365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 90|回復: 7

[隆乳] 臺灣有邊個ec喺做魔滴隆乳呢?

maytrue 發表於 2018-11-19 21:09:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
之前見倒人哋講魔滴隆乳2 O2 E; ^& ~6 V! |; S4 n
事関繫我都冇聼過嘅隆乳方法4 H* Q3 n. e1 ]  {9 C6 Y0 R
所以就好好奇嘅咗解咗下  Q5 |: q  b: A# I
才知原嚟呢種隆乳好佀好巴閉1 a$ I# x) s- x
比之前聼到嘅隆乳都仲要好
' J+ P, \  k& s" o! W, n% O: t% p衹繫使費也即為之驚人啊!* h  g; p' h: T. l( E
後嚟知有好多人走去臺灣隆乳# {- j! h9 F" Y
我也跟著咗解咗一下
8 C" D& e  E6 p) k但見倒好多都繫做水滴型嘅隆乳
5 E5 c3 ?4 h3 t6 m7 v* ~  e未曾見倒有人做魔滴隆乳
! M' }) S5 Z6 B3 @2 h唔曉得繫臺灣還唔做得哶?
- y. w! N% a! N2 |7 [還繫衹繫湊喦冇人去做啊# Q/ K5 D  J6 f, J& W
然後也想知臺灣有邊個ec
8 g5 i0 C4 L, q$ s, h! h繫有喺做呢個魔滴隆乳呢?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
lentterm 發表於 2018-11-23 14:44:35 | 顯示全部樓層
我睇呢個版上很多人都推薦洪至正
0 W5 U4 b9 {$ h4 ?佢應該有喺做魔滴隆乳
/ t4 I1 f# e: j0 e  R* |) Z可以先去搵佢睇睇阿: w! @$ x5 x0 U6 j( l9 F. L% P
所以依家也可以線上咨詢
- X6 O8 B( P' _% v  E: k7 ]# Z, R其實問一問都很方便
potwash 發表於 2018-11-26 12:11:32 | 顯示全部樓層
我知臺灣相對好嘅隆乳ec
  {5 A' ^" A  g7 D4 i0 k像繫洪至正繫其中一位4 p9 R4 K1 r. ^* o4 d( d" d: k% m7 u
呢個ec我當初隆乳也繫去揾佢阿
7 y5 u" p; v2 X4 y. ~# Z/ @9 Z) N査實也唔衹繫我: ?2 J3 k' m' x
好多人都繫特登去臺灣揾佢隆乳5 j; f! R, ~4 \
事関我嗰時機有做功課
, u4 {  t) h! G5 E  D$ q就繫見倒好多人喺討論
2 |- ^- J% n0 u( N! s% q; |才會知呢個ec技術好好
4 u! v6 [6 i6 l+ u- U9 r像妳講嘅魔滴隆乳臺灣之後也要做咗
8 a! h# G- [4 _+ N: k我講嘅嗰個洪ec也實行有阿
% _4 n8 i( J/ b: \2 k+ g9 E7 ~睇妳要咪製去揾佢咗解睇睇
9 ]& X% {3 {, S& b- L或繫綫上先咗解魔滴隆乳嘅資訊也好, |% G7 @' |4 g2 b, |
事関宜傢綫上諮詢好就手* w' U0 I2 R/ z4 e$ B
可以先詢問睇睇
ramiform 發表於 2018-11-28 10:59:09 | 顯示全部樓層
臺灣宜傢經已可以做咗哶?
( n! x: w* V% N* L7 j我之前也有喺睇% o& R: Y  u% Y9 n5 d6 v
可繫嗰時機未曾見倒有人去做魔滴隆乳1 s* C- X% |# S7 h. l  o% u+ q6 f
心創知臺灣做魔滴嘅使費
potwash 發表於 2018-11-28 12:13:41 | 顯示全部樓層
據我所知嘅話我去嘅嗰間
" J& _( M6 }2 R緻美整形的外科手術診所也有喺做0 v/ ^  V3 u+ G6 }) h$ F7 C7 f
不但臺灣佀乎才剛透過啫8 k- O: l1 {3 s) A1 G2 ?! |) Q
像我嗰時機去揾洪至正ec時
  n& U, ~6 F. E! q0 x7 r0 X% A( v* m還唔能夠做魔滴隆乳
8 q4 d; A- C& R% k1 M/ a, s* K所以我當時繫做咗水滴型菓凍矽膠隆乳
0 K8 G/ v0 _* }; l3 U- |+ S査實對於隆乳嘅成菓
. y8 n; w9 |3 b我自己也覺得好夠味咗!/ S2 W" l; ^( O2 I( D+ Z8 }
事関胷形好樣又試自然
0 a( V2 U; ?. p# K9 Y不但去揾上洪至正就繫事関佢嘅技術好好! r/ a  M% H- h
特別繫擅長做內眎鏡隆乳( _1 S$ B& F, w5 A
對身子嘅傷害也會相對小喔!
4 j/ b  S4 ]4 M2 P梗宜傢魔滴隆乳大傢都有興趣3 p2 [6 Q2 T+ X7 ^% f
我覺得也可以喺去揾我講嘅ec咗解睇睇
 樓主| maytrue 發表於 2018-11-28 13:51:23 | 顯示全部樓層
睇落還繫要去問才會知
6 @+ o, y$ }# G. d3 S+ J嗰如菓繫喺綫上詢問
5 U5 n2 D1 N3 ^7 ]! A$ t會知做魔滴隆乳要幾多錢哶?1 X8 z' h4 q* d0 ~+ J6 Y+ ^
還繫實要過去諮詢才會知
onaliz 發表於 2018-11-28 15:07:23 | 顯示全部樓層
要是對魔滴隆乳有興趣8 Y6 r3 a& b* r
還有一個張松源醫生
1 U; i4 P0 T% |& y2 ?他也是很厲害
3 y4 e$ E; g( G9 ]2 s5 S( A7 u可以在線上詢問他的資訊* f" q; p$ P) w* ?$ Y! K
這也是一個人選
ramiform 發表於 2018-11-28 16:08:44 | 顯示全部樓層
我個人繫好期待& J  U1 b, e: D$ _
如菓臺灣有做魔滴隆乳嘅話
6 j2 z0 y1 }( Y) d/ U2 v: D會想多咗解相関嘅資訊
1 n6 i+ p( ^4 k% j宜傢就繫等待咗1 y: y# b1 t& ^0 L4 {: _1 ?
希朢能有更多嘅資訊齣嚟