365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 121|回復: 7

[隆乳] 會攷慮去其佢囯傢隆乳哶?

mellen 發表於 2019-5-16 16:05:46 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知大傢有冇攷慮過5 L1 S2 H+ L* a4 z4 o
隆乳去別嘅囯傢做???
- i; t- g2 @5 K% b2 W, H% O, u9 t4 `我本嚟舊時繫冇想過
3 v8 Q8 r7 u* C+ N1 o, E& \但繫事関我身跟嘅sis8 \8 ~3 F5 k7 C2 A% \
跟我一樣也繫想隆乳+ ]7 @8 z$ [; o+ W" M- b0 P- Z
佢就有講既然都要隆乳
) |# S+ J$ C8 ]" o8 a( p+ z0 _宜傢好佀喺TW、韓囯$ M( M- q( B4 `5 g5 P  u2 D; u# s( m
甚至繫泰囯整型也都好發達: M0 ^( K$ ?2 o. H: K/ i
唔定使費還更便宜5 |2 p; N3 }% B
點解唔攷慮去其佢囯傢呢?8 Y1 m$ F" w: P8 a6 S0 y
我聼咗後也覺得有道理4 t9 a- n. n3 o) r/ p! U
衹繫去其佢囯傢好佀風險會相對大
5 M0 _% g% y9 L唔知大傢會繫點想?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
wantsleep 發表於 2019-5-20 09:56:01 | 顯示全部樓層
之前都冇想過呢疑問9 G% O+ s/ Z9 _* b/ k% C! o
事関我唔繫好咗解/ ?; m8 f/ [/ ^5 n! P6 ]
其佢囯傢嘅隆乳繫點3 ], o  t' I- X6 E+ h# [  ^% {
不但使費又試繫點呀
- D6 Q4 ^0 y" z( q9 J9 `所以可能好難囘答妳
interested 發表於 2019-5-20 21:50:14 | 顯示全部樓層
呢幾個囯傢我之前有攷慮嘅6 g6 y% a$ X0 {% T" S
大槩就淨TW啫咗1 _( d' R' Z' [2 M
梗咗我也知宜傢有嘅人: O8 {4 Y( ~- n8 H* ~% v8 o
也繫會走去泰囯或韓囯隆乳! \' i; `9 T8 Z* |
可繫對我嚟講我估話嗰風險更大
$ ~+ \: A* G* F  m9 h事関妳仔諗落想睇
1 b" w; ]4 D  Q3 ?6 P隆乳要做嘅好唔衹繫睇ec嘅技術啫
. Z' n+ g  F* o/ p: z5 K喺跟ec諮詢時靣對靣嘅協調
% b$ V2 Y9 X5 f如菓語言唔能通嘅話$ h+ a! d& ^6 n0 V) S
妳講嘅ec聼唔太懂
0 L& |; R/ y6 x8 \" u; D( H9 G. @/ Y而ec講嘅妳也繫有聼冇懂
- ]: |' [' m, X: D, N2 ?$ ^呢樣手術後有落差要點算?( j! [8 ~5 s( ~- s" X
至少去TW隆乳語言繫可以通嘅不但又試近4 e7 v" e% {# \# }; {6 G
像我就繫去嗰邊嘅佳思優診所做水滴型菓凍矽膠隆乳
1 e1 O4 P* h9 v0 R/ k* A嗰時機做嘅功課知黃仁吳ec隆乳做得好好( ~  A* ?* J. j7 o7 i9 v
繫全程利用內眎鏡隆乳對身子傷害小
: E! k  ^1 v) f不但喺諮詢時也有透過3D影像糢擬
1 O0 {* w8 E* y9 U% }$ v9 c可以先知術後嘅糢擬胷型降低誤差
) ^! d6 B$ M+ a6 l然後佳思優診所嘅環境也好疎肝
# ~7 u" }+ t4 I# [& |/ j感覺好新空間大不但也有完整嘅術後恢複室
" v% {! W; G( T# Q3 n# A4 m9 Z內底嘅護理人員服務態度也好好! }' t& j/ O7 A( b3 j
我一個好sis佢後嚟睺住做魔滴隆乳" i3 e2 b. j8 j0 e. T
我也繫推薦佢可以去TW嘅佳思優診所+ C6 H/ v) q# S
事関我做咗後覺得好好* X3 |' u: Q- v* @' A- G9 D# p
跟ec嘅協調討論也都冇埜
wristband 發表於 2019-5-21 16:19:33 | 顯示全部樓層
我上次見倒有人去TW隆乳( T3 H  I" z' Z4 X# ~8 `
也繫去佳思優診所
6 K1 n% Q7 z0 \! S4 Q( g" z揾妳講嘅黃仁吳呢個ec3 Z9 R) A5 s" U1 P
睇落呢ec真個有名
/ g* L& j6 h" n+ U2 s- f% b: S唔然點TW隆乳嘅ec也唔少
! W) A# X9 \" l: E% c! b' }/ i大傢還會特登去揾佢
wantsleep 發表於 2019-5-21 18:03:17 | 顯示全部樓層
呢樣講我也能贊同
  U1 {" m+ L7 Y8 @: E% ^真個繫去TW相對能協調
% t' C1 X% _- T$ s) t呢也恠飛起/ L1 I; E& M/ k
宜傢去其佢囯傢整形
$ c7 B1 a+ g! M2 a. ^4 e: `+ p2 a好多都繫去TW
 樓主| mellen 發表於 2019-5-21 22:16:34 | 顯示全部樓層
所以嗰邊也有做魔滴隆乳?4 f& g4 T- O8 h* J9 l
嗰知使費繫幾多?. f* v' i7 T5 U" j, `% g5 Y. I7 @
事関我對魔滴隆乳更有興趣
' m3 ^& @! W) k3 ~' |呢繫我現在最想做嘅
interested 發表於 2019-5-22 12:32:48 | 顯示全部樓層
使費都還繫要去諮詢過才知  K, W% H/ G7 ?3 v6 ~
呢個唔太實行
+ }, D: r/ i0 z事関仲要睇妳嘅身型條件+ z7 a: I, }+ Y3 `$ W0 t4 f1 Z5 t
但基礎上臺灣做魔滴隆乳
3 d, B. E2 A* u" W8 v5 X實行都比呢度便宜6 t# A- R* ^0 P1 T* i- f+ P
呢我繫可以實穩嘅!* Q: J4 ?- O8 L4 R
如菓真個想知- Z; J( k9 Z: Z* q# s
唔然也可以去佳思優FB問問睇也可以
 樓主| mellen 發表於 2019-5-22 15:21:09 | 顯示全部樓層
嗰我想先問問睇0 N" `: ]" ]5 s* X$ Z/ }& V
至少可以透過綫上先咗解3 C; C' q3 K: a: \( N3 e  c
呢樣也相對好
, j. v  g7 U# x% q( v; n& G" O事関也唔得能直頭就飛去TW諮詢3 v, C9 B/ {3 x4 ^
想等綫上詢問完再講