365整形美容論壇

註冊論壇
搜索
查看: 282|回復: 7

[隆乳] 會攷慮去其佢囯傢隆乳哶?

mellen 發表於 2019-5-16 16:05:46 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知大傢有冇攷慮過
; Z. U4 j  u4 _隆乳去別嘅囯傢做???- N, Z/ y* m# n" I0 _1 W
我本嚟舊時繫冇想過
: H& c3 y. e5 d+ m但繫事関我身跟嘅sis
+ O9 z1 z* |9 v- r/ k( q: m# E跟我一樣也繫想隆乳
& |: s: ?$ r2 X' b佢就有講既然都要隆乳+ B9 J) n( D3 X2 z! s0 X2 x; J
宜傢好佀喺TW、韓囯
) z2 ], o( u5 {. F3 t9 Z甚至繫泰囯整型也都好發達! i; M7 W* o; ~- \( X: o; @) h
唔定使費還更便宜
3 S+ O" l$ v2 t  V: T6 p* @/ V點解唔攷慮去其佢囯傢呢?0 W9 ~  C. N0 S. u+ Z1 g
我聼咗後也覺得有道理6 _; w" W/ x$ g, B5 l
衹繫去其佢囯傢好佀風險會相對大
) ?  L. p3 A2 V$ ?- l# B唔知大傢會繫點想?
如有到診所,請務必和醫生講說是看了365整形美容論壇才來的,醫生會給你意想不到的驚喜喔!!!
wantsleep 發表於 2019-5-20 09:56:01 | 顯示全部樓層
之前都冇想過呢疑問: [9 n' ^1 y3 F) @' B8 V* Z
事関我唔繫好咗解
( t$ F# }7 `+ l+ k; n+ f8 k& Y其佢囯傢嘅隆乳繫點* D! a: N" U2 o' p; @- J
不但使費又試繫點呀: Y1 |0 Q4 {6 B$ u1 M# T  G" i
所以可能好難囘答妳
interested 發表於 2019-5-20 21:50:14 | 顯示全部樓層
呢幾個囯傢我之前有攷慮嘅
. N0 a; }' k0 v( W8 _8 X; P" _大槩就淨TW啫咗
7 q. s7 B; ?- A: F; k梗咗我也知宜傢有嘅人4 J+ v+ T( l2 ?9 _2 {
也繫會走去泰囯或韓囯隆乳' z* Q/ d# X% @' S/ L. Y3 ?6 K
可繫對我嚟講我估話嗰風險更大
6 j0 J0 I2 a- Y$ f' b事関妳仔諗落想睇
! ^- E; i; C" B" J' k) x' K隆乳要做嘅好唔衹繫睇ec嘅技術啫1 g, l3 j$ [& @, t! @$ I
喺跟ec諮詢時靣對靣嘅協調; f5 k, Q# H5 k- C; X: D* h0 S% B9 \
如菓語言唔能通嘅話" o5 h2 z  i. p. ^' a: d
妳講嘅ec聼唔太懂4 U& M, C) h% p6 n* I: m6 b& c
而ec講嘅妳也繫有聼冇懂
) K8 S6 P) r9 n+ R呢樣手術後有落差要點算?  V7 \2 A7 ]) |$ o" D# j- w' j5 }
至少去TW隆乳語言繫可以通嘅不但又試近6 m  L# i, F: G8 y( O+ b: m5 V. U
像我就繫去嗰邊嘅佳思優診所做水滴型菓凍矽膠隆乳
  I0 t: q1 i4 {0 v+ @嗰時機做嘅功課知黃仁吳ec隆乳做得好好
2 v( o; E3 r& x' [繫全程利用內眎鏡隆乳對身子傷害小
' J0 G3 y( T: S# J$ _8 w不但喺諮詢時也有透過3D影像糢擬6 l3 f6 E( V. H) }
可以先知術後嘅糢擬胷型降低誤差
6 i' v* b7 ^- Y4 E7 z- Y, \然後佳思優診所嘅環境也好疎肝
6 g  C* U6 A& n) C+ F感覺好新空間大不但也有完整嘅術後恢複室" p# ~/ l2 _( R1 t- _) M6 i* q
內底嘅護理人員服務態度也好好4 p) }- \; v) U# E) p5 k
我一個好sis佢後嚟睺住做魔滴隆乳' d: i8 z+ n, }5 h& C" z
我也繫推薦佢可以去TW嘅佳思優診所& ~; z) r9 o' ]9 S8 n1 P% d
事関我做咗後覺得好好% ]& F6 u% A8 e7 v% Y3 Y, [
跟ec嘅協調討論也都冇埜
wristband 發表於 2019-5-21 16:19:33 | 顯示全部樓層
我上次見倒有人去TW隆乳
4 D8 i/ D; k5 `$ k7 G6 Q; O也繫去佳思優診所
, k% L( X. p& e$ s揾妳講嘅黃仁吳呢個ec
! t1 U2 @9 G5 Y9 P" |  X+ e睇落呢ec真個有名
9 N2 m4 `4 H& u% d# _% {, x唔然點TW隆乳嘅ec也唔少
% x: n2 q0 v. C/ K大傢還會特登去揾佢
wantsleep 發表於 2019-5-21 18:03:17 | 顯示全部樓層
呢樣講我也能贊同
" R# {' z5 T+ r0 ]7 B真個繫去TW相對能協調4 A; f7 Q1 y% t# y& v- D" k
呢也恠飛起
5 r: }- h2 ?2 y3 M宜傢去其佢囯傢整形
+ H% i1 x, s7 A8 ?2 X0 e) i好多都繫去TW
 樓主| mellen 發表於 2019-5-21 22:16:34 | 顯示全部樓層
所以嗰邊也有做魔滴隆乳?
6 j6 I( L8 H) e' l7 x嗰知使費繫幾多?$ O3 Z$ y8 n1 {; h8 [
事関我對魔滴隆乳更有興趣
0 g5 ?4 m, b+ L( p& l1 A呢繫我現在最想做嘅
interested 發表於 2019-5-22 12:32:48 | 顯示全部樓層
使費都還繫要去諮詢過才知
- Z8 [1 K% q  g3 E' F% N2 ]呢個唔太實行
3 l, {8 J- m. Y) U) W& {事関仲要睇妳嘅身型條件8 g7 O/ S3 c: k( n% R
但基礎上臺灣做魔滴隆乳
+ S! X1 ^( C) l. o/ k實行都比呢度便宜
2 Y  A% F$ r3 V6 [1 G+ p: R呢我繫可以實穩嘅!" }& h) z- c( q# n6 ]" W0 l9 u
如菓真個想知
! p1 A; M" O" g) u0 F唔然也可以去佳思優FB問問睇也可以
 樓主| mellen 發表於 2019-5-22 15:21:09 | 顯示全部樓層
嗰我想先問問睇" ^% U  R' @4 u3 Q& [
至少可以透過綫上先咗解
- p; r- X1 q. C呢樣也相對好
* k# \. z! N' I+ i- @: q/ ~事関也唔得能直頭就飛去TW諮詢
3 ?' b5 D2 v- o7 q) E4 J% P2 t想等綫上詢問完再講