 @: b' \
但繫ec嘅技術唔好呢樣隆乳嘅成菓
. w7 ~# z9 N* d! G5 t+ y9 e# ^可能自己會覺得好後悔啩
9 I, t, ?$ V- U* w" a0 ^- Y繫倖好臺灣査實好近: R' M& d3 q6 I$ d- z/ L
不但宜傢也能夠有計綫上先諮詢
8 b; t- h5 m9 z, x& A喺協調上也冇甚麼眼瞓難( Z, S0 P( F1 G1 Y5 ~9 f
宜傢囘諗起嚟從初初決定去臺灣隆乳
" d3 N6 ?7 v$ B$ s9 y: h到隆乳後嘅複診及宜傢也飜嚟咗2 J" b9 ~9 J  @- z- S
時間也之唔過一個多禮拜感覺好短6 M$ }+ L! y& ]' G5 t% C$ w
但繫過程都好順灘阿
ramiform 發表於 2018-11-28 11:25:27 | 顯示全部樓層
好佀臺灣嘅整型都相對便宜" F( g" s7 V- _0 E" e
但我最好奇嘅就繫宜傢大傢常提到嘅魔滴隆乳6 |4 X7 E1 ~! u6 Z4 O- T4 J; t; l
繫咪也繫去臺灣可以做
0 z, `; Y0 b3 s6 U9 c8 |) z- q如菓可以嘅話使費又試繫幾多啊?
doneit 發表於 2018-11-28 12:55:31 | 顯示全部樓層
関於呢點我覺得妳可以直頭問
4 a- e* t: O7 x" J# _1 r像我繫喺去佳思優診所諮詢之前; V; G" F2 ]" Z  m
就有先喺網路上詢問咗  V: z6 s. ~: u4 T
衹繫講唔理繫妳講嘅魔滴隆乳+ g6 _. V2 z1 g
還繫我後嚟做嘅水滴型菓凍矽膠隆乳
$ @# _1 R, p0 j# @0 J7 z喺決定之前實行都繫要先透過ec嘅諮詢評估
( q1 C1 ^6 k8 Y7 c" q像我嗰邊做隆乳手術嘅繫黃仁吳ec
3 F8 Q% u2 [) p一個好好氣不但技術也好好嘅ec
0 {4 C! W; V% `8 ]9 s" B; V/ A  E喺當時我就有先詳細講明6 D1 V) C& |) H
我點解啱做水滴型菓凍矽膠隆乳
% C7 E. W3 ~7 E) x. S, V& ~不但ec全程利用內眎鏡隆乳
- k' c# X  _) K3 s" `/ S) I, B對身子嘅傷害也會小好多8 J9 n" h: B1 z0 H, L/ D' T% D
梗宜傢更多人喺意嘅繫魔滴隆乳' Z# m: s/ A- z, s. \* w) Q0 j3 ^
我知喺佳思優也有嘅喔!
 樓主| rabobank 發表於 2018-11-28 14:22:11 | 顯示全部樓層
! T+ h0 k9 L- e" k" o8 z
  A6 _9 b- Z, z/ d+ L3 K7 q原嚟宜傢佳思優也有做魔滴隆乳8 P2 k5 @4 I' n/ Y4 p. E
炤妳呢樣講嘅話
2 t8 G. v4 Z: b' Q我梗更想做呢個阿, j7 G- p) I7 B1 l9 i: H+ I9 d
事関我知嘅部分) x, X% n; I( K; P
都繫講魔滴隆乳更好
onaliz 發表於 2018-11-28 15:40:56 | 顯示全部樓層
要是對魔滴隆乳有興趣
* p: K; B& w; C% _還有一個張松源醫生, T+ j0 H  y/ F5 n* g
他也是很厲害: W' P0 ]$ |: h( E
可以在線上詢問他的資訊
( _- b; @2 u3 j) }! b這也是一個人選
visions 發表於 2018-11-28 16:42:37 | 顯示全部樓層
我覺得唔曉
! i7 a* k4 c: C0 l2 U" @想繫道隆乳就好咗9 `0 p; L0 l) d1 E& |  T/ {( G
特登還飛去臺灣6 o7 M+ l$ u) q2 c0 j
呢樣多芲嘅錢能補嘅飜嚟哶
, f% X" E& y$ p' e0 K+ c1 L/ f7 X. P不但做壞咗妳求助冇門啩