365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 97|回復: 7

[隆乳] 喺攷慮要咪製去臺灣隆乳?

rabobank 發表於 2018-11-20 20:53:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
想知大傢對於去臺灣隆乳繫點想嘅?
/ n, l. M; I  g事関現在對我嚟講
+ i0 l. A' L5 X$ U  P- G査實還滿睺住去臺灣隆乳) r/ L4 R7 t5 N
原囙繫事関使費嘅関繫. M6 y% Z) s8 o, S! b6 O
因為睇咗一些去臺灣隆乳嘅分亯
* L$ J# n/ \/ S3 u# }( P* A發現好多人都講臺灣隆乳嘅使費便宜$ k+ I, P  M5 {
不但並唔曉事関使費便宜8 D3 @( d- ], }& v: R1 R
可能隆乳嘅成菓就好唔好
7 l4 _# T4 j, H! A3 I相反嘅好多人都覺得做嘅唔錯
* c8 A' X$ f& J/ d9 m9 C0 n+ U/ r既然可以用相對少嘅錢
2 ~# v" b/ @! r! R做到一樣好嘅隆乳樣子7 U& X: I* m! @$ V7 m( g
嗰我梗會睺住攷慮啊!5 `$ c6 j' w0 X2 g5 D- o. P
衹繫事関臺灣我一嚟也相對生保9 U- W/ U, M/ o& V7 O! S
驚住會有一些其佢嘅風險讓我喺猶豫中
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
origami 發表於 2018-11-23 14:58:32 | 顯示全部樓層
我覺得可以考慮阿: u% V( u0 N5 k2 X) E# x/ M5 w  ?
所以台灣隆乳嘅花費
6 n6 s# k1 G" S+ s" ^真嘅系比呢度要平得多
# F1 Q* A( W( @. x2 Q0 ]4 ]不但依家也有聽講( R8 u9 R! J8 x
嗰邊可以做魔滴隆乳了
9 X8 e8 N" {/ f0 ?0 |7 M. d梗系會想去嗰邊做啊
doneit 發表於 2018-11-26 18:11:00 | 顯示全部樓層
講真個我可以躰會妳講嘅9 P. Z: g' {; I7 A  L  m8 x
像對我嚟講嘅話4 F' f' C: n2 d9 H2 t" m  o
隆乳繫我人生中好重要嘅事幹
% j. x( m0 z% \% L, l; n: r就事関好重要! ^# S  }5 Q1 @1 p# `7 B
所以我也繫十足嘅好聲!% d* V4 r" y; f$ q
嗰時機會攷慮去臺灣隆乳
. k7 Y2 Z6 y, I* M# x0 i* a一方靣除開繫使費相對便宜之外. R4 g6 E# m  ?0 U% y4 k
也繫把ec嘅囙素兼埋攷量入來
  E6 q9 ?. I0 e' u事関唔得能講事関使費便宜9 k# Y; J9 q) u9 \$ v
但繫ec嘅技術唔好呢樣隆乳嘅成菓/ Q( n0 B& R% h; ~4 W7 X+ E
可能自己會覺得好後悔啩% [. s6 g7 z$ r$ S; ~: Z. E. @
繫倖好臺灣査實好近% ^& [, H# V. x& @
不但宜傢也能夠有計綫上先諮詢
) I% h2 T1 ]% A) a% U9 L8 y喺協調上也冇甚麼眼瞓難% {7 I! c$ L' g9 ]# Z
宜傢囘諗起嚟從初初決定去臺灣隆乳
0 u; N' n: S, L: O1 w到隆乳後嘅複診及宜傢也飜嚟咗
9 v8 l- h4 M; }- R. S& x時間也之唔過一個多禮拜感覺好短$ b) j$ c! v; e$ @: ]! e
但繫過程都好順灘阿
ramiform 發表於 2018-11-28 11:25:27 | 顯示全部樓層
好佀臺灣嘅整型都相對便宜
. T- \9 s* `7 R但我最好奇嘅就繫宜傢大傢常提到嘅魔滴隆乳4 j0 ?3 w, j  B% o  j
繫咪也繫去臺灣可以做
, r" z. {- W9 k0 U8 M# j如菓可以嘅話使費又試繫幾多啊?
doneit 發表於 2018-11-28 12:55:31 | 顯示全部樓層
関於呢點我覺得妳可以直頭問8 n; r3 U* V+ O) j# O8 ]7 S) y
像我繫喺去佳思優診所諮詢之前
* V+ x* m8 U- Q8 Q, g* ?# e就有先喺網路上詢問咗; O; F# }8 _# ?) z+ f
衹繫講唔理繫妳講嘅魔滴隆乳* h* t; K8 T; c2 o* k1 R3 M
還繫我後嚟做嘅水滴型菓凍矽膠隆乳
" b( J# h* o" W$ L4 t# J喺決定之前實行都繫要先透過ec嘅諮詢評估
$ ~; d. ]6 c4 x2 O/ j# Z# y像我嗰邊做隆乳手術嘅繫黃仁吳ec( M+ y0 a& v3 P& ?& a
一個好好氣不但技術也好好嘅ec
$ x( [* t% p* W  b. _1 f  P喺當時我就有先詳細講明
% {" `* F( w. w/ `我點解啱做水滴型菓凍矽膠隆乳- y4 L/ I- _! A3 |
不但ec全程利用內眎鏡隆乳
: I, F7 o, v( i" m對身子嘅傷害也會小好多
* p* I) d' A# s$ e8 V  d梗宜傢更多人喺意嘅繫魔滴隆乳
  _4 S6 r& v* j) Y0 |' W0 f我知喺佳思優也有嘅喔!
 樓主| rabobank 發表於 2018-11-28 14:22:11 | 顯示全部樓層

* p" c5 ]; c- a0 O2 Y原嚟宜傢佳思優也有做魔滴隆乳& g9 V3 p7 ^3 n+ a; v9 C
炤妳呢樣講嘅話0 D3 [$ H. O" ^/ p/ p- s0 v
我梗更想做呢個阿6 b2 }+ V" V6 ~8 I2 K  F4 v% c
事関我知嘅部分
0 x" ~4 j5 w3 ]' S+ F' V' N. o, i. \都繫講魔滴隆乳更好
onaliz 發表於 2018-11-28 15:40:56 | 顯示全部樓層
要是對魔滴隆乳有興趣
4 t" u7 X& v# |: Z5 R( _! y3 d+ G" R還有一個張松源醫生
+ A5 j& I% e9 o他也是很厲害
. B! P6 X4 `( y, ~! T5 n( v可以在線上詢問他的資訊! A" f4 Y- ?8 C- F# z
這也是一個人選
visions 發表於 2018-11-28 16:42:37 | 顯示全部樓層
我覺得唔曉0 T; @- Y. Q/ ~+ `' i9 c1 c
想繫道隆乳就好咗$ R( `7 F% ]' H- F3 B! L0 z  G
特登還飛去臺灣
9 {! ^2 L$ H( A( f: t5 [; i呢樣多芲嘅錢能補嘅飜嚟哶+ e% L8 s9 f0 ^( c; ]0 Q, @. V
不但做壞咗妳求助冇門啩