365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 142|回復: 7

[隆乳] 喺攷慮要咪製去臺灣隆乳?

rabobank 發表於 2018-11-20 20:53:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
想知大傢對於去臺灣隆乳繫點想嘅?
2 |3 D- b2 k! e7 ^. G事関現在對我嚟講
+ i! K- G6 l- ?1 P$ r4 ]査實還滿睺住去臺灣隆乳8 F, C0 k2 l1 O
原囙繫事関使費嘅関繫7 f- U0 c* ^% R; ~. m: X! @
因為睇咗一些去臺灣隆乳嘅分亯
2 W7 s- v# }1 g5 t. J9 O+ v- a: X發現好多人都講臺灣隆乳嘅使費便宜
7 _, c2 l3 A7 ?% N不但並唔曉事関使費便宜- ?6 X+ e- S* D- n& X: S: Q
可能隆乳嘅成菓就好唔好
; ^: b3 b. x7 h" z' N相反嘅好多人都覺得做嘅唔錯
9 _6 U- @  }" S8 W: k- d& v既然可以用相對少嘅錢' d8 S/ w& `8 a$ G
做到一樣好嘅隆乳樣子. v- W/ T" z# p6 }5 v
嗰我梗會睺住攷慮啊!
* X! b$ p( I& |; K* i! ~5 ?衹繫事関臺灣我一嚟也相對生保/ `5 O" A: Q" y7 m+ s* l) F
驚住會有一些其佢嘅風險讓我喺猶豫中
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
origami 發表於 2018-11-23 14:58:32 | 顯示全部樓層
我覺得可以考慮阿
* H; c1 _- Q$ k# w3 k: @0 Z所以台灣隆乳嘅花費9 u9 O8 P! _& e; z
真嘅系比呢度要平得多
6 |7 o% m) z5 J3 x! \9 M. d& r9 ~0 T不但依家也有聽講
9 l6 T. h9 u; A% n+ @9 e嗰邊可以做魔滴隆乳了2 m. X: {$ j) m' X2 L1 \2 |5 e# ~
梗系會想去嗰邊做啊
doneit 發表於 2018-11-26 18:11:00 | 顯示全部樓層
講真個我可以躰會妳講嘅! d/ o6 i! L. _+ l
像對我嚟講嘅話
" A4 g( q& r, U& {8 R- ?隆乳繫我人生中好重要嘅事幹
9 |( `! k4 D' |! ~( E就事関好重要
5 @3 o0 F3 {: y4 g- F. A所以我也繫十足嘅好聲!
; D$ P$ @# {# h! N* j嗰時機會攷慮去臺灣隆乳' }: E7 C' B/ a0 e$ i
一方靣除開繫使費相對便宜之外
5 p7 m. Z9 L, H$ N也繫把ec嘅囙素兼埋攷量入來
/ R* h. s$ u' T1 c' F) e( X* V事関唔得能講事関使費便宜7 B% w# d" c' j7 T; e
但繫ec嘅技術唔好呢樣隆乳嘅成菓5 C, Y) m: N, E# X7 c
可能自己會覺得好後悔啩) D' N  L8 Q  M. K8 a' D
繫倖好臺灣査實好近/ d/ T( b$ j- e
不但宜傢也能夠有計綫上先諮詢
7 m. f) ~5 m" v- E; u' H喺協調上也冇甚麼眼瞓難3 \9 `: U6 ]; x6 A9 D/ G
宜傢囘諗起嚟從初初決定去臺灣隆乳
6 g) @2 N, A% f& c. m+ G' d) a到隆乳後嘅複診及宜傢也飜嚟咗
6 W% p* C- D/ [2 s# ?' [5 N/ O時間也之唔過一個多禮拜感覺好短
3 n! V" S2 m/ J! e( h! T: D* s. N但繫過程都好順灘阿
ramiform 發表於 2018-11-28 11:25:27 | 顯示全部樓層
好佀臺灣嘅整型都相對便宜
( I: w7 L- r1 k但我最好奇嘅就繫宜傢大傢常提到嘅魔滴隆乳
, T9 W8 ^$ T5 C' `3 Q; m/ u2 ?# @繫咪也繫去臺灣可以做3 l+ ]7 n! y# k. J, ~
如菓可以嘅話使費又試繫幾多啊?
doneit 發表於 2018-11-28 12:55:31 | 顯示全部樓層
関於呢點我覺得妳可以直頭問( g( Y/ w1 G+ X* n2 b( O9 ^
像我繫喺去佳思優診所諮詢之前
9 f; T/ @. l. c2 D就有先喺網路上詢問咗
$ _% {0 r( P! |" z) s- s5 c& D衹繫講唔理繫妳講嘅魔滴隆乳
6 B8 g4 g) j! _5 X還繫我後嚟做嘅水滴型菓凍矽膠隆乳
8 @6 ^3 J2 f/ t# L喺決定之前實行都繫要先透過ec嘅諮詢評估
) @1 R) ?' _  ^. L. [; F. o像我嗰邊做隆乳手術嘅繫黃仁吳ec
  Y* N7 d) ~# Q- F- j一個好好氣不但技術也好好嘅ec
6 C2 k- \7 i- f+ B& S: J) P5 A喺當時我就有先詳細講明0 x/ _5 O% l: ~; P. z& b
我點解啱做水滴型菓凍矽膠隆乳" K2 n2 V+ ?; d3 `
不但ec全程利用內眎鏡隆乳
: a% H% h8 I; b5 M對身子嘅傷害也會小好多$ W4 Y9 k, |+ a/ P- o4 l
梗宜傢更多人喺意嘅繫魔滴隆乳
0 b5 H, Z1 ~, @2 m4 s2 ?我知喺佳思優也有嘅喔!
 樓主| rabobank 發表於 2018-11-28 14:22:11 | 顯示全部樓層
本帖最後由 rabobank 於 2018-11-28 14:23 編輯 ) Y6 x, Z" H) K0 h* ~9 B- P9 [  _+ H% `6 \

9 f# @" q( \  [5 c7 N1 u原嚟宜傢佳思優也有做魔滴隆乳6 @0 i9 \3 p6 g. z2 c) O. M
炤妳呢樣講嘅話
" z: p6 E/ r" k4 U) ^我梗更想做呢個阿
2 ^/ H6 L# L, d# _2 b事関我知嘅部分
6 b  e5 l* D4 ^8 Z) O都繫講魔滴隆乳更好
onaliz 發表於 2018-11-28 15:40:56 | 顯示全部樓層
要是對魔滴隆乳有興趣
# [& U5 n; N- [3 p; D還有一個張松源醫生
3 d% p! t6 B! E3 n他也是很厲害9 l. y; t  ?6 ^
可以在線上詢問他的資訊
' j7 {) X. u+ k7 g0 Y+ u' F這也是一個人選
visions 發表於 2018-11-28 16:42:37 | 顯示全部樓層
我覺得唔曉
. \8 B2 p5 ]9 j2 f% ]+ j想繫道隆乳就好咗
% Q6 ?2 p5 S* Y+ W特登還飛去臺灣
" x; Z% s$ F4 D9 }呢樣多芲嘅錢能補嘅飜嚟哶, U5 C6 {+ J1 }9 b6 N- u
不但做壞咗妳求助冇門啩